חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הגזמה...
אם הייתי מביא תמונה של אקסית של איזה גורו מהפורום הזה הייתי מבין, פעם אחת הטרלתי פה ושמתי תמונה שלה והבטן שלי התחילה להגיב לא טוב
מי שלא יזרום עם גייז יקבל תתמונה באמצע שתיית אפקת ניפוח.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הגזמה...
אם הייתי מביא תמונה של אקסית של איזה גורו מהפורום הזה הייתי מבין, פעם אחת הטרלתי פה ושמתי תמונה שלה והבטן שלי התחילה להגיב לא טוב
מי שלא יזרום עם גייז יקבל תתמונה באמצע שתיית אפקת ניפוח.
|
|
אפקות מסניפים י'ילד.
לך לעשות אסטרואידים
.....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:56.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:57.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:58.
למה להוריד ל70 ואז לעשות מסה ולהעלות חזרה..?
לפי דעתי, הכי כדי לך זה גם לעשות פעילות אירובית באופן קבוע וגם לעשות אימוני כוח כדי ליצבור מסת שריר.
ככה אתה גם מוריד את האחוזי שומן שיש לך בגוף, וגם בו זמנית מעלה את המסת שריר שלך...זה מצויין בשביל אחד כמוך.
בקשר לFit2Fat2Fit - מדובר במאמן כושר שהעלה בכוונה איזה 60 קילו ואז הוריד אותם שוב תוך שנה אחת. הוא עשה את זה כדי להראות לכולם שזה אפשרי. הוא פשוט תותח.
....
רודני הכל בגללך, הוספת "ושיפור עצמי" לשם של הפורום ונפתחים אשכולות שלא קשורים לפיקאפ חחחח
לא נורא
איזו תופעת לוואי מוזרה
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
יש.
אל תגיד דברים סתם בלי שום הוכחות מאחורי זה.
בבקשה- http://www.kilogram.co.il/1633/%D7%9...8%D7%99%D7%A8/
....