נכתב במקור על ידי זוהר במקום לבזבז את הנקודות שלך על שינוי ניקים אתה מוזמן לתרום אותם לי - אני אשמח לקבל אותם ואז יהיו לי חסרים רק עוד 200 נקודות כדי להגיע לעשירים! חחחחחח שינוי ניק+תת ניק
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי זוהר מה הסקייפ שלך? אני מוכנה לבדוק את זה! bomaor אני אאשר מחר
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- bomaor אני אאשר מחר ואותי מתי?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil ואותי מתי? גם מחר. הסקייפ שלי: מי שאני מכיר האמיתי 60% מאטרף: 40% הגזמנו קצת לא?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- גם מחר. הסקייפ שלי: מי שאני מכיר האמיתי 60% מאטרף: 40% הגזמנו קצת לא? אמממ.. אצלי זה 30 אחוז חברים , 5 אחוז אטרף וכל השאר אין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג גגגגג
נכתב במקור על ידי Paulo Roberto Falcao חחחחחח שינוי ניק+תת ניק שוב, אתה יותר ממוזמן לשלוח לי!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- גם מחר. הסקייפ שלי: מי שאני מכיר האמיתי 60% מאטרף: 40% הגזמנו קצת לא? פייייי יש לך 10 חברים בסקייפ ו4 מאטרף ! יפה יפה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי זוהר שוב, אתה יותר ממוזמן לשלוח לי! חחח נהה יש לי עוד הרבה ניקים לשנות
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה רע בקול של בת 12? Forever young. שקד אמר לי שיש לי קול יותר בוגר ממה שהוא ציפה חח איזה שקר!!! עדין בחיים שלי לא שמעתי אותך!!! ואתה כל פעם אומר לי שאין לך מיקרופון!!!!!!!!!!!!!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי MaoReal פייייי יש לך 10 חברים בסקייפ ו4 מאטרף ! יפה יפה חברים יש לי בערך 25 אז תעשה חשבון כמה יש לי מאטרף.
נכתב במקור על ידי Paulo Roberto Falcao חחח נהה יש לי עוד הרבה ניקים לשנות
נכתב במקור על ידי shine shoxs איזה שקר!!! עדין בחיים שלי לא שמעתי אותך!!! ואתה כל פעם אומר לי שאין לך מיקרופון!!!!!!!!!!!!! באמת שכן!! מחר אני מצלם לך היסטוריית סקייפ! והמיקרופון שלי משוק הכרמל הוא עובד לכמה ימים
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חברים יש לי בערך 25 אז תעשה חשבון כמה יש לי מאטרף. בערך 10
נכתב במקור על ידי זוהר יש לך 9000 נק' הלוואי עלי חחח : D זה יספיק לי בדיוק ל3 ניקים
נכתב במקור על ידי MaoReal בערך 10 מפה לאונ' בין גוריון!
חוקי הפורום