נכתב במקור על ידי NoamDesginer אולי הגבר המושלם? טעות
תודה לאל הגבת,פחדתי שיגידו את התשובה כי היה אסור לי לערוך. בקיצור - סיפור סינדרלה = ]
נכתב במקור על ידי NoamDesginer תודה לאל הגבת,פחדתי שיגידו את התשובה כי היה אסור לי לערוך. בקיצור - סיפור סינדרלה = ] צודק נקודה על התמונה הזאת רמז: מדובר על סרט ריקודים
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 10-10-2011 בשעה 14:15.
נכתב במקור על ידי MosheSee צודק נקודה על התמונה הזאת רמז: מדובר על סרט ריקודים סטפ אפ? ראיתי רק את הראשון אז אני לא יודע איזה מספר...
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker סטפ אפ? ראיתי רק את הראשון אז אני לא יודע איזה מספר... צודק..זה סטאפ אפ 2.. 2 נקודות
נכתב במקור על ידי MosheSee צודק..זה סטאפ אפ 2.. 2 נקודות רמז?
נכתב במקור על ידי afx רמז? סרט אימה מוכר שמשחקים בו משחק (נא לציין איזה מספר הסרט )
נכתב במקור על ידי MosheSee סרט אימה מוכר שמשחקים בו משחק (נא לציין איזה מספר הסרט ) המסור 5 ד"א בשביל לוודא את זה הייתי צריך לראות הרבה חלקי גופות המצב הנפשי שלי על המצפון שלך
נכתב במקור על ידי afx המסור 5 ד"א בשביל לוודא את זה הייתי צריך לראות הרבה חלקי גופות המצב הנפשי שלי על המצפון שלך חח D: לפחות צדקת XD 2 נקודות
נכתב במקור על ידי MosheSee חח D: לפחות צדקת XD 2 נקודות Resident Evil
נכתב במקור על ידי Parlmnta Resident Evil איזה ?.. פעם הבאה שמישו עונה שם של סרט בלי השם המלא או המספר אני מפסיל תתשובה !
נכתב במקור על ידי MosheSee איזה ?.. פעם הבאה שמישו עונה שם של סרט בלי השם המלא או המספר אני מפסיל תתשובה ! מצטער לא ידעתי וזה שתיים
נכתב במקור על ידי Parlmnta מצטער לא ידעתי וזה שתיים צודק 2 נקודות
נכתב במקור על ידי MosheSee צודק 2 נקודות לירות כדי להרוג?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לירות כדי להרוג? צודק 2 נקודות
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 11-10-2011 בשעה 15:34.
חוקי הפורום