נכתב במקור על ידי GazieL שמע אל תערוך יותר - סבבה? אגב תשובה נכונה נמשיך מחר - לילה טוב גמחעהםגקהעתודהםן]שעםןשחדכחן איזה שיר מסתתר בין האותיות, ומי שר אותו?
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
נכתב במקור על ידי GazieL גמחעהםגקהעתודהםן]שעםןשחדכחן איזה שיר מסתתר בין האותיות, ומי שר אותו? רמז?
נכתב במקור על ידי dOrBh רמז? אם אני אביא רמז זה יהיה ממש קל
נכתב במקור על ידי GazieL אם אני אביא רמז זה יהיה ממש קל תודה - חיים משה
נכתב במקור על ידי dOrBh תודה - חיים משה חח תאמת לא התכוונתי לשיר הזה אבל שיהיה - לא חשבתי שיש מלא שירים שקואים להם תודה. שאלה הבאה: איך קוראים לאשתו של ישי לוי?
נכתב במקור על ידי GazieL חח תאמת לא התכוונתי לשיר הזה אבל שיהיה - לא חשבתי שיש מלא שירים שקואים להם תודה. שאלה הבאה: איך קוראים לאשתו של ישי לוי? איריס
נכתב במקור על ידי dOrBh איריס מצטער שלא המשכתי את האתגר לא יצא לי... שאלה הבאה: נשוןךכישוןגכדוםשהגברשגחודכשכבששיגופכגשכ איזה שיר מסתתר ומי שר אותו?
נכתב במקור על ידי GazieL מצטער שלא המשכתי את האתגר לא יצא לי... שאלה הבאה: נשוןךכישוןגכדוםשהגברשגחודכשכבששיגופכגשכ איזה שיר מסתתר ומי שר אותו? רמז? זה ממש קשה
נכתב במקור על ידי dOrBh רמז? זה ממש קשה רמז: לב קבור
נכתב במקור על ידי GazieL רמז: לב קבור הגבר שכבש - מאוד אדרי ?
נכתב במקור על ידי ענבר_ הגבר שכבש - מאוד אדרי ? נכון - יפה שאלה הבאה: בדיל איזה שיר מבולבל פה? ומי שר אותו?
נכתב במקור על ידי GazieL נכון - יפה שאלה הבאה: בדיל איזה שיר מבולבל פה? ומי שר אותו? לבדי אייל גולן
נכתב במקור על ידי ענבר_ לבדי אייל גולן יפה מי עבר לא מזמן את ה7 מיליון צפיות עם שיר מאוד מפורסם?
נכתב במקור על ידי GazieL יפה מי עבר לא מזמן את ה7 מיליון צפיות עם שיר מאוד מפורסם? אממ אני יודעת שאייל גולן עבר עם השיר 'כשאת איתו' אבל אני לא יודעת אם אליו אתה מתכוון
נכתב במקור על ידי ענבר_ אממ אני יודעת שאייל גולן עבר עם השיר 'כשאת איתו' אבל אני לא יודעת אם אליו אתה מתכוון כן התכוונתי אליו נתתי שאלה קצת כללית מדי חח עוד מעט נמשיך
חוקי הפורום