אהההלןןןןןןן..
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
השם האמיתי שלו זה אדם זה ידוע כאילו דה 5 נקודות כושון
נכתב במקור על ידי OverPowered השם האמיתי שלו זה אדם זה ידוע כאילו דה 5 נקודות כושון והשם האמיתי שלך זה דניאל
נכתב במקור על ידי OverPowered השם האמיתי שלו זה אדם זה ידוע כאילו דה 5 נקודות כושון למה אתה משקר קוראים אותו בכלל צ'ארלס.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי OverPowered השם האמיתי שלו זה אדם זה ידוע כאילו דה 5 נקודות כושון חחח סבבה קבלת 5 נקודות נתן 7 בגלל עמלה חחחחח
תיק העבודות שלי
יש!! תגידו פעם ליקקתם למישהי את הבית שחי?
נכתב במקור על ידי OverPowered יש!! תגידו פעם ליקקתם למישהי את הבית שחי? ברור! שלא.. אוף איזה אבא מעצבן >< כופה עליי ללכת לישון היום ב1
נכתב במקור על ידי OverPowered יש!! תגידו פעם ליקקתם למישהי את הבית שחי? חחחחח הרגת אותי עכשיו חחח ... בעבר הרחוק זה קרה אבל מי אותו יום הבטחתי לעצמי שלא .
נכתב במקור על ידי -Edge- חחחחח הרגת אותי עכשיו חחח ... בעבר הרחוק זה קרה אבל מי אותו יום הבטחתי לעצמי שלא . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה ככה? איזה שירים אתם שומעים?
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS ברור! שלא.. אוף איזה אבא מעצבן >< כופה עליי ללכת לישון היום ב1 תן לעצמך 3 כאפות רק כי כתבת את זה,ועל תענה לי ביי.
נכתב במקור על ידי prowinner תן לעצמך 3 כאפות רק כי כתבת את זה,ועל תענה לי ביי. חחחחחח אכן מבאס הוא אומר שיש לי מלא שיעורים ><
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה ככה? איזה שירים אתם שומעים? שיר מעולה !!
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS חחחחחח אכן מבאס הוא אומר שיש לי מלא שיעורים >< נתת ? נכתב במקור על ידי AtlaNTiS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה ככה? איזה שירים אתם שומעים? baby baby baby ohhhhooohhoo
נערך לאחרונה על ידי Display; 20-04-2011 בשעה 00:25.
נכתב במקור על ידי golda אשכולילייק? זה אשכול לילה? תשמעו. אני רוצה לדבר איתכם על נושא כבד ורציני. אני רואה שכל משתמש חדש שמגיע לאטרף פותח נושא "אני חדש" ולי אף פעם לא היה כזה אולי כל אחד שיגיב פה יוסיף את המשפט "ברוך הבא golda" או משהו? (Shinx, אני מראש אומר שאני לא מתכוון שיכתבו: "ברוך הבא golda או משהו כזה" יא חכמולוג ) הייתי שואל אותך דווקא מה הבעיה של ההורים שלך?
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 20-04-2011 בשעה 00:26.
יאללה של העולם, יש פטריות הזיה בערוץ הקניות ואף אחד לא יודע
חוקי הפורום