מר אורי.. היכן שירתת בעברך הצבאי
מר אורי.. היכן שירתת בעברך הצבאי
|
|
ההתי לוחם בנח"ל
בונא צריך להיות מסטול רצח בשביל הטראק הזה.
או להיות שיכור
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-09-2009 בשעה 05:42.
חכה לסוף עף לך התחת עושה שני סיבובים באוויר חוזר למקום ואז המוח שלך רק מתחיל להבין מה
שמעת באותו רגע !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
עד כדי כך פסיכודלי?
עריכה..
חחח עושה סחרחורת הסוף הזה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-09-2009 בשעה 05:45.
שמעתי עד הסוף
בכל מקרה בהחלט נחמד
וואה וואה.. זה טוב לערבי חאפלות.. שלח לי כמה שמות של פסיכודאלי טובים .. חזקים רצח לסטלה ולחפלה. D:
שמע את זה -
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=c0NBCpxCaeU"]YouTube - Werewolf - Azax Syndrom[/ame]
הייתי שנה שעברה בטבריה עם כמה חברים, הייתי שיכור מת פתאום חבר שלי שם את זה
נדפק לי המוח ! חובה לשמוע !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
וואו איזה התחלה כבדה!
נו מה אתה מפרגן לי רק ב2 ? חח שפוך שמות כפרע... חירמנת אותי רצח לחאפלה עכשיו יא מניוק.. חחח. תפרגן בכמה שמות טובים
אורי חכה עוד מעת אתה תתחיל לשמוע דמויות רקע צועקות HELPPPPPPPPPP חחחח יווווו
אתה פשוט לא יודע איך אני חולה על הטראק הזה חחחח
A Fistful Of Dollars
חח גדול יש לי אתזה על המחשב ממזמן.. זה באמת אחד חייתי.. אבל שלח לי כמה שמות של טראקים טובים.. צריך איזה דיסק טוב לאוטו..
חחחחח באלוהים אתה הראשון שעלה על זה אחרי כמה שנים.. סתם נידבקתי לכינוי הזה..
יש לי אותו בכל שם משתמש שאתה רק חושב.. זה מחבר פעם זה היה השם משתמש שלו וגם לו לא קראו ככה.. ומאז נדבקתיי.. תחלס קוראים לי סהר עומייסי D:
A Fistful Of Dollars