קוד PHP:
וואי אתה עבריין כמוני?!
פעם אחת שנרשמתי למבוכים ודרקונים ברשת היה כתוב "יש לקרוא את תנאי ההסכם ולהסכים על מנת להרשם"
ואני כמו עבריין משוגע שעובר על החוקה הנ"ל קראתי ברפרוף עברייני כזה! ועוד הייתי בלי המשקפיים שלי!!
אבל פחדתי כל כך סבתא שלי תחרים לי את הרסן המיוחדת שלי! רק היום קיבלתי אותה בצבע בז'!!
ושלא לדבר על קלפי הפוקימון שלי!
אז כמו כל העבריינים המשוגעים כמובן, כתבתי להם מכתב התנצלות כדי שלא יחרימו לי את הצ'לו!
וממש בקטן בכתב מוריס כתבתי להם "אני עבריין משוגע תתרחקו ממני!"
והם בסוף לא באו! הם בטח פחדו ממני!
כי אני עבריין משוגע שמשחק בWOW ובמבוכים ודרקונים ומנגן במפוחית עם השיער-כובע שלי!!!
קוד PHP:
היייייייי את עבריינית בטוח נכון??
רואים עלייך איזה אשכול משוגע פתחת!
גם אני עבריין משוגע!
פעם אחת אמא שלי אמרה לי שאני צריך לעזור לסבתא שלי להתקלח
אז נסעתי לשם בקורקינט שלי ושמרתי את הסבון בפאוץ' כמו כל העבריינים המשוגעים
ואז בדרך למעלית ראיתי שכתוב "אין להכנס מתחת לגיל 14 ללא ליווי מבוגר"
ואני כמו עבריין משוגע עברתי על החוקה הזאת!
ואז אחרי קומה אחת פחדתי שאיגוד המעליות הבינלאומי יחרים לי את הקלפים של היו גי הו שלי!
אז מהר רצתי במדרגות בריצה וברחתי כמו עבריין משוגע
הייתם צריכים לראות את השיער-כובע שלי התנופף ברוח בצורה משוגעת שכזו.
ואז מהר הלכתי לעזור לסבא שלי להתקלח כמו כל העבריינים
איזה מפחיד זה היהההההה
קוד PHP:
יאאוו אתה עובר על החוקה כמו עבריין משוגע!
גם אני עבריין משוגע!
פעם אחת שהתבוננתי בטורניר שולי המוקשים הבינלאומי בפארק עם סבתי היקרה, ישבנו על ספסל ומלא ציפורים היו לידנו
אז סבתא שלי נתנה לי לחם ואמרה לי להאכיל את הציפורים ואז נזכרתי שע"פ המקורות שלי ב"מומו הפרה" ו"טיפו"
להאכיל ציפורים עם סבתא שלי זה עברייני ומשוגע ביותר!
היא אמרה לי "האכל אותם חתיכות קטנות בלבד! אחרת אחרים לך את המבוכים ודרקונים שלך, החלילית צד, קלפי הפוקימון שלך, ואוסף סרטי מלחמת כוכבים שלך!"
ובגלל שאני עבריין משוגע שעובר על החוקים של סבתא שלו, האכלתי אותם בחתיכות פי 1.5 יותר גדולות!!
וסבתא שלי לא ראתה!
ואז מהר כדי שהיא לא תגלה לקחתי את הציפורים למעבדה הפרטית שלי כמו כל העבריינים המשוגעים והוצאתי את הלחם בניתוח עברייני מסוכן שכזה!!
ואז מהר הלכתי לספר לעבריינים מדמקה סינית אונליין וWOW על המעשה הנועז הזה!!
כי אני עבריין משוגע עם אפודה נמשים וגשררררררר
חחחחחחחחח איזה גנוב