נכתב במקור על ידי
lemongrass
אני רואה שהדיון ממשיך להתפתח ואני גם מבין שעד שאנשים לא יתבגרו הם לא יוכלו לקלוט את מה שאני אומר.
בגיל 18 חשבתי שאני מבין הכל ושאני בוגר מאוד לגילי היום עשר שנים אחרי אני לא מצליח להבין איך היו לי דעות כאלו ילדותיות ומפגרות בגיל הזה! לא מבין איך הייתי מסוגל לעשות דברים שאין מצב שהיום אני אעשה אותם גם במצב של שיכרות! בקיצור, עם הזמן אם אתם תקראו את מה שכתבתם היום אתם תרצו לתת לעצמכם מכות על הראש איך לעזאזל חשבנו ככה...
טוב, בכל מקרה כמו שאמרתי וכמו שאורי כבר הבין וכתב ועוד כמה כאן שאני מתאר לעצמי שהם בגיל 18+ זה לא לעניין לקיים יחסים בגיל מוקדם, זה חוסר בשלות וחוסר הבנה באחריות שצריך לקחת! ולא אני לא אומר שיש גיל שבו מותר, כי הכל לפי ההתפתחות המנטלית של האדם ובטח ובטח שנקודת ההתפתחות הזאת לא נמצאת מתחת לגיל 18! וזה לא שכל אלה שמעל הגיל הזה מותר להם לעשות את זה, כי אני מכיר כאלה שלא התבגרו עד שלא הביאו ילד לעולם או חטפו איזה מחלה שדפקה אותם או הסתבכו עם בעילת קטינה ואז הכל הסתדר להם בראש והפסיקו לדחוף את הצינור שלהם לכל חור שמצאו. כי כן לעשות את זה בלי שאתה מבין את ההשלכות או שאין בך את הבגרות הנפשית זה מתכון לאסון.
בקיצור אני אמרתי את שלי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ירצה יקח לא ירצה יברח.
יום טוב