קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לא לצאת הידיד ההומו??"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 23:11
  2. [דיון/שאלה]להפסיק להיות הידיד
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 19:11
  3. [דיון]איך אתם מגדירים אגדה?
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 19:33
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 90

דיון|איך לא להיות הידיד ההומו? - עמוד 5

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

חחחחחח זה ממש כמעט כל מה שיש לי להגיד על הדיון ההזוי הזה...
    תראו כל מה שאורי ניסה להגיד זה שהמושג הזה שנקרא "ידידות" לא קיים במציאות כלומר זאת המצאה שהמצאנו בגיל צעיר בשביל להשיג כמה שיותר בכמה שפחות מאמץ ואז המתאימה ביותר הופכת לחברה וכל השאר נשארות על אש קטנה מהסיבה הפשוטה כי ידוע לנו בתת המודע שהחברה לא הולכת להשאר תמיד ויש מצב שהיא תעזוב אז צריך להכין מישהי אחרת לסיבוב הבא.
    זה היתה כל ההגדרה למושג "ידידות" כי המתח וההרגשה השונה שיש לך עם ידידה לא דומה ואפילו לא קרוב להרגשה עם חבר וכשאנחנו מתכוונים לידידות אנחנו לא מדברים על הבנות האלה שמסתובבות איתנו בקבוצה אלא כזאת שתבוא איתנו לאיזה סרט לבד בלי בעיה וכאן יש מתח ורגשות גם אם הם לא מודעים הם נמצאים כי הרי אנחנו בטח נשים עליה איזה יד בסרט לא? או סתם היא תשים עלי ראש בספה ונדבר נכון? עם חבר שלך היית עושה את הדברים האלה? לא! ולמה לא כי אין את התחושה והמתח שיש בין שני המינים ולכן "ידידות" זאת המצאה שהמצאנו כדי לאפשר לנו להחזיק כמה שיותר בלי נקיפות מצפון.
    בקיצור מי שלא הבין מוזמן לשאול הכוונה היא לא אם זה רע או טוב בגיל שלכם אלא העניין הוא להכיר במציאות! אין בעיה שתחזיקו אלף ידידות אין בעיה גם שתצאו עם ארבע חברות כל אחד ודמות האדם והאופי שלו מה שבא אורי להגיד זה רק שתצאו מהפנטזיה ש "ידידות" זה דבר אמיתי זה קיים רק בשלבים הראשונים בבניית האדם לאחר מכן כבר מכירים בזה ומפסיקים להשתמש בזה ולא בגלל העניין של קשר רציני לטווח ארוך אלא כי הקשרים האלה גורמים להשקעת אנרגיה בכיוונים מיותרים ולא רק אלא גם המוסריות של האדם מתפתחת והוא מבין שלהחזיק ידידה על אש קטנה מונע ממנה במצבים מסוימים להתקדם הלאה בחייה.
    מכאן אני מקווה שתצאו בהבנה שלא זה שאתם מחזיקים בידידות היא הבעיה אלא שאתם מאמינים שזה דבר אמיתי ולכן ככל שתבינו מהר יותר שזה לא דבר אמיתי כך בעצם תוכלו לפתח ולהשקיע את האנרגיות שלכם בכיוונים נכונים יותר ולא לבזבז אותם לריק.
    לילה טוב
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תראו כל מה שאורי ניסה להגיד זה שהמושג הזה שנקרא "ידידות" לא קיים במציאות כלומר זאת המצאה שהמצאנו בגיל צעיר בשביל להשיג כמה שיותר בכמה שפחות מאמץ ואז המתאימה ביותר הופכת לחברה וכל השאר נשארות על אש קטנה מהסיבה הפשוטה כי ידוע לנו בתת המודע שהחברה לא הולכת להשאר תמיד ויש מצב שהיא תעזוב אז צריך להכין מישהי אחרת לסיבוב הבא.
    זה היתה כל ההגדרה למושג "ידידות" כי המתח וההרגשה השונה שיש לך עם ידידה לא דומה ואפילו לא קרוב להרגשה עם חבר וכשאנחנו מתכוונים לידידות אנחנו לא מדברים על הבנות האלה שמסתובבות איתנו בקבוצה אלא כזאת שתבוא איתנו לאיזה סרט לבד בלי בעיה וכאן יש מתח ורגשות גם אם הם לא מודעים הם נמצאים כי הרי אנחנו בטח נשים עליה איזה יד בסרט לא? או סתם היא תשים עלי ראש בספה ונדבר נכון? עם חבר שלך היית עושה את הדברים האלה? לא! ולמה לא כי אין את התחושה והמתח שיש בין שני המינים ולכן "ידידות" זאת המצאה שהמצאנו כדי לאפשר לנו להחזיק כמה שיותר בלי נקיפות מצפון.
    בקיצור מי שלא הבין מוזמן לשאול הכוונה היא לא אם זה רע או טוב בגיל שלכם אלא העניין הוא להכיר במציאות! אין בעיה שתחזיקו אלף ידידות אין בעיה גם שתצאו עם ארבע חברות כל אחד ודמות האדם והאופי שלו מה שבא אורי להגיד זה רק שתצאו מהפנטזיה ש "ידידות" זה דבר אמיתי זה קיים רק בשלבים הראשונים בבניית האדם לאחר מכן כבר מכירים בזה ומפסיקים להשתמש בזה ולא בגלל העניין של קשר רציני לטווח ארוך אלא כי הקשרים האלה גורמים להשקעת אנרגיה בכיוונים מיותרים ולא רק אלא גם המוסריות של האדם מתפתחת והוא מבין שלהחזיק ידידה על אש קטנה מונע ממנה במצבים מסוימים להתקדם הלאה בחייה.
    מכאן אני מקווה שתצאו בהבנה שלא זה שאתם מחזיקים בידידות היא הבעיה אלא שאתם מאמינים שזה דבר אמיתי ולכן ככל שתבינו מהר יותר שזה לא דבר אמיתי כך בעצם תוכלו לפתח ולהשקיע את האנרגיות שלכם בכיוונים נכונים יותר ולא לבזבז אותם לריק.
    לילה טוב
    בחיי שעכשיו בא לי לתת לך נשיקה!!!
    חח לקחת את הבלאגן שכתבתי וסיכמת אותו בצורה כל כך מדוייקת ומתומצתת שזה פשוט... וואו!!

לילה טוב
    בנאדם שיודע להתנסח כמו שצריך .
    אז יש לי שאלה (:

אם אלו לא ידידות מה שיש לי (אלו שאני איתן בחברה מדבר איתן הרבה מסן/ ICQ)

מה הן בידיוק עציץ ?? , סתםםםםםם ??
    ואין לי שום רגשות אליהן, וזה לא תוצר של "מי שלא הלך לי איתה"

תסביר לי את זה בשאר הסכמתי בהכככל - בידיוק כמו שהסכמתי עם אורי.

אז ?
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 23-09-2009 בשעה 13:43.
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אם היית קורא את ההודעה שלי ביתר תשומת לב היית מבין, הן לא עציץ הן מוגדרות כרגע אצלך כידידות והסברתי מה המושג הזה ידידות אז מה השאלה כאן בכלל?! זה שאתה לא מרגיש את זה על עצמך זה בגלל שאתה נמצא במצב הזה כלומר אתה בגיל שזה חשוב לך ואתה לא מוכן להבין את זה כאשר תעבור את הגיל הזה אתה תבין שבאמת הכל היה פיקציה וסתם ביזבוז זמן כי אין למושג הזה שימוש בגיל מבוגר יותר.
    כרגע אתה מרגיש בהן צורך והן ידידות שלך לפי מה שהגדרתי אתה משתמש בהן בדיוק כמו שאתה אומר מדבר יוצא מבלה אבל לא מאותה הסיבה שאתה מחזיק חברים את הידידות שלך אתה מחזיק מסיבה אחרת עמוקה יותר שאתה לא ער לה כרגע כשתהיה ער לה אתה תבין שאין לך באמת צורך בהן ולכן ידידות לא מחזיקות לתקופה ארוכה ותמיד מתחלפות וגם כאלה שיגידו שיש להם ידידות הרבה זמן במשך שנים כאשר הבית ספר נגמר והצבא נגמר הידידות כבר לא אותן ידידות ולא רק ברגע שידידה מוצאת לה חבר רציני בגילאים האלה היא בועטת בכל העניין של הידידים כי היא מחפשת משהו רציני ולא סתם להישאר על אש קטנה אצל מישהו.
    אז כרגע יש לך ידידות כמו שאתה רואה את זה אנחנו מבינים כבר שזה סתם בולשיט ואין דבר כזה כי אנחנו מבינים שמה שהגדרנו ידידות בזמנים עברו כשהיינו בגילכם היו סתם בנות שהחזקנו על אש קטנה או סתם כאלו שהיינו מעוניינים בהן ובסופו של דבר לא יצא מזה כלום.
    אני לדוגמא היו לי הרבה ידידות וגם אני נלחמתי בחירוף נפש על הפיקציה הזאת כשאח שלי ניסה להסביר לי שעדיף להתמקד באחת שאמורה לספק את הכל אמרתי לו שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו ושהוא סתם זקן ושיפסיק לבלבל את המוח אבל לאט לאט הבנתי כמה הוא צודק כי באמת היום אין לי אפילו לא חצי ידידה מאותן תקופות וגם לא לאף אחד מהחברים שלי שלא נדבר על עשרות של מכרים שיגידו בדיוק את אותה תשובה ידידות זה בולשיט ביזבוז זמן ואנרגיות.
    אז כן אני לא אומר לך שלא תצא ותבלה תעשה מה שאתה רוצה מצידי שיהיו לך כמו לשלמה המלך אלף נשים (ידידות כמובן) אבל בסופו של תהליך אתה תודה (מלשון הודאה בצידקתינו ולא מלשון תודה) לנו ולא ההיפך כי אנחנו היינו חווינו והרגשנו בדיוק כמוך! אז די אתה יכול לחסוך מאיתנו את המלחמה כי עד שתכיר בעובדה אתה לא תוכל לקבל את מה שאנחנו אומרים.
    ובלי שום קשר זה שאנחנו טורחים להגיד ולהודיע שאין דבר כזה ידידות זה רק לטובה לא חס ושלום לרעה אין לנו שום עניין בלהרוס לך או לפגוע בהנאה שלך אבל אם תרצה להקשיב וקצת ללמוד מוקדם מהרגיל את הניסיון חיים תבין שוואלה חבל לבזבז את הזמן ואת האנרגיות על סתם בנות.
    ועוד דבר כל חברה שהיתה לי אני לא איפשרתי להן להיות בקשר עם ידידים ואני לא הייתי בקשר עם אף אחת מהידידות שלי כי זה באמת הדבר היחיד שאח שלי הצליח להכניס למוח הצר שלי באותה תקופה, ידידות או ידידים בזמן חברות זאת בגידה! מהסיבה הפשוטה שהיא, מה האינטרס להחזיק ידידה או ידיד בזמן שיש לך חבר או חברה?! הרי מה אתה תצא עם ידידה שלך לסרט בזמן שחברה שלך חורשת לאיזה מבחן? היא תצא עם ידיד שלה לסרט בזמן שאתה תקוע בעבודה? היחסים הפתוחים האלה גורעים הרבה מהקשר ולא רק, אלא מרגילים אותך עם הזמן שאתה יכול לנשנש מהצד בלי הרגשת מצפון ובכלל גורעים מכל תחושת הנאמנות והקירבה המיוחדת שיש לך עם החברה. הרי אצלכם יש את כל העניין הזה של יחסים פתוחים כל אחת מנשקת ומחבקת את הידידים שלה וכל אחד מנשק ומחבק את הידידות שלו ואין בעיה לבלות ביחד ערב למרות שיש חברה וכו' מן זריקה כזאת על כל העניין האינטימי שבאמת חשוב ביחסים עושים מזה כאילו זה דבר פשוט של מה בכך, וזה באמת עצוב לראות את זה אז מה היום כדי להבדיל בין ידידה לבין חברה זה כבר צריך אינטימיות גבוהה יותר מה שמשאיר את כל העניין המיני לחלק מסיבי מאוד בכל מערכת היחסים עם חברה כי הרי לשבת לדבר או לשבת מחובקים סתם או להחזיק ידיים או לא יודע מה עושים את זה גם עם ידידה אז מה ההבדל? וזאת בדיוק הנפילה ומוקד הבעיה האינטימיות היא דבר זול אצלכם לתת למישהי חיבוק זה סתם כמו ללחוץ יד לחבר...
    זה מה שיש לי להגיד ואם אתה טוען אחרת או חושב שלא עניתי לך אתה מוזמן להגיב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אתה מצד אחד מסתייג ואז שלוש שורות אחר כך אתה אומר בדיוק מה שאני טוען..
    ידידות זה אינטרס..
    אז לא במובן של לעשות לה שיפוץ כללי אבל היא באמת עונה על צורך שהוא הרבה יותר ממה שאנשים מתיימרים להשיג כשהם משיגים "ידידות"
    אחי.. יש לך חברים נכון? יש לך אינטרס לזיין אותם?
    מה רע שיהייו לך "חברים" ממין נקבה ?
    כמו שאתה אוהב ללכת לבלות עם חברים, אתה יכול גם עם בנות..=\

אני לאחושב שזה ביזבוז זמן כי אני לא חושב עליהם בתור מש'ו פונטנציאלי, שאני יהיה איתה מתישהו !!
    אבל זה כל הקטע שידידות מתחלפות,כי הן קשר לא רציני,ואני גם לא מחפש איתן קשר רציני מראש, אני לא מחזיק אפ'חת על אש קטנה ומחקה לסיבוב הבא יש לי כאלו שבחייייים אני לא יצא איתן !!
    תקשיב זה לא שאני בא ומחפש ואומר לעצמי " את זאת נעשה ידידה , את זאת לא " אני מתמקד באחת בלי שום קשר .
    אני לא במלחמה עם אפ'חד הפוך אני שואל את כל השאלות האלה כדי לדעת ולהחכים .

תקשיבו אורי ואמיר , אתם שניכם פה הגדולים, אני חושב שלא הבנתם את התפיסה שלי לגבי "ידידות".
    אז בואו והראה לכם מזאת ידידה בישבילי :

* זאת לא מיש'ו שאני אוהב,או נמצאת באמצע בין הפטיש לסדן ( על אש נמוכה..)
    *זאת לא איזה תוצר לוואי של מישי שלא הלך לי איתה , כי עם כאלו כבר אין לי מה לחפש .
    *היא שונה מחבר , אפשר לדבר איתה על כל מיני נושאים וזאת ממש לא חבר ממין נקבה.
    כיף לדבר,צחוקים, לצאת...
    *אין לי שום אינטרס לזיין אותן זה אפילו דוחה =/

תמיד יש את הבנות האלו שאתה מתחיל איתן וצוחק איתך חחח מציק להן אבל זה כדי להתחיל ומזה אולי יצא מש'ו !
    אלו לא נקראות אצלי ידידות .

אז אחרי הגדרתי מזאת ידידה בישבילי תענו לי על השאלה הקודמת .
    תודה על היחס של שניכם, אם אתם צודקים אשמח אם תוכיחו לי אחרת .

המשך יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 23-09-2009 בשעה 17:05.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי MaroKaI צפיה בהודעה
    אחי.. יש לך חברים נכון? יש לך אינטרס לזיין אותם?
    מה רע שיהייו לך "חברים" ממין נקבה ?
    כמו שאתה אוהב ללכת לבלות עם חברים, אתה יכול גם עם בנות..=\
    בחיי שיהיה לי טוב אתם מתמקדים בנושא הלא נכון..
    אני את מה שהיה לי להגיד אמרתי תבחרו להבין או לא זאת כבר החלטה שלכם

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אוניל יש לי שאלה אחת קריטית להמשך שיחתנו!
    יש לך ידידה או חבר שאתה בקשר איתו או איתה בלי שום אינטרס?

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אוניל יש לי שאלה אחת קריטית להמשך שיחתנו!
    יש לך ידידה או חבר שאתה בקשר איתו או איתה בלי שום אינטרס?
    מזאת אומרת אחי ?
    זה לא מדובר בידידה אחת ..

חברים פ'חחח כולם היום אינטרסים ראית פעם מיש'ו שלא? - נו באמת...

ויש לי ידידות שאני איתן בלי שום קשר לאינטרס ..
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 23-09-2009 בשעה 20:00.

Ori
    אורח

ניראה לי שהבנתי למה אתה ממשיך להיות אטום למה שאומרים לך...
    תודה אין בזה בושה זה או שאתה קורא אבל יש לך בעיה קלה בהבנת הנקרא או שאתה בכלל לא טורח לקרוא.
    כי לפי התשובות שלך אפשר להבין שאתה משדר על גל אחר לגמרי, ואתה אפילו לא טורח להבין את הנקודה שלנו, ומה שיותר מציק הוא שאתה כל הזמן חוזר לנושא שאין ויכוח עליו בכלל, אם יש סביבך אנשים לא משעמם לך אבל מה לעשות שזה לא מצדיק את המושג והקשר הנלוז הזה שניקרא ידידות..

תלמד מחכמים כמו שהמשפט אומר:
    "אין חכם כבעל ניסיון".
    אז בתפקיד בעל הניסיון יש לך את אמיר תלמד להקשיב לבן אדם שיודע על מה הוא מדבר תעשה טובה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    מזאת אומרת אחי ?
    זה לא מדובר בידידה אחת ..

חברים פ'חחח כולם היום אינטרסים ראית פעם מיש'ו שלא? - נו באמת...

ויש לי ידידות שאני איתן בלי שום קשר לאינטרס ..
    יפה ענית אין דבר כזה חברים בלי אינטרס! דבר ידוע ומקובל על כולם.
    אבל דבר אחד אני לא מבין אם חברים אין בלי אינטרס איך יש לך ידידות בלי אינטרס?! אז או שאתה משקר לי או שאתה כל כך עמוק בשקר של עצמך שאתה אפילו לא מצליח להבין שיש שם אינטרס... אז או שתתחיל לדבר בכנות או שאין כבר טעם לדון איתך בנושא הזה...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אורי
    מה קשור בכלל מת'ה מסכן ?
    תלמד להתנסח ואז אולי יבינו אותך.
    לך לך , תמשיך ללקק לאמיר ..

יפה ענית אין דבר כזה חברים בלי אינטרס! דבר ידוע ומקובל על כולם.
    אבל דבר אחד אני לא מבין אם חברים אין בלי אינטרס איך יש לך ידידות בלי אינטרס?! אז או שאתה משקר לי או שאתה כל כך עמוק בשקר של עצמך שאתה אפילו לא מצליח להבין שיש שם אינטרס... אז או שתתחיל לדבר בכנות או שאין כבר טעם לדון איתך בנושא הזה...
    מה הבעייה להבין o.O ? זה אינטרס של מש'ו אחר לא כמו חברים ..
    אלו טובות מסוג אחר .. סתם לדבר ..,סיגריה וכו'..,ייעוץ ..

ומה יש לי לשקר ?
    כבר אמרתי כולם פה על הבולבול שלי ולא משנה לי בכלל מה כל אחד חושב.
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 23-09-2009 בשעה 20:48.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

נו אז יש אינטרס לידידה... אז איך אמרת שיש לך ידידות בלי אינטרס? מה אתה לא עוקב אחר התגובות שלך?
    ומה זה סתם לדבר? סיגריה? יעוץ? למה צריך ידידות בשביל זה למה להחזיק קשר של ידידות בשביל דברים פשוטים כאלה?! אתה לא באמת מרגיש ומבין שאת הדברים האלה ניתן להשיג ללא קשר ידידות?
    אתה לא באמת מחזיק ידידות כנראה אלא סתם בנות שאתה מכיר... ואני חשבתי שאתה מבין מה זה המושג הזה ידידות...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

נו אז יש אינטרס לידידה... אז איך אמרת שיש לך ידידות בלי אינטרס? מה אתה לא עוקב אחר התגובות שלך?
    ומה זה סתם לדבר? סיגריה? יעוץ? למה צריך ידידות בשביל זה למה להחזיק קשר של ידידות בשביל דברים פשוטים כאלה?! אתה לא באמת מרגיש ומבין שאת הדברים האלה ניתן להשיג ללא קשר ידידות?
    אתה לא באמת מחזיק ידידות כנראה אלא סתם בנות שאתה מכיר... ואני חשבתי שאתה מבין מה זה המושג הזה ידידות...
    וווואי אני מסביר לך שזה מעבר למכרות !
    זאת לא סתם אחת ..
    זאת מיש'י שאני הולך איתה לבד בבית ספר מדבר איתה בואנה בני כמה אתם ביחיאאאתת?
    נראה לי בתקופה שלכם לא היה כזה דבר XD

עם סתם אחת אתה תתחיל ללכת ולדבר איתה בכל בית ספר ??!?!

עזוב אחי נישבר לי הזין להסביר.
    בנתיים זה טובה לי אני מרגיש מצויין עם זה , אני אמשיך ..
    כנראה שכזה דבר אוכשים עם הזמן או שאתם מזיינים לי בשכל כבר אין לי מושג ...

בכ"מ תודה על ההתיחסות ולילה טוב.

מורחקים
    שם פרטי
    ורניק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    הוא התכוונן לידיד פונטציאלי למערכת יחסים/קשרים מעבר לידידות.
    "ידיד פוטנציאלי" הוא לא ממש ידיד, הוא יכול להרגיש את המתח באוויר,
    ידיד כזה יודע איך לעורר משיכה, ופשוט משדר את זה. ידיד הומו
    לא יקבל משיכה מהבחורה כי היא לא רואה בו אובייקט משיכה, הוא
    מתנהג כמו ידיד, ממש ככה.
    יש הרבה כלים שבעצם ישנו אותך מידיד "הומו" למושך, אבל עדיף שפשוט
    תבין את ההבדל ותפנים ואז תשדר מה שבא לך [משדרים באמצעות מחשבה]
    אם אתה במסגרת מסויימת כמו בצפר תדע לך ששם משיכה מהירה זה דבר
    מסובך יותר, ומעצבן. תתאר לך שאתה צריך להיות אדם מעניין ובמרכז
    העניינים 24 שעות, זה נראה לך קל ? ואם אתה פשוט רוצה לנוח בצד
    או אפילו להתבודד ולתפוס צד ? ליצור משיכה במסגרות כמו בצפר זה
    אחד הדברים השנואים עלי, כי משיכה קצרה בזמן בגלל המשחק שלך לא תגיע אף פעם
    [באמת קשה]
    משיכה ארוכה יכולה להיות, אבל מי לעזזל מחכה שמישהי תתאהב בו קשות
    ורק אח"כ מנסה לקדם עניינים ?
    בגלל זה מבחינתי בצפר זה לא אובייקט למשיכות. אני משאיר את רב
    המשחק שלי למקומות אחרים.
    בית ספר זה אחלה מקום להתחיל עם בנות
    נערך לאחרונה על ידי יוסי אסולין; 23-09-2009 בשעה 21:14.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,740 | הודעות: 8,201,333 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect