נכתב במקור על ידי as444 אני אפילו לא יורד לרמה שלך בן כמה אתה בכלל? 10-12? מה זה משנה בן כמה הוא כולכם פה מתנהגים כמו ילדים קטנים שיודעים רק לקלל...
נכתב במקור על ידי ProVirus "אני נמצא ומשתתף כמעט בכל תתי הנושאים, כי לעומתך אני עוזר לאנשים שמבקשים! שחצנים הם חרא עם, ואתה המנהיג שלהם..." אמרתי שאתה מגיב בכל הנושאים וכו'.. איך זה ייתכן אם יש לך רק 13 הודעות...? ולא הוא לא מנהל... אני רק התחלתי... תן לי להתאקלם ולהכיר את הפורום.. ואני לא מבין למה אתה חוקר אותי?? מה זה עיניינך. שב בשקט ואל תתערב!
נכתב במקור על ידי PaRaGamer אני רק התחלתי... תן לי להתאקלם ולהכיר את הפורום.. ואני לא מבין למה אתה חוקר אותי?? מה זה עיניינך. שב בשקט ואל תתערב! אז מאיפה יש לך את החוצפה להגיד לי שאני לא עוזר ולא כלום ושאני סתם אפס?
נכתב במקור על ידי ProVirus אז מאיפה יש לך את החוצפה להגיד לי שאני לא עוזר ולא כלום ושאני סתם אפס? מכיוון שאני חבר בעוד מיליון ואחד פורומים אחרים... ואתה באמת אפס (תתמודד עם העובדות למרות שהן כואבות ופוגעות)
נערך לאחרונה על ידי PaRaGamer; 25-07-2011 בשעה 22:24.
חחח בפורום השני יש לך רק 250 הודעות קיצור נימאס לי לריב איתך פה אם אתה רוצה אני אשמח בפרופיל שלך
די עם הריבים יש לכם נושא לדיון...
נכתב במקור על ידי ProVirus חחח בפורום השני יש לך רק 250 הודעות קיצור נימאס לי לריב איתך פה אם אתה רוצה אני אשמח בפרופיל שלך אם תקרא טוב רשמתי "מיליון ואחד" ולא "עוד אחד" אז חוץ מהפורום האחר עליו אתה מדבר אני חבר בעוד פורומים..
חוקי הפורום