קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 18:32
  2. [קונה] תוכנה של טלבאות מהעולם - 10 נק'
    על ידי YAMAHA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 17:58
  3. אוףף אני מאוכזב אש =\ אמריקן וואייסטלנד..לא נפרץ..מזה?
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 22:24
  4. תיראו כוסית לא מהעולם הזה!!
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 16:03
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 71 מתוך 71

מאוכזב קשות מהעולם - עמוד 5

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

תעדכן את המידע שלך. "
    גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם" זה לא מה שאומרת תאוריית האבולוציה. תאוריית האבולוציה מסבירה אך ורק את הגיוון של צורות החיים.
    כבר אמרתי שעשיתי את הטעות כשהנתחי שאני מדבר עם מי שמבין בנושא. כשאמרתי שתאוריה היא הוכחה שמתי גרשיים מעל המילה. הנחתי שזה יהיה מובן לאנשים כמוכם מאחר וכתבתי כבר הרבה וחיפשתי לקצר. אני יחסוך לך. זה היה ככה: "
    האבולוציה היא תאוריה (הצורה הגבוהה ביותר של "הוכחה..."
    " שם לב לגרשיים? יפה להתנגח בי ולהתעלם ממה שכתבתי. הייתי צריך לרשום בצורה מילולית יותר, כי מסתבר שאם לא מבינים עברית.
    לא אמרתי שאין תאוריות סותרות או תאוריות שהופרכו,או תאוריות שהוחלפו בטובות יותר, שקרן!! ולהפך רשמתי את זה כבר עשרות פעמים בפוסטים קודמים.

"
    הוא סה"כ הסביר שאתה לא יכול לבוא ולהתווכח ולהגיד שאתה צודק כי יש תיאוריות והסביר גם למה."
    ברור שאני יכול. אין לזה כל קשר לגבי תאוריות אחרות. כל עוד הוא לא העמיד אותי על טעותי, או הראה למה אני טועה והוא צודק, אני יכול לטעון לצדקתי. תאוריית האבולוציה נותנת את ההסבר לגיוון החיים על פני כדור הארץ ע"י שינוי. ונכון להיום (אהם) אין כל ראיה אחרת שתומכת בשום הסבר אחר. אתה לא יכול להגיד שאני טועה אם אין לך שום דבר ביד להציג. הראיות, וההסבר לראיות האלו, נמצא איתי. יש לך סיבה לטעון אחרת? תציג אותה! אין לך? אז הטענה שלך לא שווה כלום.

"
    גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם ואני גם הסברתי לך למה"
    תמשיך לשקר. לא הסברת למה האבולוציה לא מסבירה את התפתחות החיים בעולם שלנו. סך הכל טענת לשינוי "מהיר מידי" ש-1. לא מראה שאבולוציה לא יכולה להיות מהירה, ב. לא אומר שהאבולוציה שגויה, וC. לא אומר שזה נכון בכלל. בין איזה "שלב בהתפתחות" שלנו לאיזה "שלב" אחר אתה מבצע את המדידה? בין אילו מאובנים אתה משווה את הבדיקה שלך? מאיפה בעולם נמצאו המאובנים שאיתם אתה בודק, ולאיזה שכבת גיל המאובנים שנמצאו משוייכים?

יש לך ממצאים כאלו, תציג אותם, אולי לי יש מידע חסר שלא הציגו לי. מהאב הקדמון שלנו ושל השימפנזות יש 5 מליון שנים הבדל. ולא 30,000. ההפרש שאתה מציג הוא בהכרח בין שלב יותר מאוחר באבולוציה ולבין ה"צורה" המודרנית. הצורה המודרנית קיימת כבר (בקירוב) 200,000 שנים. בתקופת שנים לפני כן היו יותר מקבוצת הומוניאידים אחת שחיה עם אחרות וכנראה שהיה גיוון גנטי נרחב יותר. בשנים האחרונות רק גילינו שהיו צאצאים משותפים לנו ולניאנדרטל. אז כל שינוי גנטי כזה או אחר השפיע. וב30,000 שנים שלך, מה השתנה שעושה את זה ל"לא הגיוני"?

ומצטער לאכזב, למרות שאני וגוגל ואני חברים טובים, המידע שלי מגיע מהראש.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    תעדכן את המידע שלך. "
    גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם" זה לא מה שאומרת תאוריית האבולוציה. תאוריית האבולוציה מסבירה אך ורק את הגיוון של צורות החיים.
    כבר אמרתי שעשיתי את הטעות כשהנתחי שאני מדבר עם מי שמבין בנושא. כשאמרתי שתאוריה היא הוכחה שמתי גרשיים מעל המילה. הנחתי שזה יהיה מובן לאנשים כמוכם מאחר וכתבתי כבר הרבה וחיפשתי לקצר. אני יחסוך לך. זה היה ככה: "
    האבולוציה היא תאוריה (הצורה הגבוהה ביותר של "הוכחה..."
    " שם לב לגרשיים? יפה להתנגח בי ולהתעלם ממה שכתבתי. הייתי צריך לרשום בצורה מילולית יותר, כי מסתבר שאם לא מבינים עברית.
    לא אמרתי שאין תאוריות סותרות או תאוריות שהופרכו,או תאוריות שהוחלפו בטובות יותר, שקרן!! ולהפך רשמתי את זה כבר עשרות פעמים בפוסטים קודמים.

"
    הוא סה"כ הסביר שאתה לא יכול לבוא ולהתווכח ולהגיד שאתה צודק כי יש תיאוריות והסביר גם למה."
    ברור שאני יכול. אין לזה כל קשר לגבי תאוריות אחרות. כל עוד הוא לא העמיד אותי על טעותי, או הראה למה אני טועה והוא צודק, אני יכול לטעון לצדקתי. תאוריית האבולוציה נותנת את ההסבר לגיוון החיים על פני כדור הארץ ע"י שינוי. ונכון להיום (אהם) אין כל ראיה אחרת שתומכת בשום הסבר אחר. אתה לא יכול להגיד שאני טועה אם אין לך שום דבר ביד להציג. הראיות, וההסבר לראיות האלו, נמצא איתי. יש לך סיבה לטעון אחרת? תציג אותה! אין לך? אז הטענה שלך לא שווה כלום.

"
    גם האבולוציה, נכונה ככל שלא תיהיה, לא מסבירה לגמרי את התפתחות העולם ואני גם הסברתי לך למה"
    תמשיך לשקר. לא הסברת למה האבולוציה לא מסבירה את התפתחות החיים בעולם שלנו. סך הכל טענת לשינוי "מהיר מידי" ש-1. לא מראה שאבולוציה לא יכולה להיות מהירה, ב. לא אומר שהאבולוציה שגויה, וC. לא אומר שזה נכון בכלל. בין איזה "שלב בהתפתחות" שלנו לאיזה "שלב" אחר אתה מבצע את המדידה? בין אילו מאובנים אתה משווה את הבדיקה שלך? מאיפה בעולם נמצאו המאובנים שאיתם אתה בודק, ולאיזה שכבת גיל המאובנים שנמצאו משוייכים?

יש לך ממצאים כאלו, תציג אותם, אולי לי יש מידע חסר שלא הציגו לי. מהאב הקדמון שלנו ושל השימפנזות יש 5 מליון שנים הבדל. ולא 30,000. ההפרש שאתה מציג הוא בהכרח בין שלב יותר מאוחר באבולוציה ולבין ה"צורה" המודרנית. הצורה המודרנית קיימת כבר (בקירוב) 200,000 שנים. בתקופת שנים לפני כן היו יותר מקבוצת הומוניאידים אחת שחיה עם אחרות וכנראה שהיה גיוון גנטי נרחב יותר. בשנים האחרונות רק גילינו שהיו צאצאים משותפים לנו ולניאנדרטל. אז כל שינוי גנטי כזה או אחר השפיע. וב30,000 שנים שלך, מה השתנה שעושה את זה ל"לא הגיוני"?

ומצטער לאכזב, למרות שאני וגוגל ואני חברים טובים, המידע שלי מגיע מהראש.
    אני משקר? הרי מבחינתך תיאוריה היא עובדה ואל תנסה לתרץ את זה עם גרשיים וכל מני חארטות שאתה אומר פה
    אני הסברתי לך הכל, אני לא אתחיל להכנס איתך לגזעים כי אם זה מעניין אותך אתה תלך ותחפש לבד ותבין על מה אני מדבר, אם לא אז הדיון הזה מיותר.

לייקים
    97
    נקודות
    50

כן, כי הגיוני אחרי שכתבתי את זה כל כך הרבה פעמים בעבר שפתאום אני יתחיל לטעון אחרת..

כמו שאמרתי, נתתי לך יותר מידי קרדיט מההתחלה שתבין את זה.

בנוגע ל"גזעים" אתה הראשון שראיתי שמביא את הטענה הזאת. הייתה טענה דומה שעלתה פה, אבל היא התייחסה לתקופה של לפני בערך 8,000 שנים אתה לעומת זאת טוען לתקופה של לפני 200,000 שנים. וכבר ציינתי למה. אז אם אתה לא יכול לגבות את הטענות שלך, אין שום טעם להתייחס אליך בכלל. שאני אלך לבדוק?? כל המקורות הנחשבים אומרים כמונים, ומגבים את הטענות שלהם. אתה זה שטוען טענה יוצאת דופן.
    חוץ מטענות פילוסופיות לא הצגת שום דבר בדיון הזה וציפית שיתייחסו לטענות שלך ברצינות. זה עלוב מעבר לזה כשמעמידים אותך על טעותך אתה מטיח את זה באלא שמנהלים מולך דיון. אני לא מתכוון להסביר לך את המשמעות של הגרשיים מעל למילים, אבל אני מבין איך זה יכול לבלבל אותך. אז אם הבנת מההודעה שלי שהתכוונתי שתאוריה היא באופן ישיר הוכחה, אני לוקח את הטעות עלי. ציפיתי שתבין את המשמעות כמו כל אדם נורמלי, אבל לקחת את זה כפשוטו כמשמעו והשתמשת בזה נגדי. שפל, עלוב, ופשוט שגוי.

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7220697

"אני רק אחדד קצת. תיאוריה היא לא עובדה. תיאוריה היא ההגדרה שמסבירה אוסף של עובדות. הסיבה שמשאירים את זה בהגדרה
    של תאוריה היא מאוד פשוטה. המדע לא אגואיסטי! המדע לא בא ואומר "לי יש את כל התשובות". המדע אוסף את כל העובדות המוכרותוהמוכחות לנו, בודק אותן, ואז מסביר אותן בצורה הטובה ביותר שניתן.
    אז מה בעצם קורה אם פתאום מתגלה משהו חדש, זה אומר שהמדע שקרי?
    ממש לא. זה אומר שעד אותה נקודת זמן לא היה לנו את "כל החלקים" והרכבנו את הדבר ההגיוני הטוב ביותר שיכולנו. ואם התאוריה
    תתגלה כשגויה, חסרה, או חלקית, אנחנו נתקן ונשנה אותה בהתאם."

ההודעה נכתבה בסוף שנה שעברה, דעתי לא השתנתה במהלך הזמן הזה, ואני אודה לך אם תפסיק לנסות להתקיף את הידע שלי לגבי תאוריה ועובדה.
    ולא, "
    גזע ההומוספיאנס התפתח תוך בערך 30 אלף שנה.
    במונחי מדע, ידידי המלומד, מדובר ב'בין לילה"" -זה, זה לא הסבר, זאת טענה, וכזאת שלא מבוססת.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

טוב אחרי שקראתי את כל החפירות.
    אף אחד לא טען שהאבולוציה אינה נכונה.
    אז firya אתה באמת הולך במעגלים.
    הטענה היחידה מולך היא ההגדרה הלא נכונה שלך לגבי תיארויה מדעית.
    תיאוריה מדעית לוקחת תוצאות של מבחנים חוזרים ונשים ומציגה אותן בצורה מאוגדת.
    כל תוצאה בפני עצמה מציגה עובדה חד משמעית שניתן לשחזר בכל זמן במעבדה נקודה , זאת עובדה.
    תיאוריה מדעית לוקחת את עבודה הזאת ומציגה אותה לצד עובדות אחרות מאותו התחום.
    את התיאוריה הזאת ניתן לשנות בהתאם לממצאים מניסויים אחרים או בדיקות יותר מדוייקות (אחוז סטיה נמוך יותר) ובהתאם לכך לשלול ניסוי אחד ואת תוצאותיו מכיוון שהן אינן רלוונטיות לאותה תיאוריה.
    אזי תאוריה מדעית היא אינה עובדה כלל.
    ואינה מציגה דבר חד משמעי, היא בסך הכל מציירת תמונה בעזרת מספר צבעים מוחלטים. (במידה וההמשלה לא ברורה אשמח לחדד זאת עבורך)

שורה תחתונה דניאל ואריק צודקים, כשלת בלשונך כאשר התמדת לטעון שתאוריה מדעית היא צורתה הגבוה ביותר של עובדה משום שכפי שכבר כתבתי פעמיים קודם היא אינה כזאת כלל וכלל.
    היא מחזיקה בתוכנה עובדות שלעצמן אינן מצביעות על שום דבר חד משמעי אבל בתוך איגוד התיאוריה הן עשויות להסביר תופעה.

לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-09-2012 בשעה 05:13.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי HotDude צפיה בהודעה
    יש לך הוכחות שאלוהים לא קיים?
    בלי קשר לתורה, הקוראן והברית החדשה, שכבר אמרתי שאני מאמין שהספרים האלה לא נכונים.
    אתה יכול להוכיח לי שאין אלוהים בשמיים?
    בוא נסתכל בדוגמאות הכי חרושות:
    - איפה אלוהים היה בשואה כשמתו מיליוני יהודים
    - איפה אלוהים היה כשאוטו של משפחה חרדית לגמרי! נכנס במעקה באמצע הכביש וזוג + תינוק וילד בן 4 נהרגו במקום?
    - איפה אלוהים היה כש2 פאקינג מחבלים משועממים בני 18 נכנסו דרך גדר וכל העאלק שמירה של צהל לתוך מתחם מגורים של עשרות משפחות, פרצו לתוך בית, רצחו זוג אנשים עם 4 הילדים שלהם שמתוך ה4 אחד הוא תינוק שלא מלאה לו שנת חיים אחת. משפחה חרדית מאמינה לגמרי שעונה על כל מאפיין של "עושי מצוות ומאמינים"

וכאן אני שואל אם ה' נגיד רוצה לגרום לנו לחזור בתשובה והורג בגלל זה, למה הוא לא הורג את ה"כופרים" אלא את הדתיים דווקא? הרי בשבילו הם הטופ שבטופ לא?
    ובתאונות כמובן אחרי זה המאמינים באים בדברים כמו "הסטיקר של נחמן מאומן נשאר שלם אלוהים קיים! גם אם המשפחה מתה, אבל לפחות הסטיקר של נחמן מאומן נשאר שלם וזאת הוכחה"

על כל מקרה של "ואו אני לא מאמין שהמשאית הזאת לא נכנסה בי / אני לא מאמין שלא נהרגתי עכשיו" יש 20 מקרים של מוות בתוצאות זהות לחלוטין.

גם לי קרו "ניסים" אני לא אשקר, גם לי קרו דברים מיוחדים שלא האמנתי שיכולים לקרות, גם אני פה ושם מהרהר שאולי וואלה יש מישהו למעלה אבל אז אני חוזר לשפיות ומבין שזה לא הגיוני.

התורה? אלפי הוכחות שהכתוב שם הרוב זה שקר.
    קוראן? יש בכלל מה לשאול?
    ברית חדשה? אגדה נחמדה לא יותר.

ואני מבקש שתקרא את "ההוכחות" שביקשת על מנת לסתור את קיומו של אלוהים ואז תגיב.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 07-09-2012 בשעה 20:31.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    אני לא מאמין שבימינו, 2012, כשהמדע כבר יכול להסביר כמעט הכל ועוד בגיבוי של ניסויים וראיות, עדיין רוב העולם מאמין שפאקינג קוסם בלתי נראה שאין אף הוכחה לקיומו יצר את הכל. בעולם מושלם אנשים מאמינים היו מאושפזים בכפייה במוסד סגור.
    ראשית כל המדע יכול להוכיח שיש אלוקים הוא פשוט לא רוצה, שנית אני מבין למה חברי הפורום הזה כל כך מזלזלים בפורום F-X-P חוץ מזה שהוא יותר טוב ומוצלח [והרבה יותר גדול] שם יש יותר מאמינים והם הרבה יותר מקצועיים וותיקים אבל כאן יש הרבה מאוד כופרים באמת יותר נוח שם.

ציטוט נכתב במקור על ידי 000m צפיה בהודעה
    ראשית כל המדע יכול להוכיח שיש אלוקים הוא פשוט לא רוצה,
    זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי. ושמעתי דברים מטומטמים בחיים שלי (כמו התנ"ך)
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 01-01-2013 בשעה 19:56.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ראשית כל המדע יכול להוכיח שיש אלוקים הוא פשוט לא רוצה
    ראשית כל זכית בתואר "אהבל השנה של 2012". זה המשפט הכי מטומטם שקראתי מזה המון זמן.
    ושנית, גלוש איפה שבא לך. אבל אם תרצה להשאר פה תצטרך לכבד את כל "הכופרים הלא מקצועיים" לטענתך.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ראשית כל המדע יכול להוכיח שיש אלוקים הוא פשוט לא רוצה, שנית אני מבין למה חברי הפורום הזה כל כך מזלזלים בפורום F-X-P חוץ מזה שהוא יותר טוב ומוצלח [והרבה יותר גדול] שם יש יותר מאמינים והם הרבה יותר מקצועיים וותיקים אבל כאן יש הרבה מאוד כופרים באמת יותר נוח שם.
    חחח זה משפט גדול בעיניי, אפילו שאתה לא ממש התכוונת לזה...

בכל אופן אם החברים שלך מF-X-P נוהגים להקפיץ אשכולות בני כמה חודשים תעשה את זה שם, לא פה.

לייקים
    97
    נקודות
    50

ראשית כל המדע יכול להוכיח שיש אלוקים הוא פשוט לא רוצה,
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אנשים צריכים את האמונה באלוהים במצב של ייאוש או כתוצאה מפחד מהמוות. כבר משחר האנושות אנשים האמינו באלוהים כי זה נותן להם הרגשה יותר טובה כנראה. החיים קשים..ואני מבין שאנשים צריכים להישען על מישהו כשקשה להם. בגלל זה אנשים מאמינים באלוהים.
    נערך לאחרונה על ידי Reconstruction; 14-02-2013 בשעה 16:57.

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect