סטריט - יש אנשים שמתביישים לחשוב על לזיין מישי? אני חושב שהם צריכים לבדוק תמיניות שלהם... :|
XAN - זה יפה והכל ואני מבין תרעיון שעומד מאחורי זה. ייתכן מאוד שעל אנשים כמוך, כמוני וכל אחד בעצם שכבר "גיבש" את עצמו זה יעבוד.
אבל,
הרוב פה עדיין לא ברמה של לפתוח סטים ולהצליח בזה (אה והצלחה זה לא סגירת מספר). וזה בכלל לא קשור לעובדה שיש להם פחד גישה...גם אם לא היה להם פחד גישה, התוצאות היו זהות. מוכן להתערב עם כל אחד פה על זה.
יש אנשים שהם בתחום 5 שנים+-, פותחים סטים על ימין ועל שמאל ואפילו נשיקה לא סגרו (שזה כמובן שיא, חשבתי שמסתלבטים עלי). שלא נדבר על לזיין. אישית ראיתי כמה כאלה. ולא, הם ממש לא "מאוננים מנטאליים שיושבים בבית". איך זה יכול להיות!? הרי הם הולכים החוצה ופותחים סטים ולא מעט מהם, הם אמורים להיות זיינים גדולים!!
אני בעצמי ראיתי פה בפורום מישו (לא אנקוב בשמות) שהוא נראה לי שנה בתחום שסוגר רק מספרים, גם כשמישי אומרת לו להזדיין איתה (באופן לא מודע). איך זה יכול להיות?! הם פותחים סטים!!! למה הם לא מזיינים?!
לפני שהולכים לזיין, צריכים לגבש אישיות, דעות, ערכים, קיצר את ה"אני" שלך...
לאנשים פה אין "אני" יש "סניה ומיסטרי עושים ככה אז גמאני אעשה" (ולך תדע מה עובד להם ומה לא ואם הם מחרטטים או לא), או שיש להם את ה"אני" הישן והלא נחוץ שהם צריכים להעיף, שהדבר האחרון שהוא יוצר זו משיכה.
בגדול, החבר'ה פה הם AFC עם מסיכה על הפנים. אפשר לראות את זה בקלות מהתוכן של ההודעות שלהם - אכפת להם מאוד ממה שחושבים עליהם, למרות שהם מסתירים את זה עם משפטים מתוחכמים.

ציטוט ההודעה

למרות שזה לא ממש יעזור לי חח אני גם ככה כל החודש בבסיס :\