ציטוט נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ צפיה בהודעה
אני יודעת שהמשפט השני לא מכוון לפותחת האשכול אלא לחברה הדתית, את מבינה דברים איך שאת רוצה, תשימי לב איך שפטת אותה בלי לדעת אליה כלום, מהתחלה זאת הייתה הכוונה שלי שפניתי אליך ולכל מי ששפט אותה.
שכל אחד יבין מהדיון הזה מה שבא לו כי אתם כל הזמן מכניסים נושא אחר אלוהים, שואה, תורה חחח ואני מדברת על אי שיוויון ואני לא מתכיינת.
ואני ממש לא נכנסת לעניינים שאין לי מושג לגביהם אם תקריאי תהודעות שלך את תשימי לב שעוד לפני שכתבת את ההודעה הנ"ל שמצוטטת, כתבת תתשובה בחלקים. (אם את רוצה אני גם יראה לך את זה)
נכנסת לפרוייקט הזה עוד שהיית בחברה הדתית וכמו שכתבת את מזמן לא משוייכת לחברה הדתית, אם היה אכפת לך הייתי מודיעה ומשנה תמסלול שלך.
חח מי שפט אותה? בסה"כ אמרתי שאף אחד לא שואל אותה אם לשרת או לא, כי היא כתבה את ההודעה שלה כאילו היא מתלבטת! אמרתי דבר אחד ואני עדיין מתכוונת אליו- אף אחד לא שואל אותך אם להתגייס או לא לכן אין לך מה להתלבט. אם שחררו אותך? סבבה..אבל מי היא שהיא תשב בבית והיא תתלבט אם להתגייס או לא?
אם מחייבים אותה (דבר שלא נראה לי לפי ההודעה שהיא כתבה)- מתנצלת.

בקיצור, הויכוח הזה כבר מתחיל להיות חסר תוכן.. בשורה התחתונה- בן אדם שלא עושה צבא כי לא בא לו- זה מגעיל. בנות שעד עכשיו הדת הייתה על הזין שלהן ועכשיו, כדי להנות משירות מקוצר ומדירה ומ- 800 שקל בחודש הולכות לרבנות ומתחפשות ל "דתיות" - מגעילות בעיניי. זה הכל, זו דעתי ואין טעם להתווכח יותר.
ואם כ"כ בא לך לדעת- אני לא משתמשת ב "שירותים" של אלומה יותר.