HOT לא עובדים באותו יום!
איך הם יגיעו לעבודה? ברכבת תת קרקעית?!
HOT לא עובדים באותו יום!
איך הם יגיעו לעבודה? ברכבת תת קרקעית?!
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
|
|
תכפיל את הילד הזה בכל הילדים למשפחות הדתיות ויש כאן קריסה של הדת היהודית ויחד איתה של מדינת ישראל כולה.כי אם הילד לא ישמור שבת הוא לא ימות והמדינה לא תקרוס כלכלית ולא יאנסו אותו
זה למה
עכשיו אתה מתחיל לדבר.חוק=הדת המודרנית.
כמו שהנצרות היא "הדת החדשה" אה?
קודם כל אני שמח מאוד שאתה מבין ש-"דת" זהו שם המשחק, כל מה שנשאר לנו לבדוק היא איזו דת יותר נכונה.
זה שאת החוק קבע מחוקק בעל מוח חושב המסוגל לטעות ולתפקד מתוך דחפים פרמיטיביים (הישרדות) רק מדגיש כמה יש לעולם הזה ולמדינת ישראל בפרט צורך בדת אשר על חוקיה תשמור לא כי אתה חייב בשביל לא להיכנס לכלא, אלא כי זה חשוב לך.רק שהחוק לא מתעסק בנסיון להבין את בריאת העולם, לא מתעסק בנסיון להבין את הלא נודע ולא מכתיב לך מתי לחרבן ומתי לא אלא מנסה להביא איזון ושוויון לחיינו. זה שיש אינטרסנטים שלוקחים את זה לכיוונים שונים זה נושא לדיון אחר.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-09-2012 בשעה 22:34.
יודעים מה? נמאס! יום כיפור זה יום רגיל, זה יום בדיוק כמו כל יום אחר! רק שביום הזה דופקים בכוונה את החילונים, בכוונה אינעל אבוק!
אני לא מצטער אפילו, זה יום רגיל בשבילי, אני קם ביום הזה, אוכל ארוחות, קורא קצת, משחק קצת במחשב ואז בא להדליק טלוויזיה וכתוב "השידורים הופסקו בכוונה אנא תחזרו מחר"!
מה שאתם עושים ביום הזה זה לא קשור אלי, לא אכפת לי מה אתם עושים ביום כיפור ובכל יום אחר, לא אכפת!
סיפור אישי, בגיל 3 פתחתי את הראש ביום כיפור, הייתי זקוק דחוף לבית חולים ונסענו, בדרך זרקו על האוטו אבנים(מזל שלא פגעו)מי זרק? כמה דתיים/חרדים מפגרים, מפגר מה שהדת גורמת לאנשים לעשות לא?
נמאס מכם שאתם כופים על כל המדינה דברים כי זה כתוב בספר מד"ב שלכם!
מכירים את הפינה בואו נעיף מיליון בצחוק מעבודה? אז יאללה, בואו נעיף את כל מי שכופה על כל המדינה הזאת דברים לא בצדק!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
בשביל יש סרטים אונלאיין נו באמת 0.ם
קרדיט לFRENZY
כפיה דתית!
נמאס כבר מאל ישי הפרזיט וחבריו שסוגרים לנו ת'באסטה מתי שבא להם!
אריק השמועות אומרות שאתה מתקלח עם חזירים בסנדלי עור ביום כיפור
כמו בכל שנה ביום כיפור יתקיים טקס כופרים באטרף
שתיה וכיבוד כבד יחולקו במקום
תגידו למה נפתח פה ויכוח בכלל חח
כולה הבאתי כתבה מגלובס טוב שלא הבאתם לפה את אמנון יצחק שירצה לנו
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
בשום מקום לא רשום מה יותר חשוב לשמור, אבל אפשר להבין את זה על ידי העונשים שאתה מקבל על כל דבר. סקילה למוות על אי שמירת שבת וגירוש אם אני זוכר נכון על יום כיפור.
-------
לנושא;
אני יהודי, צם בכיפור ושומר את כל המצוות שאני זוכר לגבי כיפור. ובכל זאת... להכריח אנשים אחרים לא לראות טלויזיה בכיפור זו שטות מוחלטת. במידה והם סוגרים את הערוץ, הם מחוייבים להחזיר את הכסף פר הזמן שהשירות היה סגור. במידה והם משאירים פתוח? הכל טוב.
טמטום כזה לא נראה בשום מקום.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני לא יהודיה,אני גם לא דתייה,חילונית רגילה וישראלית,סבא שלי יהודי והוא בא מאוקראינה,
לדעתי זאת כפייה דתית,דיי,נמאס שלא מכבדים גם את החילוניים.
אין לי מה לשים בחתימה
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363