נכתב במקור על ידי Sex Devil אייל אולי?XD לא.
*אני המקורי סתם לידע כללי
נשר
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי bleedman12 אריה נכתב במקור על ידי Pumba נחש ? נכתב במקור על ידי Sex Devil ספינה? נכתב במקור על ידי Display נשר תשובה נכונה יאן יש לך נקודה.
נראה כמו אות סינית
נכתב במקור על ידי bleedman12 נראה כמו אות סינית יותר בכיוון של דמות מסרט מצויר
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 19-12-2012 בשעה 23:21.
מיקי מאוס
נכתב במקור על ידי Pumba אולי כפכף ? נכתב במקור על ידי Display טוב אני אומר סנדל נכתב במקור על ידי Sex Devil אייל אולי?XD נכתב במקור על ידי bleedman12 מיקי מאוס תשובה נכונה יש לך נקודה
נכתב במקור על ידי PureToxic תשובה נכונה יש לך נקודה אייל
נכתב במקור על ידי bleedman12 נראה כמו אות סינית נכתב במקור על ידי Pumba אולי כפכף ? נכתב במקור על ידי Sex Devil אייל אולי?XD נכתב במקור על ידי Display אייל תשובה נכונה יש לך נקודה
מסכה ? ם_ם
נכתב במקור על ידי Display מסכה ? ם_ם תשובה לא נכונה
פרח?
נכתב במקור על ידי Awesοme פרח? איזה סוג פרח?
ורד אדום
ספוילר: חיים חרא ואני הפקתי ת'מיטב מהם ויש שחושבים שאני כוכב בהם זה נחשב? ועכשיו קצת קשה לצעוד קדימה פגעתי בהמון אבל לבקש סליחה זה רק מאמא היו ימים שהמוות היה גם הפתרון היום הפתרון זה רק המוות..
נכתב במקור על ידי Display תביא איזה רמז נכתב במקור על ידי Pumba אולי כפכף ? נכתב במקור על ידי Sex Devil אייל אולי?XD נכתב במקור על ידי bleedman12 נראה כמו אות סינית נכתב במקור על ידי Awesοme פרח? נכתב במקור על ידי IceAge ורד אדום כל הכבוד תשובה נכונה
חוקי הפורום