טאסונדה אורוצ'ימארו וג'יראייה
נכתב במקור על ידי FlyingSoul טאסונדה אורוצ'ימארו וג'יראייה יפה שאלה ביו יו האקושו מהו שמו של מנהיג חבורת השבעה שרצתה לפתוח שער לעולם השדים?
יכול להיות שינובו סנסוי?
נכתב במקור על ידי FlyingSoul יכול להיות שינובו סנסוי? אין לך חיים חוץ מלראות אנימות כל היום סתם תותח. איך קוראים לתרגום חובבני של אנימה?
נכתב במקור על ידי israel l אין לך חיים חוץ מלראות אנימות כל היום סתם תותח. איך קוראים לתרגום חובבני של אנימה? פאן-סאב ? O: ואת התשובה לשאלה הקודמת לא ידעתי, השתמשתי בגוגל X:
נכתב במקור על ידי FlyingSoul פאן-סאב ? O: ואת התשובה לשאלה הקודמת לא ידעתי, השתמשתי בגוגל X: פאנסאב, נקבל את זה מי זה?
עריכה: מונקי די לופי הידוע גם כילד הגומי מ-וואן פיס
נערך לאחרונה על ידי dante devil boy; 20-08-2010 בשעה 04:55.
נכתב במקור על ידי dante devil boy הממ אם זה לא טינשן האן אז אני בטוח שזה או הייאה מ-יויו האקושו או איך שסוקה מאווטאר קורא לו ''המפציצולוג'' והוא קורא לו גם ספארקי ספארקי בנג בנג אם אתה מדבר על השאלה עם ה-3 עיניים, אז עברנו אותה ממזמן. תסתכל על השאלה הנוכחית.
נכתב במקור על ידי israel l מה השם של סגני המפקדים של יחידות 3, 6 ,10, שווה 2 נקודות(חייב את כולם). ] מאז שהלכתי לישון, זו השאלה היחידה שאני יודע.
לופי מ וואן פיס הזה
קרדיט לFRENZY
תמשיך את האתגר גם מחוץ ללילה הלבן, זה יצא אתגר מעניין.
נכתב במקור על ידי Mechanical Heart תמשיך את האתגר גם מחוץ ללילה הלבן, זה יצא אתגר מעניין. מה דעתך על אתגר דומה של בליץ' ואלכימאי המתכת? אפשר גם פוקימון אם אתה רוצה
אז ניצחתי ? P:
נכתב במקור על ידי NikolayYana לופי מ וואן פיס הזה צודק, אבל האתגר כבר הסתיים ב- 05:00 נכתב במקור על ידי Mechanical Heart תמשיך את האתגר גם מחוץ ללילה הלבן, זה יצא אתגר מעניין. אל תדאג האתגר הארוך יותר(שפתחתי אליו הרשמה) יהיה גם בסגנון הזה. נכתב במקור על ידי eladi16 מה דעתך על אתגר דומה של בליץ' ואלכימאי המתכת? אפשר גם פוקימון אם אתה רוצה בליץ' זה חובה, על אלכמאי המתכת נחשוב ופוקימון לא נראה לי נכתב במקור על ידי FlyingSoul אז ניצחתי ? P: כן! אתה מקום ראשון.
חוקי הפורום