תעדכן את המידע שלך. "גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם" זה לא מה שאומרת תאוריית האבולוציה. תאוריית האבולוציה מסבירה אך ורק את הגיוון של צורות החיים.
כבר אמרתי שעשיתי את הטעות כשהנתחי שאני מדבר עם מי שמבין בנושא. כשאמרתי שתאוריה היא הוכחה שמתי גרשיים מעל המילה. הנחתי שזה יהיה מובן לאנשים כמוכם מאחר וכתבתי כבר הרבה וחיפשתי לקצר. אני יחסוך לך. זה היה ככה: "האבולוציה היא תאוריה (הצורה הגבוהה ביותר של "הוכחה..."
" שם לב לגרשיים? יפה להתנגח בי ולהתעלם ממה שכתבתי. הייתי צריך לרשום בצורה מילולית יותר, כי מסתבר שאם לא מבינים עברית.
לא אמרתי שאין תאוריות סותרות או תאוריות שהופרכו,או תאוריות שהוחלפו בטובות יותר, שקרן!! ולהפך רשמתי את זה כבר עשרות פעמים בפוסטים קודמים.
"הוא סה"כ הסביר שאתה לא יכול לבוא ולהתווכח ולהגיד שאתה צודק כי יש תיאוריות והסביר גם למה."
ברור שאני יכול. אין לזה כל קשר לגבי תאוריות אחרות. כל עוד הוא לא העמיד אותי על טעותי, או הראה למה אני טועה והוא צודק, אני יכול לטעון לצדקתי. תאוריית האבולוציה נותנת את ההסבר לגיוון החיים על פני כדור הארץ ע"י שינוי. ונכון להיום (אהם) אין כל ראיה אחרת שתומכת בשום הסבר אחר. אתה לא יכול להגיד שאני טועה אם אין לך שום דבר ביד להציג. הראיות, וההסבר לראיות האלו, נמצא איתי. יש לך סיבה לטעון אחרת? תציג אותה! אין לך? אז הטענה שלך לא שווה כלום.
"גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם ואני גם הסברתי לך למה"
תמשיך לשקר. לא הסברת למה האבולוציה לא מסבירה את התפתחות החיים בעולם שלנו. סך הכל טענת לשינוי "מהיר מידי" ש-1. לא מראה שאבולוציה לא יכולה להיות מהירה, ב. לא אומר שהאבולוציה שגויה, וC. לא אומר שזה נכון בכלל. בין איזה "שלב בהתפתחות" שלנו לאיזה "שלב" אחר אתה מבצע את המדידה? בין אילו מאובנים אתה משווה את הבדיקה שלך? מאיפה בעולם נמצאו המאובנים שאיתם אתה בודק, ולאיזה שכבת גיל המאובנים שנמצאו משוייכים?
יש לך ממצאים כאלו, תציג אותם, אולי לי יש מידע חסר שלא הציגו לי. מהאב הקדמון שלנו ושל השימפנזות יש 5 מליון שנים הבדל. ולא 30,000. ההפרש שאתה מציג הוא בהכרח בין שלב יותר מאוחר באבולוציה ולבין ה"צורה" המודרנית. הצורה המודרנית קיימת כבר (בקירוב) 200,000 שנים. בתקופת שנים לפני כן היו יותר מקבוצת הומוניאידים אחת שחיה עם אחרות וכנראה שהיה גיוון גנטי נרחב יותר. בשנים האחרונות רק גילינו שהיו צאצאים משותפים לנו ולניאנדרטל. אז כל שינוי גנטי כזה או אחר השפיע. וב30,000 שנים שלך, מה השתנה שעושה את זה ל"לא הגיוני"?
ומצטער לאכזב, למרות שאני וגוגל ואני חברים טובים, המידע שלי מגיע מהראש.