נכתב במקור על ידי Bender אין ה' יש י' _ _ ח י _ - _ _ _ _ _ ס' ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- ס' ? יש ס' ס _ ח י _ - _ _ _ _ ס
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Bender אין ה' יש י' _ _ ח י _ - _ _ _ _ _ מ' ??
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Bender יש ס' ס _ ח י _ - _ _ _ _ ס סרחיו ראמוס
נכתב במקור על ידי Bender יש ס' ס _ ח י _ - _ _ _ _ ס Blancos עשית דאבל.. סרחיו ראמוס
נכתב במקור על ידי -OmRi- Blancos עשית דאבל.. סרחיו ראמוס כי לא שמתי לב שהוא הוסיף עוד אות ..
נכתב במקור על ידי Blancos מ' ?? נכתב במקור על ידי Blancos סרחיו ראמוס נכתב במקור על ידי -OmRi- Blancos עשית דאבל.. סרחיו ראמוס נכתב במקור על ידי Blancos כי לא שמתי לב שהוא הוסיף עוד אות .. זה בסדר, אני מאפשר לו מכיוון שהוא לא שם לב ולהבא שיחות כאלה בפרופילים. בכל אופן - תשובה נכונה. עיוותי תמונה: 2 נק'
נכתב במקור על ידי Bender זה בסדר, אני מאפשר לו מכיוון שהוא לא שם לב ולהבא שיחות כאלה בפרופילים. בכל אופן - תשובה נכונה. עיוותי תמונה: 2 נק' וולקוט ?
נכתב במקור על ידי Bender זה בסדר, אני מאפשר לו מכיוון שהוא לא שם לב ולהבא שיחות כאלה בפרופילים. בכל אופן - תשובה נכונה. עיוותי תמונה: 2 נק' רולאנדו ?
נכתב במקור על ידי Blancos וולקוט ? תשובה נכונה, כל הכבוד ! נכתב במקור על ידי -OmRi- רולאנדו ? תשובה לא נכונה בילבולי מילים: ריוב קני
נכתב במקור על ידי Bender תשובה נכונה, כל הכבוד ! תשובה לא נכונה בילבולי מילים: ריוב קני רובי קין
נכתב במקור על ידי -OmRi- רובי קין נכון, מצא את המילה: העכגחלמדעחמחדגכמחכחסוסגיכנידגנכידגנכנאבס כמגדחגמכחשדגמ
נכתב במקור על ידי Bender נכון, מצא את המילה: העכגחלמדעחמחדגכמחכחסוסגיכנידגנכידגנכנאבסכמגדחגמכחשדגמ ....
צטט אותי כשאתה ממשיך...
נכתב במקור על ידי -Max- צטט אותי כשאתה ממשיך... נכתב במקור על ידי -OmRi- .... נכתב במקור על ידי Blancos וולקוט ? נכתב במקור על ידי Shir האולימיפ המחודש של קייב. איש תלוי 2 נקודות _ _ _ _ _ _ _- _ _ _ _ _
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום