נכתב במקור על ידי VOCA כאמור, אידיוט. תגיד לי את זה נראה אותך בפנים ואני מבטיח לך שכבר מהידים שלי אתה לא תיצא
נערך לאחרונה על ידי rachel64; 31-08-2011 בשעה 11:32.
נכתב במקור על ידי rachel64 תגיד לי את זה נראה אותך בפנים ואני מבטיח לך שכבר מהידים שלי אתה לא תיצא חח תקשיב ילד אתה פשוט אידיוט, תקבל ותפנים את זה.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 31-08-2011 בשעה 12:40.
לשעבר 'Like
נכתב במקור על ידי VOCA חח תקשיב ילד אתה פשוט אידיוט, תקבל ותפנים את זה. ילד תקרא לאבא שלך לא לי, עכשיו תישמע טוב שאני ידע מי אתה זה לא יגמר בטוב, על תתחיל היא כי היה חבל אתה לא יודע לעזור על תעזור.
נערך לאחרונה על ידי rachel64; 31-08-2011 בשעה 12:42.
נכתב במקור על ידי rachel64 ילד תקרא לאבא שלך לא לי, עכשיו תישמע טוב שאני ידע מי אתה זה לא יגמר בטוב, על תתחיל היא כי היה חבל אתה לא יודע לעזור על תעזור. כן אני שון ואני גר בהרצלייה, אתה רוצה לבוא להרביץ לי ?
נכתב במקור על ידי VOCA כן אני שון ואני גר בהרצלייה, אתה רוצה לבוא להרביץ לי ? לא מרביץ מבצע אח יקר על תתחיל איתי זה שכתוב לך "משתמש כבוד", זה לא אומר שמותר לך לריב איתי.
נכתב במקור על ידי rachel64 לא מרביץ מבצע אח יקר על תתחיל איתי זה שכתוב לך "משתמש כבוד", זה לא אומר שמותר לך לריב איתי. אני רב איתך ? אני אומר לך את מה שאני חושב ואתה מאיים עליי, תלמד לקבל ביקורת וסתום ת'פה.
נכתב במקור על ידי VOCA אני רב איתך ? אני אומר לך את מה שאני חושב ואתה מאיים עליי, תלמד לקבל ביקורת וסתום ת'פה. על תעשה עליי ביקורת תודה.
נכתב במקור על ידי rachel64 על תעשה עליי ביקורת תודה. כותבים אל* ולא על* ואני לא עושה עליך ביקורת, אני מעביר עליך ביקורת וגם זה לא ממש.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 31-08-2011 בשעה 13:24.
חוקי הפורום