מאוד מסובך..
הדיונים הקודמים שלכם על מיניות האדם היו הרבה יותר קלים.
אז אתה אומר שהמימד צופה בנו?
סליחה אם עפתי רחוק מדי.. אני מקווה שאני בכיוון.
מאוד מסובך..
הדיונים הקודמים שלכם על מיניות האדם היו הרבה יותר קלים.
אז אתה אומר שהמימד צופה בנו?
סליחה אם עפתי רחוק מדי.. אני מקווה שאני בכיוון.
|
|
נו תהיה רציני, זה בדיוק אותו הדבר. הגל מגיע בצורה סימטרית, הצורה שלו היא כמו פרבולה, יש נקודה אחת ושני הצדדים שלה שווים, הם יורדים כמו קשת בצורה סימטרית. הקודקוד של ה"פרבולה" פוגע ראשון ואז כל נקודה בכל צד פוגעת בהתאמה. כשהחרסינה פוגעת בקיר היא יוצרת כוח הדף שגם כן מתחלק באופן שווה בין שני הצדדים. זה בדיוק אותו הדבר. פשוט אצל הגל אתה יכול לראות את ההשפעה של הלחץ על המים, ובחרסינה אתה לא יכול לראות את ההשפעה שלה על האוויר.
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 12-01-2012 בשעה 19:22.
אני חושב שזה קצת לא במקום להשוות את תיאוריית הכבידה לתיאוריית היקומים המקבילים.
תיאוריית הכבידה היא חזקה מאוד בגלל הקוהרנטיות שלה ובגלל היכולת שלך לחזות תצפיות עתידיות.
אני לא חושב שיש דברים שיכולים לתת לנו כיוון מרומז אפילו לקיומם של יקומים מקבילים (ואם היו כאלה, היקומים האלה אוטומטית לא היו מקבילים, ככה שבכל אופן זו טענה חלשה חחח)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 12-01-2012 בשעה 19:55.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חזק רבל בקושי הבנתי משהו !
יש לי ידע רחב באלקטרוניה ומחשבים, אבל את זה לא הבנתי בכלל
מי הניסויים האלו ומי התגובות שלכם, זה מאוד מזכיר לי משהו שקראתי עליו.
אומרים שאנשים פעם ידעו לעוף ולתקשר בכוחות המחשבה, זה די ברור
שכל הסובב אותנו עשוי מי אנרגיה וגם אנחנו עשויים מי אנרגיה, זה
נשמע אולי קצת בדיוני אבל עם לחשוב על זה לעומק אנחנו פשוט שכחנו
איך להשתמש 100% מי המוח שלנו.
אומרים שבעזרת פיזיקה קוונטית אנשים יוכלו בעצם להתקדם והמין האנושי
הולך להתקדם צעד נוסף קדימה, נכון לעכשיו בנאדם משתמש בכ7-10 אחוז
מי המוח שלו, אבל בתאוריה בעוד כ30 שנה אנשים ידעו לנצל יותר אחוזים
מה שהולך לקדם אותנו צעד נוסף באבולוציה האנושית.
יתרונות.
כמעט ולא יהיה צורך באוכל או מים, כמעט ולא נצטרך לישון, כמעט ולא נזדקק ברפואה כלל, ועוד הרבה דברים אחרים.
חסרונות.
כמעט ואין חסרונות חוץ מי תאוריות כאלו ואחרות שאומרות שזה יביא להשמדת המין האנושי.
האם אני מאמין בזה ? כן אני מאמין בזה, אני חושב שזה יועיל לנו יותר מאשר שזה יזיק לנו,
כי בסופו של דבר לא יהיו מלחמות, לא יהיו ראשי ממשלה או מלכים, אנשים יחיו את החיים כמו שהם צריכים להראות.
מה דעתכם על הנושא ? ועם אתם שואלים בעזרת פיזיקה קוונטית זה יקרה, ייקח לזה זמן אבל בסופו של דבר זה יקרה.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
משהו
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:21.