נכתב במקור על ידי Display לילה טוב לילה טוב אח
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אומר התמרור שנותן לך כיף? עצור !?. נכתב במקור על ידי Display לילה טוב גוד נייט
קרדיט לFRENZY
יווו 5 עמודים .13?!$?
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אומר התמרור שנותן לך כיף? נכתב במקור על ידי CRAISER יווו 5 עמודים .13?!$? זה סתם סבגלל שכמה מצצו לי אז הם הלכו
למה יש יותר ישן מזה ....פרט,נמק והסבר למה לצביה יש ציצי גדול ?כשהיא מתכופפת רואים לה הכול חחחח
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep עצור !?. גוד נייט ואם הוא באמת נותן לך כיף? נכתב במקור על ידי CRAISER יווו 5 עמודים .13?!$? סטייל
נכתב במקור על ידי Super Pippo ואם הוא באמת נותן לך כיף? סטייל אז יענו הוא דפק לי כאפה לפניים וניהיה לי כזה לחי אדום אני יודע
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אז יענו הוא דפק לי כאפה לפניים וניהיה לי כזה לחי אדום אני יודע מה אומר התמרור שבו שוטר עושה לך בדיקת ינשוף עם ינשוף אמיתי?
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אומר התמרור שבו שוטר עושה לך בדיקת ינשוף עם ינשוף אמיתי? השוטר עיוור,אפשר להגיד לו שאני אבא שלו והוא ישחרר אותי !?. או שאני יכול להגיד שאני מביא באמא שלו !?.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep השוטר עיוור,אפשר להגיד לו שאני אבא שלו והוא ישחרר אותי !?. או שאני יכול להגיד שאני מביא באמא שלו !?. מה אומר התמרור השחור?
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אומר התמרור השחור? יפית החשפנית מולך ?!..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יפית החשפנית מולך ?!.. לא, הוא אומר "שולחים אותי חזרה לאריתראה" סט-ג-דיש יאללה ניקו להגיע ל100 הודעות!!
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אומר התמרור השחור?
נכתב במקור על ידי CRAISER למה יש יותר ישן מזה ....פרט,נמק והסבר למה לצביה יש ציצי גדול ?כשהיא מתכופפת רואים לה הכול חחחח אני: מאמי את רוצה ארוחת בוקר עד למיטה ? היא : יווווואו כן איך באלי חימשליי !! אני: אז לכי לישון במטבח אינעל סבתא שלך !!
חוקי הפורום