קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סרט טוב בערוץ 10 האויב שבפנים!!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 20:36
  2. כנסו !! ההיסטוריה חוזרת
    על ידי eee123 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:55
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:18
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 16:30
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 74 מתוך 74

צדיק צופה בערוץ ההיסטוריה .. - עמוד 5

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גם אני בדיוק כמוך צפיתי בסרטון של סטיבן הוקינג עם הטענה שהמפץ הגדול זהו הדבר היחידי בעולם שקרה ללא סיבה..
    אבל זה עדיין לא מובן לי..

אם אתה וסטיבן אומרים שהמפץ הגדול קרה ללא סיבה, מה מונע או שולל את הצידוק בטענה של הדתיים שאלוקים הוא ללא סיבה?
    למה להוקינג מותר לומר זאת ולרב לא?
    למה לי להאמין לך או לסטיבן ולא לרבנים או לספר שתיעד את זה הרבה לפני שאני ואתה ידענו מה זה חלל, כוכבים, שמש או מדע?
    בדיוק כמו שלא ידעו אם העולם שטוח או לא,
    הדתיים אמרו שטוח, המדענים אמרו שהעולם עגול - היית יכול לשאול אז את אותה השאלה.

וכל הזמן יש עוד שאלות ועוד שאלות,
    והמדע מספק עוד תשובות ועוד תשובות.

עם הזמן נדע בוודאות שהיקום לא צריך סיבה,
    או כל הסבר לוגי אחר לאיך כל החומר נוצר.

ואז הדתיים ישאלו עוד שאלות וככה זה ימשיך עד אין סוף,
    אז מה?

דיי, צריך להבין שהדת נבעה מחוסר ידע - נקודה.
    לא צריך להאמין באלוהים רק בגלל שאנחנו לא יודעים איך כל החומר נוצר.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

הנה הסיבה.
    הוקינג אומר את מה שהוא אומר בגלל שזה מה שכל הראיות שהתגלו עד היום מראים.

הוקינג לא מנחש, הוקינג לא זורק דברים לאויר ואז מחפש עבורם תירוצים.
    הייקום מתפשט, עובדה.
    הייקום מלא בקרינה קוסמית בת 13.75 מיליארד שנים, שהמקור שלה הוא זה שתואם לאירוע המפץ, עובדה.
    החישוב של התפשטות הקרינה תואם את תקופת הזמן שלוקח לקרינה ״למלא״ את החלל, עובדה.
    בהתאם לכל הידע העומד ברשותנו כרגע אנחנו יכולים ״לחזות לאחור״ את כל תהליך התפשטות הייקום מהיום ועד 13.75~ מיליארד שנים אחורה. אם וכאשר נגלה מידע חדש יכול להיות שנדע אפילו בצורה מדוייקת יותר מה קרה. אבל יש בידינו הבנה של חוקי הפיסיקה שתואמת את ה״שחזור של הייקום״ (מה שהוקינג הציג).
    הסיבה שאני אישית מקשיב להוקינג ולא לרב היא הוקינג מסביר את המידע שאסף שגם כן תואם את המציאות. רבנים מספקים תירוצים וגם הם לא מאומתים.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 05-06-2012 בשעה 20:18.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

דרך אגב .. סטיבן הוקינג אף פעם לא הוכיח שאין אלוהים , אלא הוכיח שאין צורך באלוהים
    משמע הוא שאנחנו יודעים להסביר את כל הדברים שקרו ע"י חוקי הפיזיקה ואין לנו צורך כלשהו באלוהות
    מה שאומר שגם אם אלוהים קיים הוא לא משפיע עלינו בכלל .. הוא לא עושה כלום , סתם מרחף לו בלי תועלת

גם אני בדיוק כמוך צפיתי בסרטון של סטיבן הוקינג עם הטענה שהמפץ הגדול זהו הדבר היחידי בעולם שקרה ללא סיבה..
    אבל זה עדיין לא מובן לי..

אם אתה וסטיבן אומרים שהמפץ הגדול קרה ללא סיבה, מה מונע או שולל את הצידוק בטענה של הדתיים שאלוקים הוא ללא סיבה?
    למה להוקינג מותר לומר זאת ולרב לא?
    למה לי להאמין לך או לסטיבן ולא לרבנים או לספר שתיעד את זה הרבה לפני שאני ואתה ידענו מה זה חלל, כוכבים, שמש או מדע?
    יש לך המון חוצפה להשוות את אחד המוחות היותר גדולים של המאה ה21 לאיזה רב שמסתמך על כתובים שנכתבו ע"י פרימיטיביים כמה שנים לפני.
    כשתהיה פרופסור בקיימבריג'/ פיזיקאי תאורטיקן תוכל לחלוק על הדעות של סטיבן הוקינג .. עד אז השתיקה היא דבר מאוד יפה
    חוצמזה שרבנים משקרים והמון .. בלי לבדוק עובדות (הם מאמינים במה שהם אומרים אז למה צריך עובדות?)
    איך הם מפריכים תיאוריות כמו תורת האבולוציה והמפץ הגדול? ככה:
    הם מספרים לתלמידים שהמפץ הגדול הוא פשוט בום שברא את הכל מיד .. סידר את העולם כפי שאנחנו רואים אותו היום .. חארטה
    והם אומרים שתורת האבולוציה טוענת שהאדם מוצאו מהקוף שזאת אחת השטויות הגדולות ביותר ששמעתי .. כי אף מדען לא אמר דבר כזה
    אנחנו לא הצאצאים של הקופים , יותר קרובים לבני דודים/אחים .. הייתי שם .. אני יודע אילו שקרים הם מפיצים..בעבר נפלתי בשטויות האלה
    לסטיבן הוקינג אין אינטרס לשקר .. הוא מחפש את האמת שמאחורי היקום
    לכן רבנים וסטיבן הוקינג הם אינם ברי השוואה בכלל !
    באמת שעיצבנת אותי ואתה אפילו לא יודע כמה
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 05-06-2012 בשעה 21:20.

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    דרך אגב .. סטיבן הוקינג אף פעם לא הוכיח שאין אלוהים , אלא הוכיח שאין צורך באלוהים
    משמע הוא שאנחנו יודעים להסביר את כל הדברים שקרו ע"י חוקי הפיזיקה ואין לנו צורך כלשהו באלוהות
    מה שאומר שגם אם אלוהים קיים הוא לא משפיע עלינו בכלל .. הוא לא עושה כלום , סתם מרחף לו בלי תועלת

יש לך המון חוצפה להשוות את אחד המוחות היותר גדולים של המאה ה21 לאיזה רב שמסתמך על כתובים שנכתבו ע"י פרימיטיביים כמה שנים לפני.
    כשתהיה פרופסור בקיימבריג'/ פיזיקאי תאורטיקן תוכל לחלוק על הדעות של סטיבן הוקינג .. עד אז השתיקה היא דבר מאוד יפה
    חוצמזה שרבנים משקרים והמון .. בלי לבדוק עובדות (הם מאמינים במה שהם אומרים אז למה צריך עובדות?)
    איך הם מפריכים תיאוריות כמו תורת האבולוציה והמפץ הגדול? ככה:
    הם מספרים לתלמידים שהמפץ הגדול הוא פשוט בום שברא את הכל מיד .. סידר את העולם כפי שאנחנו רואים אותו היום .. חארטה
    והם אומרים שתורת האבולוציה טוענת שהאדם מוצאו מהקוף שזאת אחת השטויות הגדולות ביותר ששמעתי .. כי אף מדען לא אמר דבר כזה
    אנחנו לא הצאצאים של הקופים , יותר קרובים לבני דודים/אחים .. הייתי שם .. אני יודע אילו שקרים הם מפיצים..בעבר נפלתי בשטויות האלה
    לסטיבן הוקינג אין אינטרס לשקר .. הוא מחפש את האמת שמאחורי היקום
    לכן רבנים וסטיבן הוקינג הם אינם ברי השוואה בכלל !
    באמת שעיצבנת אותי ואתה אפילו לא יודע כמה
    אם אתה כבר מדבר על רבנים דבר על סוגית המחזירים בתשובה והגדול ביותר מהם, אמנון יצחק.
    אמנון יצחק שעובד בדרך של השפלת האתאיסטים על מנת להחזיר אותם בתשובה, מראה את כסילותו בכך שבדו שיח על אבולוציה הוא אומר שהאדם בא מהקוף ממקום של לגרום לבן אדם להרגיש נחות כמו קוף ולפי הגישה הדתית בני האדם הם העליונים אז הם לא יכולים להיות מזוהמים כמו קופים, בדו שיח איתו על המפץ הגדול הוא אומר שאיך זה הגיוני שהעולם נוצר מפצצות הרי פצצה הורסת אבל הדבר שהוא לא יודע הוא ש"המפץ הגדול" הוא שם שבא מדתיים, כמוהו. אנשים שמזלזלים בתיאוריה והם קראו לה "המפץ הגדול" כשם לעג, הרי זו לא באמת מפץ, זו נקודה מרוכזת מאוד שהתרחבה.
    שוב ושוב ניתן לראות את אמנון יצחק מלגלג על אנשים הנוגדים את דעתו, פסיכולוגיה הפוכה, הוא גורם להם להרגיש נחותים הרי למה הם באו מהקוף? קוף הוא נחות ואנחנו מיוחדים או איך העולם נוצר מפיצוצים? ובעבר גם איך כדור הארץ נע מסביב לשמש? הרי הבן אדם הוא עליון הרי הוא אמור להיות במרכז העולם (אפשר לראות לדוגמה פסוקים כמו "...שמש בגבעון דום וירח בעמק אילון" שבתנ"ך האמינו שהשמש סובבת סביב כדור הארץ הרי בפרק שבו המשפט הזה כתוב ה' ציווה לעצור את השמש ובכך עצר גם את היום, דבר שלא הגיוני כיום מהעובדות בשטח), הדת היא תמיד תמצא לה תירוצים בצורת מה שנקרא "פירושים" ואם הפירושים לא מספיקים אז אפילו "פירושים לפירושים" כך הם יכולים להסביר כל בעיה בדת, לחדש את זה ולהגיד "שרוח האלוהים" נתנה להם את ההשכל לכתוב את זה.

לייקים
    97
    נקודות
    50

אז במילים אחרות אתה אומר שאלוהים אידיוט?

אם הוא היה קיים הייתי מסכים איתך. אבל בהתחשב בכל הנתונים...
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אז במילים אחרות אתה אומר שאלוהים אידיוט?

אם הוא היה קיים הייתי מסכים איתך. אבל בהתחשב בכל הנתונים...
    הסיבה היחידה שאני לא מאמין היא שגיליתי שספר התנ"ך לא נכון ונכתב על ידי כמה סופרים ולא שאלוהים אידיוט כי הוא האמת חכם לפי הכתובים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אז למעשה, מה שאתה אומר הוא, שאין לטענות שלך שום אחיזה בהיגיון אלא אתה מכחיש את האל בשל אינטרסים שלך, תחושות פנימיות ותסכול. אתה מדגיש כאן בצורה כמעט מוחלטת שאינך מכחיש את האל מתוך חשיבה טהורה ושכל ישר.

לדעתי יש לך את הזכות והלגיטימציה המלאה להתלונן אם אתה חושב שכופים את הדת על מישהו, או אם אתה חושב שמגבילים אותך בצורה כלשהי בגלל הדת, או אם אתה חושב שכספך הולך למקום שאינך רוצה שהוא יגיע אליו.. אך תעסוק ותוכיח את הדברים הללו, אל תתעסק ותנסה להוכיח דברים שהם רחוקים שנות אור ממך וממני, כמו השאלה "האם אלוקים קיים", אין באפשרותך להוכיח שהוא אינו קיים ולנסות לשכנע את האחר בכך זהו טימטום. גם אם הוא לא קיים, מה אכפת לך? יש כאלה שרוצים להאמין בו וזוהי זכותם המלאה וזכותם היותר גדולה היא לחיות עפ"י אורח החיים ש-"הדמות הדמיונית" הזאת קבעה עבורם.

ושים לב, שאלתי נבעה מן השאלה המקורית, יש אלוקים או אין?
    (אותה שאלה שאם אתה אדם משכיל אתה לא תטרח בכלל להתיימר לענות עליה).

ORI, באמת שהתגובה שלך מסמלת את מוסר ההשכל הכי חשוב לדעתי שנכתב בפורום הזה עד כה, תודה!
    למדתי ממך המון, ברצינות.

לא ניסיתי להוכיח פה כלום, סיפקתי את הסרטון הזה בהתאם לדרישתו של SMOXER אשר אמר מבחינה רעיונית שאם היו מצלמים את מה שקרה בהר סיני הוא היה מתייחס לעניין יותר ברצינות. אתה כבר תחליט מה אפשר להסיק מההתכתבות הזאת ומה למעשה היא מוכיחה.
    מיותר לציין לדעתי שעניתי בצורה ישירה למה שאתה העלת:
    ג. למה לא מקימים תנועה נגד פיות וחדי קרן? אני בטוח שישנו אחוז מסויים שמאמין בהם בעולם הזה, למה לא יוצאים נגדם?
    מדוע לא עורכים מחקרים אמפיריים שמורידים את רמת הסבירות בקיומם של פיות וחדי קרניים? למה לא נותנים לכל המכחישים את קיומם של פיות וחדי קרן הגדרה כמו "אתאיסט"?

אם לדעתך אלוקים הוא לא יותר מפיה מדומיינת, אז מה אכפת לך אני לא מבין? ומה אכפת לחבריך שעושים כלכך הרבה רעש מסביב לנושא?
    למה לא לתת לשאר האנשים להאמין בפיות ובחדי הקרן שלהם, לעזוב אותם בשקט ולכבד אותם! בדיוק כמו שמכבדים ילדה בת 5 שמאמינה בפיות?
    הסיבה שבגינה אני איני מאמין באל מתכנן הרבה יותר עמוקה ומושרשת מהטענות הנ"ל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי oXis צפיה בהודעה
    אם אתה כבר מדבר על רבנים דבר על סוגית המחזירים בתשובה והגדול ביותר מהם, אמנון יצחק.
    אמנון יצחק שעובד בדרך של השפלת האתאיסטים על מנת להחזיר אותם בתשובה, מראה את כסילותו בכך שבדו שיח על אבולוציה הוא אומר שהאדם בא מהקוף ממקום של לגרום לבן אדם להרגיש נחות כמו קוף ולפי הגישה הדתית בני האדם הם העליונים אז הם לא יכולים להיות מזוהמים כמו קופים, בדו שיח איתו על המפץ הגדול הוא אומר שאיך זה הגיוני שהעולם נוצר מפצצות הרי פצצה הורסת אבל הדבר שהוא לא יודע הוא ש"המפץ הגדול" הוא שם שבא מדתיים, כמוהו. אנשים שמזלזלים בתיאוריה והם קראו לה "המפץ הגדול" כשם לעג, הרי זו לא באמת מפץ, זו נקודה מרוכזת מאוד שהתרחבה.
    שוב ושוב ניתן לראות את אמנון יצחק מלגלג על אנשים הנוגדים את דעתו, פסיכולוגיה הפוכה, הוא גורם להם להרגיש נחותים הרי למה הם באו מהקוף? קוף הוא נחות ואנחנו מיוחדים או איך העולם נוצר מפיצוצים? ובעבר גם איך כדור הארץ נע מסביב לשמש? הרי הבן אדם הוא עליון הרי הוא אמור להיות במרכז העולם (אפשר לראות לדוגמה פסוקים כמו "...שמש בגבעון דום וירח בעמק אילון" שבתנ"ך האמינו שהשמש סובבת סביב כדור הארץ הרי בפרק שבו המשפט הזה כתוב ה' ציווה לעצור את השמש ובכך עצר גם את היום, דבר שלא הגיוני כיום מהעובדות בשטח), הדת היא תמיד תמצא לה תירוצים בצורת מה שנקרא "פירושים" ואם הפירושים לא מספיקים אז אפילו "פירושים לפירושים" כך הם יכולים להסביר כל בעיה בדת, לחדש את זה ולהגיד "שרוח האלוהים" נתנה להם את ההשכל לכתוב את זה.
    אם כבר מדברים על האידיוט
    ממש בא לי לארגן משלחת התקפית ביותר לאחת מההרצאות שלו ..
    נמאס לי לראות אתאיסטים שמגמגמים מול הדוגמאות המפגרות שלו ביוטיוב
    והקהל העילג שצוחק מהשטויות של תת אדם חסר תרבות שהם כ"כ מעריצים עד שהם לא רואים כמה הוא ילדותי
    מה אתם אומרים?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אם כבר מדברים על האידיוט
    ממש בא לי לארגן משלחת התקפית ביותר לאחת מההרצאות שלו ..
    נמאס לי לראות אתאיסטים שמגמגמים מול הדוגמאות המפגרות שלו ביוטיוב
    והקהל העילג שצוחק מהשטויות של תת אדם חסר תרבות שהם כ"כ מעריצים עד שהם לא רואים כמה הוא ילדותי
    מה אתם אומרים?
    כשאני אהיה בן 21 ואחכים מעט אני אלך לאחת מן ההרצאות שלו (אם הוא יחיה עד אז אבל הכל ביד האלוהים) ואציג לו את בורותו מול הפנים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    בדיוק כמו שלא ידעו אם העולם שטוח או לא,
    הדתיים אמרו שטוח, המדענים אמרו שהעולם עגול - היית יכול לשאול אז את אותה השאלה.

וכל הזמן יש עוד שאלות ועוד שאלות,
    והמדע מספק עוד תשובות ועוד תשובות.

עם הזמן נדע בוודאות שהיקום לא צריך סיבה,
    או כל הסבר לוגי אחר לאיך כל החומר נוצר.

ואז הדתיים ישאלו עוד שאלות וככה זה ימשיך עד אין סוף,
    אז מה?

דיי, צריך להבין שהדת נבעה מחוסר ידע - נקודה.
    לא צריך להאמין באלוהים רק בגלל שאנחנו לא יודעים איך כל החומר נוצר.
    הרשה לי לתקן אותך התנאים "הדתיים" שכתבו את ספר הזוהר טענו שכדור הארץ עגול אך עדיין פיתגורס וארטוסתנס קדמו להם

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי alon123425 צפיה בהודעה
    הרשה לי לתקן אותך התנאים "הדתיים" שכתבו את ספר הזוהר טענו שכדור הארץ עגול אך עדיין פיתגורס וארטוסתנס קדמו להם
    זה בסדר, העובדות לא ישנו הרבה את דעתו.

חברים, יש כאן מבול של תגובות. מי שרוצה בכלל את תגובתי אשמח שיצטט אותי מעתה.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    97
    נקודות
    50

ספר הזוהר מציין בפירוש שכדור הארץ הוא משטח וכיפת שמיים של חצי כדור בתור כיפת השמים. אולי מספיק עם הבולשיט.

מי שמתעלם מהעובדות הוא אתם, אפילו הספרים שאתם מאמינים בהם אומרים אחרת מכם.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    ספר הזוהר מציין בפירוש שכדור הארץ הוא משטח וכיפת שמיים של חצי כדור בתור כיפת השמים. אולי מספיק עם הבולשיט.

מי שמתעלם מהעובדות הוא אתם, אפילו הספרים שאתם מאמינים בהם אומרים אחרת מכם.
    תוכל לצטט לי? דווקא יש לי ציטוט בשבילך, מהזהר (ויקרא דף י, א):
    דְּהָא כָּל יִשׁוּבָא מִתְגַּלְגְּלָא בְּעִגוּלָא כַּכַּדּוּר, אִלֵּין לְתַתָּא, וְאִלֵּין לְעֵילָּא, וְכָל אִינּוּן בִּרְיָין מְשַׁנְיָין בְּחֶזְוַויְיהוּ מִשִׁנוּיָא דַּאֲוִירָא. כְּפוּם כָּל אֲתַר וַאֲתַר, וְקַיְימִין בְּקִיּוּמַיְיהוּ כִּשְׁאָר בְּנֵי נָשָׁא. ועַל דָּא אִית אֲתַר בְּיִשּׁוּבָא, כַּד נָהִיר לְאִלֵּין, חָשִׁיךְ לְאִלֵּין, לְאִלֵּין יְמָמָא, וּלְאִלֵּין לֵילְיָא. וְאִית אֲתַר דְּכוּלֵיהּ יְמָמָא, וְלָא אִשְׁתְּכַח בֵּיהּ לֵילְיָא, בַּר בְּשַׁעֲתָא חֲדָא זְעֵירָא...

בתרגום חופשי:
    כל הישוב (העולם והאנושות שעליו) מתגלגל בעיגול ככדור, אלה (חלקם) למטה (בתחתית הכדור) ואלה למעלה) כל אינון בריין משניין בחזווייהו משנויא דאוירא, כפום כל אתר ואתר, וקיימין בקיומייהו כשאר בני נשא. וכל אלה הבריות שונים בחזותם מחמת שינוי (מזג) האויר, כפי האויר של כל מקום ומקום. אולם עומדים הם כשאר בני אדם. ועל כן יש מקום בעולם - כאשר אור לאלה, חושך לאלה. לאלה יום, ולאלה לילה, ויש מקום בעולם שמואר תמיד ולא יימצא בו לילה אלא זמן מועט.

--
    כאמור בעבר, אני לא בא להוכיח בזה כלום אלא להעמיד אותך על טעותך. איך הגענו לזה הפעם?

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    97
    נקודות
    50

http://www.daatemet.org.il/articles/...e_id=4&lang=he

חוץ מזה שזה כבר עבר דיון, וזה נגמר כשהתאיסט ברח ממנו.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=838126
    עכשיו, תפסיקו לתרץ, ותפסיקו להגיד שזה לא ככה, היהדות טוענת בפירוש שאלוהים בנה את העולם כמשטח. אתם אומרים אחרת? אתם עובדי אלילים.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect