אשמח אם יתווסף ללינקייה.
|
|
אני מעביר למאמרים ומוסיף.
אהבתי
עזר לי הרבה יותר מהגירסא באנגלית
יפה מאוד!
באמת סיכום יפה של הספר של מיסטרי והסרטים שלו. ראיתי כמה מהרוטינות האלה בפעולה בכמה סרטונים ואם עושים אותן נכון הם באמת עובדות.
אני אישית לא אוהב את החלוקה הזו לשלבים, מאוד בנאלי לדעתי, יותר נכון לתאר את זה בתור איזו מגמת עליה מתמשכת שאם אתה מבצע את הגיים בצורה טובה לא תראה שלבים כלשהם אלא מעין דרך מתמשכת ללא חלוקה אמיתית ל-9 שלבים.
אבל, כן חשוב להתחיל מזה, להבין את זה עד הבסיס, להשתמש בזה ולתרגל את זה ורק אז לשנות ולהתאים לעצמך שיטה אישית (כאן בא באמת הערך של "להיות עצמך"). זה דומה למתמטיקה, בהתחלה מלמדים אותך שאחד ועוד אחד זה שניים ושתיים כפול שתיים זה ארבע אבל אחרי שקיבלת את הבסיס אתה לומד להבין אותו ואז למצוא לעצמך שיטות לפתרון בעיות שיתאימו לך.
חוץ מזה, השמטת חלק שלדעתי הוא מאוד חשוב מהתורה של מיסטרי... כל העניין האבולוציוני והבנת התהליכים הקיימים כיום בחברה המודרנית. כל העניין שנשים מתבססות על רגשות הרבה יותר מהגיון זה הבסיס לכל הפיקאפ בעצם... לשחק ברגשות של הבחורה שמולך יעבוד באופן הרבה יותר אפקטיבי מלנסות לשכנע אותה, ברגע שאתה זוכר את זה ופועל בעיקר לפי זה הגיים הולך הרבה יותר חלק ונכון. יותר קל להבין למה מה שעשית עבד לך אם אתה מבין את כל המשחק הרגשי הזה.
אבל מלבד זה, פיקאפ זה ממש לא מדע מדויק, הכול מתבסס על ניסוי וטעיה וצבירת נסיון.
בכל מקרה, סיכום מעולה של התורה של מיסטרי, והתרגום יחסית טוב, תודה לך!
תודה גבר
תקשיב אבל אני לא ידבר על חיות מזדווגות התגובה תהיה "מה אתה רוצה?". מה אני צפוני? צריך להתאים את זה איכשהו לדיבור בארץ אי אפשר לדבר על דברים כאלה.
כי רק החזק שורד
תודה אחי , זה ממש טוב המדריך הזה.
כל הכבוד אחי-רק לא הבנתי באיזה הקשר בדיוק אני יכל לנשוך אותה בחלק הפנימי של המרפק? (אם תוכל להסביר אני אשמח! :-)
אני רק רוצה לציין משהו שקראתי במקום אחר בפורם:"מיסטרי מט'וד זה הדבר הקרוב ביותר למדע מדוייק".
רוצים דוגמאות שזה עובד? פשוט מאוד, תראו את הסדרה.
נערך לאחרונה על ידי firya; 10-09-2010 בשעה 18:32.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
ואי יפה, אחי אתה מתמצת פה עם דוגמאות וזה ממש עוזר, במיוחד לרענונים
תקן אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שרוב הבחורות לא יקלו עליך אפילו בשלב של לנשוך להן את החלק הפנימי של המרפק.
יופי!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:24.
לא היה ולא יהיה סיכום של "הכל"... כבר הייתי בסרט הזה.
ממש לא משנה אם אתה בגישה של דיקלום ורובטי או בגישה של התפתחות אישית ושינוי עצמי - אי אפשר לסכם הכל.
בטח שלא לכמה שורות כמו שעשית.
אבל נו , אם זה מספק את "קהילת הפיקאפרים".. למה לא
הייתי פה.
החיים יפים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:25.
אחד הסרטים הטאוביםם ! הלכתי לראות , אהבה שליי <3
הייתי פה.