|
|
לא אומר שזה בלתי אפשרי אבל אני אומר ש 90-95% אצליהם הקשר לא שורד עם הוא התחיל בגילאים האלו זה מה שאני מנסה להסביר שבדרך כלל בגיל הזה הקשר הוא לא ממש רציני והוא בסוף יגמר ואין מה להתווכח בקשר לנושא הזה אז אני אומר שבגידות וכאלו זה לא הכי בסדר אבל גם לא משהו כל כך רע בסביבות הגיל הזה כי גם ככה הקשר הוא לא הכי רציני ולא תמיד יש אהבה בכלל וגם עם יש היא נעלמת מהר אז צריך לנצל כל רגע של הגילאים האלו ולהתנסות בדברים ואחרי שגודלים מספיק אז מתחילים תחיים האמיתייים בלי שטויות בלי בגידות בלי כלום
גם אם כן וגם אם לא...ראגיי מן אתה לא מראה רצינות.
אם אתה רוצה לזיין כמה שיותר אז סבבה, כמו שאמרתי לך קודם, זה החיים שלך וההחלטות שלך ואתה תעשה איתם מה שאתה רוצה.
אבל אל תיכנס לקשר של חברות עם בחורה כשאתה יודע שאתה הולך לבגוד בה.
בחורות הרבה יותר בוגרות מבנים בדרך כלל והרבה יותר מפותחות רגשית, אתה לא יכול לדעת כמה אתה יכול לפגוע במישהי.
אתה יכול להמשיך ולהתנהג כמו ילד ושלא יהיה אכפת לך מאחרים ואיך הם מרגישים, אבל זה יחזור אליך בסופו של דבר כמו בומרנג.
אם אתה מספיק גבר, תגיד לבחורה שאתה איתה שזה רק למטרות הנאה ולא קשר ארוך טווח, יזיזות נטו.
תאמין לי שיש הרבה אהבות בגילאי 16-18...גם אם אתה חושב שלא ואתה ספציפית לא מרגיש משהו.
אם קצת אכפת לך ממה שאנשים אחרים מרגישים, אל תפגע בהם.
עריכה:
ואתה צודק שיש הרבה קשרים שלא מחזיקים מעמד, אבל זה אומר שלא הייתה אהבה בין הבני זוג? לא.
כמו שיש זוגות שמתגרשים אחרי גיל 30, זה לא אומר שלא הייתה אהבה, זה אומר שזה כבר פשוט לא מה שהיה פעם והפערים גדולים מדי מכדי לגשר עליהם.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 08-02-2011 בשעה 15:36.
אני אגיד לך רק עוד דבר אחד, מי שמתחיל עם בגידות עכשיו הוא לא יוכל להפסיק בהמשך אם כמה שתרצה כי זו כבר "התמכרות".
יש מצב שאתה צודק,אני עברתי את כל הנושא של הבגידות הייתי בוגד על ימין ועל שמאל וסלח לי על הביטוי הייתי שם זין על כל בחורה,הייתי ילד,בשבילי להשיג בחורות היה מן אתגר כזה,לסמן מטרה(במקרה הזה בחורה) ולכבוש אותה(תרתיי משמע).
באותו זמן לא חשבתי מה יהיו ההשלכות של זה,לא חשבתי על זה שהם נפגעו ואני הולכתי אותן שולל,כי אף פעם לא חוויתי באמת אהבה ולא ידעתי איך זה מרגיש להיות פגוע.
אבל כשאתה מתאהב,אתה לא תפגע במי שאתה אוהב(תשתדל מאוד שלא)(לאו דווקא בגידה) ואתה כן תרצה לרצות אותו ולגרום לו להרגיש שמח כי זה קשר.
אז עם כל הכבוד לך אני לא חושב שאני מרגיש רק אובססייה ומשיכה לחברה שלי (כפי שציינת קודם) אלא גם אהבה.
אני טעמתי משני הצדדים,גם בגידות וגם אהבה.
אני יכול להגיד לך שאני כן אוהב ואני לא מרגיש רק משיכה.
אבל אצל כל בן אדם זה אינדיוידואל,אני מניח שעוד לא חווית אהבה ולכן אתה מדבר ככה,אם לא,אז כנראה שאתה ילדותי בדיוק כמו שאני הייתי.
הצד החיובי בכך,זה שיבוא יום ותבין שצדקתי שתתאהב.
זה ממש לא התמכרות עם לא אהבתי את חברה שלי מההתחלה אז אני יבגוד בה כמה שבא לי אבל כשאני יגדל קצת ואני ימצא מישהי שתמצא חן בעיניי עם באופי ושיהיה לה גם יופי ואני באמת יאהב אותה אין סיבה שאני יבגוד בה בינתיים כל הפעמים שבגדתי בבנות זה היה כשלא הרגשתי אליהם כלום אז על תגידי שזאת התמכרות זה לא שאהבתי מישהי ובלי שרציתי בגדתי בה כי הייתי חייב זה ממש לא ככה כי אף פעם לא הרגשתי באמת משהו כלפי מישהי
זה מה שאני מנסה להסביר שאף פעם לא באמת אהבתי מישהי ובגלל זה כל החברות שהיו לי לא היה אכפת לי לבגוד בהן מבין וזה לא שאני ילדותי או משהו אני כבר בן 17 אלא פשוט לא הייתה לי אהבה אמיתית וזה הכול אז בגלל זה לא אכפת לי ואני אוהב שזה ככה כי אני רוצה לנצל תזמן הזה כמה שיותר ותאמין לי יש אנשים שאפילו בני 20 והם במצב שלי וזה בסדר לגמרי זה אנשים שבראש שלהם רק להנות ולנצל תזמן כמה שיותר
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-02-2011 בשעה 15:54.
יצא לי לבגוד כמה פעמים מחוסר סיפוק ומחוסר רגש..אין לי יסורי מצפון על זה או משהו :\
17 זה עדיין ילד.
וזה לא משנה אתה יכול להיות בן 20 ולהתנהג בצורה אינפנטילית גמורה שזהה להתנהגות של ילד בן 15.
הקטע שלא אהבת מישהי עד עכשיו לא מסביר למה אתה בוגד, במקום להכנס למערכות יחסים כל פעם אתה יכול לבחור לא להכנס. לא כל אחת שאתה מנשק באיזה מועדון מזדמן צריך להפוך לקשר יום למחרת.
The Pod
אני מעולם לא בגדתי. החברה שלי בגדה בי וסיימנו את הקשר אחרי 4 שנים.
התסריט של זה היה ממש כמו של סרט, הייתה לנו אהבה אבל ללא סקס. היא לא הייתה מוכנה ולי זה לא היה לחוץ. לפני חודשיים נפגשנו ודיברנו והיא סיפרה לי שהיא מוכנה להכניס את יחסי המין לקשר שלנו, והיא רצתה שיום למחרת אנחנו נעשה סקס. קבענו לצאת לפני ואני חיכיתי לה מתחת לבית בערך רבע שעה, אחר"כ צלצלתי והיא לא ענתה אז עליתי אליה. דפקתי בדלת ואף אחד לא ענה, אז באתי לפתוח אותה והיא לא הייתה נעולה אז נכנסתי לבית שלה, קראתי בשמה, והדלת של החדר השינה הייתה פתוחה וראיתי אותה עם גבר אחר שאני לא מכיר אותו כנראה מישהו שנמצא איתה בצבא.
איך זה קרה אחרי 4 שנים של אהבה? וואלה. קורה. היא גם לא אמרה לי שהיא בקשר עם מישהו חדש מהבסיס או משהו, כי רוב המעגל החברתי שלנו הוא משותף. אז רוב הסיכויים שהוא איתה מהבסיס.
ניסיתי לנסח הודעה טובה אבל אני לא רוצה לפגוע בך כי אני מאמין שאתה גם ככה במצב די פגיע.
בקיצור אחי ולעניין, לפי דעתי טוב שהקשר הזה נגמר, הוא לא היה בריא, 4 שנים בלי סקס מריח לי מאוד מאוד חשוד (אלא אם כן אתם דוסים או שהיא עברה טראומה או משהו כזה).
מצטער לשמוע שזה נגמר ככה, אבל נראה לי יותר טוב שזה נגמר.
קח את כל הדברים שלמדת בקשר הזה לטובה ולרעה, תלמד מהם ותיישם אותם בקשר הבא שלך...בהצלחה.
ואל תהיה תמים כל כך![]()
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-02-2011 בשעה 16:50.