מי רוצה הקדשה ב2000?
נכתב במקור על ידי Undecided ואז החזירו לו O.o קיצר אפשר להספאים פה או לא??!!!!!!!??????!?????????. אסור להספאים פה, אפשר פשוט לדבר בכיף!!! נכתב במקור על ידי _Avi_ מי רוצה הקדשה ב2000? אני!!!!
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 06-05-2011 בשעה 23:00.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אסור להספאים פה, אפשר פשוט לדבר בכיף!!! כן אמא.
נכתב במקור על ידי Hamburger אף פעם לא היית חכם וגם לא עכשיו, אסור דאבלים! סתום,סתום ת'פה..רק הציטוט שבחתימה שלי מראה עד כמה שאתה אדיוט.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי יענקלה כן אמא. ילד טוב!!! עכשיו אתה יכול לסיים לשחק עם עצמך ולהצטרך לשאר החבר'ה!!!!
נכתב במקור על ידי _Avi_ מי רוצה הקדשה ב2000? אבל הוא כבר מתחנן להספאים פה עד 2000 אז אפשר להספאים!?!?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ילד טוב!!! עכשיו אתה יכול לסיים לשחק עם עצמך ולהצטרך לשאר החבר'ה!!!! לכי תכתבי סיפורי זימה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ילד טוב!!! עכשיו אתה יכול לסיים לשחק עם עצמך ולהצטרך לשאר החבר'ה!!!! גמאני ילד טוב?
נכתב במקור על ידי יענקלה לכי תכתבי סיפורי זימה אל תדאג לסיפורים שלי, יש לך עוד כמה שנים טובות בכדי להתנסות... נכתב במקור על ידי _Avi_ גמאני ילד טוב? אתה רוצה להפסיק לשחק עם עצמך ?
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 06-05-2011 בשעה 23:03.
נכתב במקור על ידי Undecided ואז החזירו לו O.o קיצר אפשר להספאים פה או לא??!!!!!!!??????!?????????. בטח שאפשר!!! אפילו ישראל אמר לי שאפשר.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אל תדאג לסיפורים שלי, יש לך עוד כמה שנים טובות בכדי להתנסות... אן = אנאלי.. חחחח אני כל הזמן נקרע מחדש.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אסור להספאים פה, אפשר פשוט לדבר בכיף!!! נוווווווווווווו די להפוך כל דבר לסיפור זימה גייז!!!!1
נכתב במקור על ידי prowinner בטח שאפשר!!! אפילו ישראל אמר לי שאפשר. רציני? חזק! מי רוצה הקדשה ל 10,000?
נכתב במקור על ידי יענקלה אן = אנאלי.. חחחח אני כל הזמן נקרע מחדש. תיזהר שלא יקרע לך הרקטום מהמאמץ...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תיזהר שלא יקרע לך הרקטום מהמאמץ... חחח מה זה רקטום?
נערך לאחרונה על ידי יענקלה; 06-05-2011 בשעה 23:06.
חוקי הפורום