נכתב במקור על ידי dOrBh ששששש... מה עם מה ששלחתי לך? אני מחכה לנקודות.
נכתב במקור על ידי Super Pippo לילה טוב, תפסיקו להספים חוליגנים. סוף סוף אחד שתומך בדעותי
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי aviv_b_d דניאלללללללללללללללללללללללללללללללל אביבבבבבבבבבבבבבב נכתב במקור על ידי dOrBh ששששש... דור אתה קצת מתבלבל..
נכתב במקור על ידי Threat מה עם מה ששלחתי לך? אני מחכה לנקודות. אני מכיר את זה כבר
נכתב במקור על ידי dOrBh אני מכיר את זה כבר אני לא רואה דבר רע באתר הזה? מדוע אתה מבקש אתר אחר אם האתר הזה מעולה?
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אביבבבבבבבבבבבבבב דור אתה קצת מתבלבל.. ספרי לדור איך היה אתמול
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Threat מה עם מה ששלחתי לך? אני מחכה לנקודות.
ספוילר:
נכתב במקור על ידי Threat אני לא רואה דבר רע באתר הזה? מדוע אתה מבקש אתר אחר אם האתר הזה מעולה? ניסיתי פעם אחת להוריד וזה שעה לקח עד שזה הוריד
שלום לכולם!!! יפה 5 עמודים עד 11! תמשיכו ככה
נכתב במקור על ידי DoodleJump שלום לכולם!!! יפה 5 עמודים עד 11! תמשיכו ככה אל תדבר איתי
נכתב במקור על ידי DoodleJump שלום לכולם!!! יפה 5 עמודים עד 11! תמשיכו ככה DONT WORRY
נכתב במקור על ידי DoodleJump שלום לכולם!!! יפה 5 עמודים עד 11! תמשיכו ככה הכל בזכותי
דור הייתי מציעה לך להצטרף.. אבל אביב עשה עבודה מושלמת! אולי היית יכול להיות לכלי עזר בשבילו
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel דור הייתי מציעה לך להצטרף.. אבל אביב עשה עבודה מושלמת! אולי היית יכול להיות לכלי עזר בשבילו -_- ששש....
נכתב במקור על ידי dOrBh הכל בזכותי נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel דור הייתי מציעה לך להצטרף.. אבל אביב עשה עבודה מושלמת! אולי היית יכול להיות לכלי עזר בשבילו
חוקי הפורום