|
|
אני לא יודע אם אתה צוחק או שאתה אמיתי תראה לי בבקשה איפה כתבתי במפורש אני לא מאמין לזה?!
סך הכל ביקשתי ממך להביא לי את המקור/ות שמהם הבאת את המידע הזה לא חושב שזה בקשה כזאת מוגזמת..
אתה יכול לסגור את זה פה ועכשיו ולהודות שקראת את השטות הזאת באיזה אתר אחר וחשבת שתצא מאגניב אם תביא משהו שאף אחד לא ממש מבין בו אבל כמו שאתה יכול לראות לא לקחת בחשבון אלמנט פשוט אין לך שום אפשרות לתמוך במידע הזה ככה שכל מה שתגיד עד שתביא חד וחלק מידע אמין ממקור אמין הוא פשוט שווה ערך לשקר גמור
בחור אני לא יודע מה מורה שלך לפיזיקה למדה אבל אסטורפיזקה היא כניראה לא מבינה..
יש רק עוד גורם שמיים אחד שסבורים שיכולים להתקיים בו חיים וזה הירח של צדק ששמו אירופה..
עכשיו ההשערה היא שהוא כוכב קרח שעשוי כולו מים אבל עד עכשיו אין שום ראיה שתתמוך בזה מלבד כמה תמונות נוצצות שלו מטלסקופ החלל האבל (נשלח גשש חלל ב2008 הוא צריך להגיע לירח עד שנת 2014), שזה כמו שכבר סגרנו קודם לא משהו שאפשר לקחת בתור הוכחה מדעית
אגב הוכיחו כבר שאין לו אטמוספירה שמסוגלת לקיים חיים אבל זה משהו שעוד אפשר לסדר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-06-2010 בשעה 19:48.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חשבתי שאני יצא מאגניב? תאמין לי כול הודעה שלך פשוט מחזקת את התחושה שלי לרצות לפרק אותך במכות, ואני לא בן אדם אלים. אני רוצה לדבר אתך בהיגיון אבל אתה לא מקשיב, אמרתי שלקחתי את המידע מסדרות טלוויזיה בערוץ נטיונל גיאוגרפיק ומאתרי אינטרנט שנראו לי מושקעים ומציאותיים. אני מבקש ממך להפסיק להיות ילדותי ולנסות להעליב אותי. לפי מה שהבנתי מסדרות הטלוויזיה, ישנם מאות מיליארדים של כוכבים, אם הם אומרים את זה- אני סומך עליהם, מן הסתם כי הם בני שישים וחוקרים את זה 40 שנה.
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 20-06-2010 בשעה 20:07.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כל הדפים שקראתי פה ובכל מה שכתבת לא הבאת אפילו מחקר מדעי ואני חוזר מדעי ומוכח, של נאס"א שהם בדקו לעומק את הכול וקבעו את מה שאמרת.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
ברור שיש חיים במקומות אחרים ביקום,אני לא יודע כמה אמינים הנתונים שהבאת אבל אני מאמין שיש חיים במקום אחר,ואולי אפילו בגלקסיה שלנו.
יש חייזריםם תראו את אחות של יוסי
imakandizx
אני אישית מסכים איתך
לא בטוח על הנתונים שהבאת אבל אי אפשר להתעלם מדבר מאוד חשוב!!
ואורי שמנסה ואני לא יודע למה הוא מנסה לשכנע שאין חיים במקום אחר חוץ מאצלנו
איך אתה יכול להתעלם מכל העב''מים שביקרו אצלנו כל השנים האלה?
אני לא יכול להוכיח שאותם עב''מים הם חייזרים אבל באותה מידה אתה לא יכול להוכיח אחרת...
אני מאמין אבל גם לא.. למה? הינה התשובה:
אני לא מאמין כי אני מאמין בה' ולא באוולוציה(ינעו תורת האוולוציה)
אבל אני גם מאמין כי איך נוצרנו קיצור אני מסיבוכים עם עצמי.
אני לא יודע אם באמת יש את כל מה שפירטתה(פותח האשכול)
אבל אם יש בזה אמת אני חושב שיש מצב שיש עוד חיים רק בצורה שונה..
שזה אומר לא בדיוק בני אדם... בקיצור אני נישמע משוגע אבל ככה אני חושב![]()
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
יכול להיות שהתפתחו חיים מחוץ לכדור הארץ
אני מאמין שיכול להיות
אחי בהצלחה תאוריות שלך!
אני לא מעמין שיש עוד יקומים אבל אני מאמין שיש חיים חוץ מהגזע האנושי.
זו הדעה שלי![]()
Dude Generator -
Generats the Dude inside