EASY TO SAY, HARD TO DOאז תפסיקו לזיין לעצמכם את השכל,צאו החוצה ותעשו שמח
כמובן שאני אומר את זה על אחרים..לא עליי.
EASY TO SAY, HARD TO DOאז תפסיקו לזיין לעצמכם את השכל,צאו החוצה ותעשו שמח
כמובן שאני אומר את זה על אחרים..לא עליי.
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה יש להבין פה
אם אתה עושה מכל העניין הזה תורה שלמה אתה תשדר את זה החוצה וזה יראה כאילו אתה יותר מדי רציני וכבד שמנסה כל הזמן לצאת חכם,מניסיון אישי,בחורות בורחות מבחורים כאלו ואני בכלל לא מתקרב לאנשים כאלו אם אני לא צריך משהו מהם
להתנהג הכי רגיל טבעי ולהיות זורם זה מה שצריך
אורי, גם אני מבין אותך. זה לגיטימי והגיוני שתהיה ביחד עם הגברים הטיפוסיים שהידע שלהם הוא רק מחצית ממה שהם חושבים באמת. היא תרצה לטוס לחו"ל ואתה יוצא זה שמשלם הכל, היא תרצה דירה ואתה זה שתשלם עליה כי היא "לומדת, לא יכולה לשלם", תאמצו את רקסי הכלב כי היא כל כך התאהבה בו כשראתה אותו בכלבייה והיא מבטיחה לטפל בו ובסופו של דבר אתה לא רק זורק את הזבל אתה גם תוציא את הכלב בכל יום, מתישהו תקרה חתונה, היא תזרוק אותך THE END. היא לוקחת הכל (גם את הכלב שטיפלת יפה) ואתה חוזר לגור במכונית שלך וחושב איך טעית כשהיית "פשוט בנאדם"?!
אני יכול לספר לך עד כמה אנשים מתים להיות בסביבתי ולבלות איתי, וזה לא בגלל שאני בחור עם פייסבוק זוהר או מצחיק במיוחד או בכלל בעל סטטוס גבוה בעיר שלי. אני בסך הכל מאמין בעצמי כי יש לי את הכל ואני יכול לתרום לאחרים ממה שיש לי, לא מנסה יותר מידי וזה מצליח לי מכיוון שאני יודע מה אני עושה בשטח לעומתך. אני יודע מה בדיוק נקודת התורפה הכי רגישה אצל בנאדם כבר בהיכרות הראשונה שלי איתו, ובמקום לקחת את זה לצד שלילי אני דווקא הופך זה לדבר חיובי וטוב שכל אחד היה מרגיש מיוחד איתה. תוך רגע אני מצליח להפוך בנאדם שהכרתי לחבר ותיק מהגן.
אני בטוח שאתה ושאר הטיפוסיים השגרתיים הללו רואים גבר הולך עם בחורה יפה, ומריצים את המשפט "ואוו, הוא ממש בר-מזל". למה לחשוב שאם אתה היית במקומו במקום ובזמן שהוא פגש אותה כן היית גורם לדבר עתידי כלשהו ביניכם לקרות?
יש לי תחושה שהמשפט "פשוט להיות בנאדם" שעליו אתה חוזר ומייצג בגאווה, הוא פשוט לעמוד בסביבה ולחכות לדברים שיקרו לך. במקום לנסות וללמוד כיצד לגרום לדברים האלו לקרות אתה נמנע מהם וטוען כי מדובר בבולשיט. כמובן שאתה תאמר "אני יודע" או "אל תלמד אותי", אך כל אחד יכול להרחיב את האופקים של האחר לא רק בנשים, אלא בחיים גם כן.
כנראה שמעת לא פעם את המשפט "ידע זה כוח", זה נשמע משפט יפה. אבל צר לי לאכזב אותך, זה ממש חסר משמעות, ידע זה לא כוח אלא היישום הוא העיקר. אתה יכול לדעת כל דבר - כל דבר! אבל כל עוד אתה לא מיישם את זה, הידע הזה לא הופך אותך בעל כוח כלשהו. וזה הציטוט שנכתב בכבוד רב על ידך שמסביר כמה כוח ברשותך:
אוי האירוניה. ההתחלה והסוף של ההודעה הזאת לא מתחברת בכלל. זה כאילו כתבת את ההתחלה, עשית אנטר. בינתיים בזמן הזה הלכת לעשות קפה לכל הבניין, וכשחזרת נזכרת בעוד פרט קטן לגביך.
תרשה לי לומר מספר מילים אחרונות אורי, כל מה שאתה רושם לא מבוטל מבחינתי. רק עצם החשיבה המוטעית שלך היא מה ששונה משלי בדיוק כמו שלא נולדנו אחים בדם. אתה חופשי להמשיך באידאולוגיה שלך שהביאה להרבה זוגות לגירושים וגברים לפסול לכיוון הנגדי מנשים. הרגע נזכרתי במשפט שטיילר תמיד אומר, זה לא נורא לזרום גם עם הגייז
בוריס.
זה לא קשה ת'אמת, זה פשוט לא בא בשניה. התקווה היחידה שלך בתהליך הזה היא שבסוף אתה תצא גדול. אם מישהו פה עסק בציור מושקע ולא איזה חרא שמערבבים הוא יבין שאתה לא נהיה אומר ביום. בסוף אותם אומנים צחקו על הציורים הראשונים שלהם וציירו אותם בHD וקראו לזה הMASTERPIECE שלהם.
דבר ראשון משקיעים בעצמך. להוריד קילוגרמים, להאריך שיער (אני אישית עם שיער קצר נראה כמו רוצח סדרתי אחד לאחד מהתמונות של האנשים במשטרה. ובכללי גאלח זה מה שכל אחד עושה אבל בתאכלס אתה לא רואה כוכבי הוליווד עם גלאח ולא דוגממנים של אברקומבי.. צריכה להיות לכם שכבת שיער אחת מינימום. משמה לעצב) להתלבש יותר טוב להשקיע וכו'.
דבר שני לקחת את החברים החיבסים שלך ולשפר אותם. אבל אל תעשו שינוי של כובעים, אם יש פלייסטיישן בבית אל תזרקו אותו כי זה לא מה שיביא לכם בחורות. ביננו זה אחלה דרך להעביר את הזמן כי אחרת אתה יכול להיות חיבס של פייסבוק או בולשיט אחר. כי ביננו כובע בעזריאלי צריך להיות ברשימת ה"דברים מסוכנים" של האגודה לאיכות הסביבה.
ומשמה זה כבר AUTOPILOT.
שינטן.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 14-04-2013 בשעה 01:27.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
בוריס אני אתייחס לחלק האחרון שלך כי כהרגלך, כתבת דברים שאין להם כל קשר למציאות.
אני ממש לא רואה שום הבדל כלשהו בין ההתחלה לסוף.
אתה בחרת להתייחס לדברים שלי באופן סלקטיבי עם אינטרפטציה משל עצמך.
כפי שכתבתי (בתגובה לטענה של מישהו אחר שהוא לא מכיר אותי) הוא בהחלט לא מכיר אותי ויש לי סימוכין לדברים שאני אומר מפי אילו האנשים שכן מכירים אותי.
בעוד שהחלק האחרון מתייחס לאופי מערכות היחסים שלי.
אני בן אדם נאמן לזאת שאני איתה בסך הכל אמרתי שאני לא רודף שמלות ולכן כל השואו אופ שאנשים עושים פה זה נטו בשביל האגו של עצמם.
בניגוד ציינתי שאומנם אני לא מחפש את זה אבל בקלות יכולתי להוכיח שאני יכול לשחק את המשחק שלהם יותר טוב מהם.
אז אירוניה בטח שאין פה רק מקרה נוסף של מחסור קל בהבנת הניקרא.
בוריס באמת חבל שאתה בוחר לנצל את הפיכחות שלך על לנסות להתנגח באדם שאינו מסכים איתך ועוד לרדת איתו באיזה אופן מחושב לפסים אישיים.
צר לי.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-04-2013 בשעה 01:35.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אין צורך לעקוב אחרי אנשים שטעו וימשיכו לטעות ולתהות בדרכם. אם אתה לא אוהב אנשים שנחשבים חכמים זה סבבה לגמרי. אפילו אחלה אני אומר את זה כי גם אני לא מת על כל סוג של בנאדם שאני פוגש.
אבל אני בטוח שגלית וכל בחורה תאמר לך שהן דווקא אוהבות גברים חכמים, כאלו שניתן לדבר איתם על כל נושא שיש, ללמוד מהם ולהגיע לשיחות מהנות. כי שיחה היא דבר בלתי נפרד אצל הבחורות. הן יכולות לדבר יומיים בטלפון בלי לשים לב, ואז אחת תאמר לשנייה "וואי שמת לב שעברו יומיים כבר?"
@Awake1 חשבתי שאתה אחד כזה אבל כנראה טעיתי. לא בטוח על איזה תורה אתה מתכוון, כי יש כזאת רק אחת שגם אותה אתה לא חייב לדעת כדי להצליח עם נשים. כן כי כל מה שצריך הוא לזרום אחי, תהפוך לאלו שזורמים ולא יוצא להם ובאים אליי בסוף הערב ושואלים "איך עשית את זה והצלחת להוציא משהו עם הבחורה הזאת?"
בוריס.
קודם כל, אם נעלבת מהדברים שרשמתי באמת שזאת לא הייתה הכוונה שלי אלא רק להבין את דרך החשיבה שלך.
אם נראה לך שאני בנאדם בעל אגו, כנראה שעוד לא פגשת אחד כזה. אני יכול לחזור עכשיו מעבודה גמור הביתה, רואה חבר מבואס בגלל משהו ומקדיש את כל כולי איתך לשיחה עד עלות השחר אם צריך. יש לי משהו שלמישהו אחר נורא חסר, אני ייתן לו אותו בשמחה רק כי הוא צריך את זה הרבה יותר ממני.
במקום לנסות להפיל אחרים על הבנת הנקרא, תנסה להיות מובן יותר. כי בשום הודעה כאן לא הסברת את עצמך ברור ולכן אנשים נופלים שולל למבחני הלשון הקשוחים שלך.
בתור אחד שאכן חלק ממוסד חינוכי גבוה, הייתי מניח שאתה יודע זאת. נראה כי עדיין לא תבין זאתאתה בחרת להתייחס לדברים שלי באופן סלקטיבי עם אינטרפטציה משל עצמך.עד שלא תסיים את לימודייך (אם בכלל).
לומר שתצליח עם כל בחורה שאבחר כשאהיה איתך עם החשיבה של "התנהג כבנאדם", אני חושב שאחזה באדם בעל דמיון מפותח ובריא.
בהצלחה בכל מקרה עם האחת, בוריס.
אתה טוען שאתה נטול אגו אני אומר לך חד משמעית אחרת.
האגו נוטף ממך ידיד הטוב, קרא את ההודעות שלך פעם ותראה כמה הן מצחינות ממנו.
לו פעם אחת עצרת ובדקת אולי אתה טוען טענות שגויות?
אין בושה לעצור ולומר טעיתי קבל התנצלות,
בוריס חבל שאתה מתעקש להאחז כל כך חזק באמונות שלך במקום להשתדל להתנתק מהם ואולי לראות דרך אחרת.
אתה פסול את הדברים שאני כותב עוד לפני שקראת אותם ומכאן נובע חוסר ההבנה שלך, אתה לא באמת קורא מה כתבתי אתה עובר במעף ומלקט מילים מרכיב פרופיל ויורה.
באמת שאני מצר על כך שזאת הדרך שאתה בוחר לנהל את הדיון הזה.
ואגב לטענה שלך, אף אחד פה לא מבין אותי מכיוון שאף אדם שפוי לא נכנס לכאן ורוב המגיבים פה מקובעים בדיוק כמוך על דעותייהם (אם תיקח את הקוראים השקטים שלא מביעים פה דעה תתחוור לך תמונה אחרת לחלוטין).
והנה לך שוב עלבונות, אם זאת הדרך שלך לחזק את הטענה שלך בכך שתחליש את דמותו של האיש העומד מולך אז מסתבר שטעיתי בדעה שלי כלפייך אתה לא טוב מאף אחד פה (תתפלא אבל עד שניה זאת די רכשתי לך כבוד).
כל טוב לך.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-04-2013 בשעה 02:06.
לכולם יש פה אגו,לי,לאורי,לבוריס לכל הפורום הזה יש אגו
כל עוד אתה לא בודהיסט שעושה מדיטצייה כל היום במקדש,יש לך אגו חד משמעית
חחחחחחחח
אתה יותר מאונן מנטאלית ממאונן מנטאלי
אני אף פעם לא ישאל שאלה מטומטמת כזאת גם מהחברים שיש להם סטטוס חברתי יותר גבוה משלי,אם חבר שלי יצליח יותר טוב ממני אני אפרגן לו ויעבור לבחורה הבאה
אני לא עד כדי כך SADCUNT בשביל לשאול שאלה כזאת
ואני לא אוהב אנשים שמנסים לצאת כל הזמן חכמים כשרואים להם ישר על הפרצוף שזה לא מי שהם והם משחקים אותה חכמים והם סתם אנשים כבדים כאלו עם אפס שמחת חיים
אני לא אוהב חידות, ולכן תישאר עבורי כחידה. חייל שמקבל הוראה מגבוה לירות אל עבר אנשים שסבירים להיות חפים מפשע, יבצע זאת? האם הוא "התנהג כחייל" "ויזרום" פשוט? או שהוא יפעיל קצת את הראש ויסטה מהדרך שתוביל אותו לטעות חייו?
לא אבזבז עוד את הזמן שלי על התגובות שלך, שמגיעות מאזור של מגננה ומחסה שאתה מסתתר בו ולא יכול להוכיח אחת ולתמיד את עמדתך בדיון הזה. ממש כמו נחש אתה מתפתל ומחפש דרכים להוציא אותי כאן רע. רק שכאן אי אפשר להבדיל מי הוא הרע ומי הוא הטוב. השאלה המרכזית היא האם טוב לך עם איך שאתה חיי כעת לאחר העובדות שהוצגו בפניך קודם שמתבססות על מרבית אוכלוסיה בעולמנו?
אם התשובה היא כן, עשיתי את שלי. אם לא גם כן עשיתי את שלי שהצלחתי לגרום לך להגיע למשהו חד משמעי ואמיתי.
נ.ב כשתסיים תואר בפסיכולוגיה / דוקטורט תזכור לבוא לספר עד כמה הטענות שלי "שגויות".
עד אז - דרך צלחה. בוריס.
תדע לך שדווקא בחיים האמיתים אני הכי ההפך ממה שאני כן, אני מאלו שאוהבים לשתוק ולהגיב מתי שצריך בלבד. פה בפורום אני מוצא לנכון להביע את עצמי יותר בפתיחות, כנראה עצם הסיבה שבחיים לא אחשוף את הפרטים האישיים שלי כאן ועצם העובדה שמדובר בפורום שאני יכול לכתוב ולקרוא ולדון בדברים שבמציאות אני לא הייתי דן איתם כלל.
נראה לך שאני מספר לאנשים על הדברים האלו? אתה ממש טועה(אולי למישהי אחת שממש חושבת שזה מושך כל הנושא הזה). ואני יכול לומר שאורי קצת אוציא אותי מכליי בשעה מאוחרת אבל זה סתם כדי להוציא ממנו משהו שלא ראיתי עדיין בכל הדיון הזה. זה מה שאתה עושה לאלו שנשארים כל הזמן POKER FACE ומלאי OVER ביטחון בעובדות שלהם. אני מת על אנשים כמוהו שאני יכול לדון איתם כל פעם מחדש ואף פעם לא נגיע לאותה נקודה שבה שנינו מסכימים, וזה בסדר לגמרי בהתחשב בעובדה שהוא לא היחידי שחושב כך ולכן אני אפסיק להגיב לו דברי חכמה שהוא בכלל לא טורח לקרוא ונמנע מלדעת את האמת.
בוריס.
נערך לאחרונה על ידי boris02; 14-04-2013 בשעה 07:44.
THIS
זאת בדיוק הסיבה שפרשתי מכל האוננות המנטאלית הזאת ויש תוצאה כבר מהסופש הראשון (יחד עם ההעלאת טסטוסטרון שעברתי, תמשיכו לצחוק על הדברים שאני מפרסם ולהתכחש למציאות ותשארו בתולים בהכחשה)
בתקופה שלא התעסקתי בקקה הזה ורק שיפרתי תמעמד החברתי שלי ואת המראה שלי, היה לי תחיים הכי טובים שיש. הייתי טמבל אחושרמוטה שלא חושב על כלום ופשוט זורם.
ברגע שגיליתי את הכובעים ואת כל החרא שבא איתם, החיים שלי התחילו להדרדר והגיעו לשפל המדרגה, מצאתי את עצמי עם אנשים שאני מתבייש בהם (לאו דווקא כובעים). מזל שהחרא הזה מאחורי ולאט לאט אני עולה לאיפה שאני צריך להיות, אני יעשה פה מדריך קטן לשיער שלי ולשיער בכללי ולחומרים ויעוף מכל המשחקי קקה האלה של מה מושך מה לעשות מה לא לעשות...הרי תמיד ידעתי שLMS זאת האמת...רק אף פעם לא נתתי לזה שם רשמי.
זאת בדיוק הסיבה למה פרשתי מלהוכיח למה אני צודק והם מזיינים תשכל. מי שרוצה ללמוד מההודעות שלי, שילמד, ינסה וילך לשפר את עצמו. מי שלא...וואלה שילך להרקב וימשיך להיות SADCUNT, מי שSICKKUNT בלב ימצא את הדרך שלו. מי שלא, ישאר סאד קאנט כל החיים.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES