קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] בגידות וספינות
    על ידי the game4 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-03-2011, 16:02
  2. [דיון] בגידות..
    על ידי GoldStar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:44
  3. קטע שכתבתי על בגידות (בין אנשים)
    על ידי noam_moshe בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 23:54
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 82

בגידות - עמוד 5

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggae-Man צפיה בהודעה
    לא קשור מי יפרד ממי בסוף הקשר יסתיים בחיים לא שמעתי על זוג שהיו ביחד מגיל 16 ככה והתחתנו בסוף והכול היה מושלם והקשר שרד בסוף כולם נפרדים עד שגודלים קצת ומתבגרים ומבינים מה זה באמת קשר
    נכון זה לא קורה הרבה,אבל זה לא בלתי אפשרי.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    נכון זה לא קורה הרבה,אבל זה לא בלתי אפשרי.
    לא אומר שזה בלתי אפשרי אבל אני אומר ש 90-95% אצליהם הקשר לא שורד עם הוא התחיל בגילאים האלו זה מה שאני מנסה להסביר שבדרך כלל בגיל הזה הקשר הוא לא ממש רציני והוא בסוף יגמר ואין מה להתווכח בקשר לנושא הזה אז אני אומר שבגידות וכאלו זה לא הכי בסדר אבל גם לא משהו כל כך רע בסביבות הגיל הזה כי גם ככה הקשר הוא לא הכי רציני ולא תמיד יש אהבה בכלל וגם עם יש היא נעלמת מהר אז צריך לנצל כל רגע של הגילאים האלו ולהתנסות בדברים ואחרי שגודלים מספיק אז מתחילים תחיים האמיתייים בלי שטויות בלי בגידות בלי כלום

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

גם אם כן וגם אם לא...ראגיי מן אתה לא מראה רצינות.
    אם אתה רוצה לזיין כמה שיותר אז סבבה, כמו שאמרתי לך קודם, זה החיים שלך וההחלטות שלך ואתה תעשה איתם מה שאתה רוצה.
    אבל אל תיכנס לקשר של חברות עם בחורה כשאתה יודע שאתה הולך לבגוד בה.
    בחורות הרבה יותר בוגרות מבנים בדרך כלל והרבה יותר מפותחות רגשית, אתה לא יכול לדעת כמה אתה יכול לפגוע במישהי.
    אתה יכול להמשיך ולהתנהג כמו ילד ושלא יהיה אכפת לך מאחרים ואיך הם מרגישים, אבל זה יחזור אליך בסופו של דבר כמו בומרנג.
    אם אתה מספיק גבר, תגיד לבחורה שאתה איתה שזה רק למטרות הנאה ולא קשר ארוך טווח, יזיזות נטו.
    תאמין לי שיש הרבה אהבות בגילאי 16-18...גם אם אתה חושב שלא ואתה ספציפית לא מרגיש משהו.
    אם קצת אכפת לך ממה שאנשים אחרים מרגישים, אל תפגע בהם.

עריכה:

ואתה צודק שיש הרבה קשרים שלא מחזיקים מעמד, אבל זה אומר שלא הייתה אהבה בין הבני זוג? לא.
    כמו שיש זוגות שמתגרשים אחרי גיל 30, זה לא אומר שלא הייתה אהבה, זה אומר שזה כבר פשוט לא מה שהיה פעם והפערים גדולים מדי מכדי לגשר עליהם.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 08-02-2011 בשעה 15:36.

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אגיד לך רק עוד דבר אחד, מי שמתחיל עם בגידות עכשיו הוא לא יוכל להפסיק בהמשך אם כמה שתרצה כי זו כבר "התמכרות".

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא אומר שזה בלתי אפשרי אבל אני אומר ש 90-95% אצליהם הקשר לא שורד עם הוא התחיל בגילאים האלו זה מה שאני מנסה להסביר שבדרך כלל בגיל הזה הקשר הוא לא ממש רציני והוא בסוף יגמר ואין מה להתווכח בקשר לנושא הזה אז אני אומר שבגידות וכאלו זה לא הכי בסדר אבל גם לא משהו כל כך רע בסביבות הגיל הזה כי גם ככה הקשר הוא לא הכי רציני ולא תמיד יש אהבה בכלל וגם עם יש היא נעלמת מהר אז צריך לנצל כל רגע של הגילאים האלו ולהתנסות בדברים ואחרי שגודלים מספיק אז מתחילים תחיים האמיתייים בלי שטויות בלי בגידות בלי כלום
    יש מצב שאתה צודק,אני עברתי את כל הנושא של הבגידות הייתי בוגד על ימין ועל שמאל וסלח לי על הביטוי הייתי שם זין על כל בחורה,הייתי ילד,בשבילי להשיג בחורות היה מן אתגר כזה,לסמן מטרה(במקרה הזה בחורה) ולכבוש אותה(תרתיי משמע).
    באותו זמן לא חשבתי מה יהיו ההשלכות של זה,לא חשבתי על זה שהם נפגעו ואני הולכתי אותן שולל,כי אף פעם לא חוויתי באמת אהבה ולא ידעתי איך זה מרגיש להיות פגוע.
    אבל כשאתה מתאהב,אתה לא תפגע במי שאתה אוהב(תשתדל מאוד שלא)(לאו דווקא בגידה) ואתה כן תרצה לרצות אותו ולגרום לו להרגיש שמח כי זה קשר.
    אז עם כל הכבוד לך אני לא חושב שאני מרגיש רק אובססייה ומשיכה לחברה שלי (כפי שציינת קודם) אלא גם אהבה.
    אני טעמתי משני הצדדים,גם בגידות וגם אהבה.
    אני יכול להגיד לך שאני כן אוהב ואני לא מרגיש רק משיכה.
    אבל אצל כל בן אדם זה אינדיוידואל,אני מניח שעוד לא חווית אהבה ולכן אתה מדבר ככה,אם לא,אז כנראה שאתה ילדותי בדיוק כמו שאני הייתי.
    הצד החיובי בכך,זה שיבוא יום ותבין שצדקתי שתתאהב.

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    אני אגיד לך רק עוד דבר אחד, מי שמתחיל עם בגידות עכשיו הוא לא יוכל להפסיק בהמשך אם כמה שתרצה כי זו כבר "התמכרות".
    זה ממש לא התמכרות עם לא אהבתי את חברה שלי מההתחלה אז אני יבגוד בה כמה שבא לי אבל כשאני יגדל קצת ואני ימצא מישהי שתמצא חן בעיניי עם באופי ושיהיה לה גם יופי ואני באמת יאהב אותה אין סיבה שאני יבגוד בה בינתיים כל הפעמים שבגדתי בבנות זה היה כשלא הרגשתי אליהם כלום אז על תגידי שזאת התמכרות זה לא שאהבתי מישהי ובלי שרציתי בגדתי בה כי הייתי חייב זה ממש לא ככה כי אף פעם לא הרגשתי באמת משהו כלפי מישהי

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    יש מצב שאתה צודק,אני עברתי את כל הנושא של הבגידות הייתי בוגד על ימין ועל שמאל וסלח לי על הביטוי הייתי שם זין על כל בחורה,הייתי ילד,בשבילי להשיג בחורות היה מן אתגר כזה,לסמן מטרה(במקרה הזה בחורה) ולכבוש אותה(תרתיי משמע).
    באותו זמן לא חשבתי מה יהיו ההשלכות של זה,לא חשבתי על זה שהם נפגעו ואני הולכתי אותן שולל,כי אף פעם לא חוויתי באמת אהבה ולא ידעתי איך זה מרגיש להיות פגוע.
    אבל כשאתה מתאהב,אתה לא תפגע במי שאתה אוהב(תשתדל מאוד שלא)(לאו דווקא בגידה) ואתה כן תרצה לרצות אותו ולגרום לו להרגיש שמח כי זה קשר.
    אז עם כל הכבוד לך אני לא חושב שאני מרגיש רק אובססייה ומשיכה לחברה שלי (כפי שציינת קודם) אלא גם אהבה.
    אני טעמתי משני הצדדים,גם בגידות וגם אהבה.
    אני יכול להגיד לך שאני כן אוהב ואני לא מרגיש רק משיכה.
    אבל אצל כל בן אדם זה אינדיוידואל,אני מניח שעוד לא חווית אהבה ולכן אתה מדבר ככה,אם לא,אז כנראה שאתה ילדותי בדיוק כמו שאני הייתי.
    הצד החיובי בכך,זה שיבוא יום ותבין שצדקתי שתתאהב.

זה מה שאני מנסה להסביר שאף פעם לא באמת אהבתי מישהי ובגלל זה כל החברות שהיו לי לא היה אכפת לי לבגוד בהן מבין וזה לא שאני ילדותי או משהו אני כבר בן 17 אלא פשוט לא הייתה לי אהבה אמיתית וזה הכול אז בגלל זה לא אכפת לי ואני אוהב שזה ככה כי אני רוצה לנצל תזמן הזה כמה שיותר ותאמין לי יש אנשים שאפילו בני 20 והם במצב שלי וזה בסדר לגמרי זה אנשים שבראש שלהם רק להנות ולנצל תזמן כמה שיותר
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-02-2011 בשעה 15:54.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זה ממש לא התמכרות עם לא אהבתי את חברה שלי מההתחלה אז אני יבגוד בה כמה שבא לי אבל כשאני יגדל קצת ואני ימצא מישהי שתמצא חן בעיניי עם באופי ושיהיה לה גם יופי ואני באמת יאהב אותה אין סיבה שאני יבגוד בה בינתיים כל הפעמים שבגדתי בבנות זה היה כשלא הרגשתי אליהם כלום אז על תגידי שזאת התמכרות זה לא שאהבתי מישהי ובלי שרציתי בגדתי בה כי הייתי חייב זה ממש לא ככה כי אף פעם לא הרגשתי באמת משהו כלפי מישהי
    אוקיי תחשוב מה שאתה רוצה
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 08-02-2011 בשעה 15:54.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

יצא לי לבגוד כמה פעמים מחוסר סיפוק ומחוסר רגש..אין לי יסורי מצפון על זה או משהו :\

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

זה מה שאני מנסה להסביר שאף פעם לא באמת אהבתי מישהי ובגלל זה כל החברות שהיו לי לא היה אכפת לי לבגוד בהן מבין וזה לא שאני ילדותי או משהו אני כבר בן 17 אלא פשוט לא הייתה לי אהבה אמיתית וזה הכול אז בגלל זה לא אכפת לי ואני אוהב שזה ככה כי אני רוצה לנצל תזמן הזה כמה שיותר ותאמין לי יש אנשים שאפילו בני 20 והם במצב שלי וזה בסדר לגמרי זה אנשים שבראש שלהם רק להנות ולנצל תזמן כמה שיותר
    17 זה עדיין ילד.
    וזה לא משנה אתה יכול להיות בן 20 ולהתנהג בצורה אינפנטילית גמורה שזהה להתנהגות של ילד בן 15.

הקטע שלא אהבת מישהי עד עכשיו לא מסביר למה אתה בוגד, במקום להכנס למערכות יחסים כל פעם אתה יכול לבחור לא להכנס. לא כל אחת שאתה מנשק באיזה מועדון מזדמן צריך להפוך לקשר יום למחרת.
    The Pod

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    יצא לי לבגוד כמה פעמים מחוסר סיפוק ומחוסר רגש..אין לי יסורי מצפון על זה או משהו :\

סוף סוף מישהו שמבין אותי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

אני מעולם לא בגדתי. החברה שלי בגדה בי וסיימנו את הקשר אחרי 4 שנים.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי darkmansu צפיה בהודעה
    איזה מאכזב זה אחרי כ"כ הרבה זמן שאתה עם הבן אדם.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי darkmansu צפיה בהודעה
    אתה לא חייב לשתף אותנו, אבל מעניין, לא היה לזה רקע מוקדם?
    כלומר, ארבע שנים של אהבה ופתאום זה קורה?
    קצת מוזר, לא?!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

התסריט של זה היה ממש כמו של סרט, הייתה לנו אהבה אבל ללא סקס. היא לא הייתה מוכנה ולי זה לא היה לחוץ. לפני חודשיים נפגשנו ודיברנו והיא סיפרה לי שהיא מוכנה להכניס את יחסי המין לקשר שלנו, והיא רצתה שיום למחרת אנחנו נעשה סקס. קבענו לצאת לפני ואני חיכיתי לה מתחת לבית בערך רבע שעה, אחר"כ צלצלתי והיא לא ענתה אז עליתי אליה. דפקתי בדלת ואף אחד לא ענה, אז באתי לפתוח אותה והיא לא הייתה נעולה אז נכנסתי לבית שלה, קראתי בשמה, והדלת של החדר השינה הייתה פתוחה וראיתי אותה עם גבר אחר שאני לא מכיר אותו כנראה מישהו שנמצא איתה בצבא.
    איך זה קרה אחרי 4 שנים של אהבה? וואלה. קורה. היא גם לא אמרה לי שהיא בקשר עם מישהו חדש מהבסיס או משהו, כי רוב המעגל החברתי שלנו הוא משותף. אז רוב הסיכויים שהוא איתה מהבסיס.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ניסיתי לנסח הודעה טובה אבל אני לא רוצה לפגוע בך כי אני מאמין שאתה גם ככה במצב די פגיע.
    בקיצור אחי ולעניין, לפי דעתי טוב שהקשר הזה נגמר, הוא לא היה בריא, 4 שנים בלי סקס מריח לי מאוד מאוד חשוד (אלא אם כן אתם דוסים או שהיא עברה טראומה או משהו כזה).
    מצטער לשמוע שזה נגמר ככה, אבל נראה לי יותר טוב שזה נגמר.
    קח את כל הדברים שלמדת בקשר הזה לטובה ולרעה, תלמד מהם ותיישם אותם בקשר הבא שלך...בהצלחה.
    ואל תהיה תמים כל כך
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-02-2011 בשעה 16:50.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,216 | הודעות: 8,173,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect