קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 19:20
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 01:30
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 01:07
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 10:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:13
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 74 מתוך 74

הגרסה החזקה של עצמי - עמוד 5

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יאללה שתוק אם היית יודע איזה חיים היו לי בחטיבה היית סותם. בוא נגיד את זה ככה הילד כאפות של השכבה שלך הוא ZYZZ לעומת מה שהייתי... אני בן זונה אם לא היית מתאבד במקומי. אנשים ששמעו תסיפור שלי בחיים האמיתיים שואלים אותי איך אני עדיין חי בכלל...לא שהם האמינו בכלל שמה שאני מספר להם זה אמיתי כי דבר כזה קרה רק לי בכל הארץ+זה משו שדופק לך תמוח לנצח. יש לי את כל הסיבה למצוא תבן זונה הזה שיש לו חלק לא קטן ממה שקרה לי (ואני יודע בדיוק איפה הוא עובד) ולעשות לו תמוות. אפילו עכשיו הייתי עושה את זה אבל אני לא בארץ. אבל כל כלב בא יומו. מה שכן אני חייב לו תודה - בלעדיו לא הייתי מתמיד ככה בLMS, אין לכם מושג איך עצבים עוזרים לך ומשמשים בתור כוח באימונים. אתה מרגיש שאתה יכול להרים משאית.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    יאללה שתוק אם היית יודע איזה חיים היו לי בחטיבה היית סותם. בוא נגיד את זה ככה הילד כאפות של השכבה שלך הוא ZYZZ לעומת מה שהייתי... אני בן זונה אם לא היית מתאבד במקומי. אנשים ששמעו תסיפור שלי בחיים האמיתיים שואלים אותי איך אני עדיין חי בכלל...לא שהם האמינו בכלל שמה שאני מספר להם זה אמיתי כי דבר כזה קרה רק לי בכל הארץ+זה משו שדופק לך תמוח לנצח. יש לי את כל הסיבה למצוא תבן זונה הזה שיש לו חלק לא קטן ממה שקרה לי (ואני יודע בדיוק איפה הוא עובד) ולעשות לו תמוות. אפילו עכשיו הייתי עושה את זה אבל אני לא בארץ. אבל כל כלב בא יומו. מה שכן אני חייב לו תודה - בלעדיו לא הייתי מתמיד ככה בLMS, אין לכם מושג איך עצבים עוזרים לך ומשמשים בתור כוח באימונים. אתה מרגיש שאתה יכול להרים משאית.
    בסדר אחשלי עבור הלאה אתה נתקע על משהו מלפני חמש שנים אז אכלת קצת חרא חברתי מי שיישמע
    אנשים חיים בגליל לא יודעים מה זה מועדון
    אנשים בגיל שלך עבדו בשביל לעזור למשפחה שלהם בשביל לחם ומים אז מה אתה מתבכיין שקצת היה לך רע בחטיבה
    הכעס שלך נוגד את haters gonna hate

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

בחורה בת 15 הולכת עם בנה בן השנה. אנשים קוראים לה שרמוטה.. אף אחד לא יודע שהיא בת 25 עם חוסר בהורמונים.
    אנשים קוראים לבחור אחד שמן.. אף אחד לא יודע שהוא במסה מלוכלכת.
    אנשים קוראים לזקן אחד מכוער.. אף אחד לא יודע שהוא אבא של סניה.
    תעתיקו את הסטטוס הזה אם אתם נגד LMS נמוך.
    95% מכם בטח לא יעשה את זה.... היום זה היום שבו אנחנו נהיה סיק קאנטס ולא סאד קאנטס.
    וואו טיילר...לא חשבתי שאתה עד כדי כך מטומטם...
    אני מרחם עליך.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    בסדר אחשלי עבור הלאה אתה נתקע על משהו מלפני חמש שנים אז אכלת קצת חרא חברתי מי שיישמע
    אנשים חיים בגליל לא יודעים מה זה מועדון
    אנשים בגיל שלך עבדו בשביל לעזור למשפחה שלהם בשביל לחם ומים אז מה אתה מתבכיין שקצת היה לך רע בחטיבה
    הכעס שלך נוגד את haters gonna hate
    מזה קצת רע? אתה נשמע כמו אחד שסיים צבא ומנסה לתקן את עצמו או משהו כדי לא לצאת פראייר אחרי 3 שנים בתפקיד מטומטם.. כי בתאלכס אם הוא יראה את כל הסטטוסים שהוא רשם ב3 שנים על כמה שחרא לו בצבא הוא יהיה עם פנים של "מה עשיתי שמה"?

מי שסבל משהו קשה 100% ינקום וזה טבע האדם. 100% טיילר יהנה מהפנים שלו כשהוא יראה אותו אחרי כל האסטרואידים. זה החיים האמיתיים, ובעיה שלו שהוא התעסק עם מי שלא צריך.

אם תקלל את הלפרון בפנים גם תגיד לו "HATERS GONNA HATE?"
    ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    וואו טיילר...לא חשבתי שאתה עד כדי כך מטומטם...
    אני מרחם עליך.
    מה מטומטם בזה? אתה המטומטם פה.

המקור זה אותו חרא שכונפה מפרסמת בדיוק אחרי שהיא חוזרת מהבצפר אחרי שהיא צחקה על חנון. למה זה בסדר?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מזה קצת רע? אתה נשמע כמו אחד שסיים צבא ומנסה לתקן את עצמו או משהו כדי לא לצאת פראייר אחרי 3 שנים בתפקיד מטומטם.. כי בתאלכס אם הוא יראה את כל הסטטוסים שהוא רשם ב3 שנים על כמה שחרא לו בצבא הוא יהיה עם פנים של "מה עשיתי שמה"?

מי שסבל משהו קשה 100% ינקום וזה טבע האדם. 100% טיילר יהנה מהפנים שלו כשהוא יראה אותו אחרי כל האסטרואידים. זה החיים האמיתיים, ובעיה שלו שהוא התעסק עם מי שלא צריך.

המקור זה אותו חרא שכונפה מפרסמת בדיוק אחרי שהיא חוזרת מהבצפר אחרי שהיא צחקה על חנון. למה זה בסדר?
    נקמה זה לא טבע...נקמה באה ממסכנות, ועצבות וחרא....אם טיילר באמת יחליט להיות בן אדם מוצלח, ולגדול ולהשתפר בכל התחומים, אז לא יהיה לו את הכאב הזה שהציקו לו בחטיבה.
    כשיש לך ביטחון אמיתי, אתה לא מעוניין לעשות רע למישהו מיסכן, שעוד הציק לך בחטיבה, עשה לי טובה..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    נקמה זה לא טבע...נקמה באה ממסכנות, ועצבות וחרא....אם טיילר באמת יחליט להיות בן אדם מוצלח, ולגדול ולהשתפר בכל התחומים, אז לא יהיה לו את הכאב הזה שהציקו לו בחטיבה.
    כשיש לך ביטחון אמיתי, אתה לא מעוניין לעשות רע למישהו מיסכן, שעוד הציק לך בחטיבה, עשה לי טובה..
    זה מה שאמרתי שמי שסבל יבין את זה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

זה מה שאמרתי שמי שסבל יבין את זה.
    אבל לנקום זה לא הדרך...ואני לא אומר את זה בקטע של מורה בבצפר...אלא לנקום זה סתם מרגיש יותר חסר אונים וחסר ביטחון ומסכן ועצוב ומרחם על עצמו ואנשים פתטיים כאלה בקיצור....עדיף לך להשתפר ולפתח ביטחון, ולא יזיז לך כל השטויות מהעבר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

אתה מתכוון לגרסא שלך על אסטרואידים?
    סטרואידים, אסטרואידים זה בחלל..

ובטח שאם תשתפר רוב הסיכויים שהיא תרצה אותך ייגדלו..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד
    שינטן לא בריא לך הודעות ארוכות לא מבינים מהם כלום
    תשאר כמו שאתה ככה אני אוהב אותך עם המשפט באנגלית והGIF

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    יפה על פרץ הכנות הפתאומי. למרות שלא הייתי אומר שזה "לא כסף שהרווחת ביושר". כל עבודה היא עבודה.

בקשר לכל שאר התגובות כאן. אתה ברצינות מסוגל להגיד את הדברים שאתה אומר, ואחר כך לקרוא את התגובות שאנשים מגיבים כאן ולהישאר בפורום הזה בקטע רציני?
    האמת שחלק מזה, זה באשמתך. חלק מהטיפים שנתת פיתחו אצלהם ראיית עולם עקומה וחוסר יכולת להבחין בין שטיח לדשא.

אתה מכיר את הפתגם: "תנסה לראות את היריב מנסה לפגוע בך, ותבין את נקודת החולשה שלו"?
    יש לך עוד הרבה עבודה אם אתה רוצה להפוך אותם לנורמאליים. אבל אני לא מאמין בלתת טיפים על הצלחה עם נשים (או בכלל), אם אתה בעצמך לא מצליח. אתה פשוט אומר דברים לא נכונים.
    למרות שבמקרה של כל המגיבים כאן, לא בטוח שאני רוצה שהם יקבלו מידע טוב. או שיהיו מסוגלים לקבל אותו בכלל. כי עושה רושם שהם מחפשים את הדרך הקלה שאינה כוללת להסתכל לתוך עצמם.
    סיניה @!!@!! אני מעריץ מספר אחת שלך מה נשמעעע חולה עליך בלי הכובע על שמך אני לא יוצא מהבית!!! כל פעם שאני שם את הכובע ולובש חולצה של רוצה למצוא צלי בנות פשוט אונסות אותי אז אני שואל אותם מי משקר יותר בנים או בנות והן בכלל נגנבות@@@!!! בבקשה תחתום לי על הכובע.!@!@!@@!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אבל לנקום זה לא הדרך...ואני לא אומר את זה בקטע של מורה בבצפר...אלא לנקום זה סתם מרגיש יותר חסר אונים וחסר ביטחון ומסכן ועצוב ומרחם על עצמו ואנשים פתטיים כאלה בקיצור....עדיף לך להשתפר ולפתח ביטחון, ולא יזיז לך כל השטויות מהעבר...
    אז כנראה אתה לא מבין ולא מכיר את הכיף שנוקמים במישהו..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

האמת סוג של "נקמתי" בכולם כבר כולל הבנות (רק איתן זה היה בדרך אחרת שהייתה ממש משעשעת) שעוד הייתי בארץ בתקופת הTLV והזה שהם נתקעו בסקלקציה וכולם ראו למה הפכתי ותקעתי אותם עם הערסים בסלקציה (ואני מקווה שהם חטפו מכות גם כי היה בלאגן באותו ערב), יש רק אחד שצריך לבקר שנגיע לביקור בארץ ואני לא ממורמר או הייטר כי אין לי ממה להיות, אם לא הם לא היה לי חצי מהמוטיבציה שיש לי, בין אם זה בפיתוח גוף ובנושאים אחרים שאני מתעסק בהם עכשיו שאני רק אגיד שזה קשור לLMS, זה הדבר שנותן לי הכי הרבה כוח להמשיך. אני דווקא הכי שמח שהייתי אי פעם בתקופה הזאת.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי palaka צפיה בהודעה
    סיניה @!!@!! אני מעריץ מספר אחת שלך מה נשמעעע חולה עליך בלי הכובע על שמך אני לא יוצא מהבית!!! כל פעם שאני שם את הכובע ולובש חולצה של רוצה למצוא צלי בנות פשוט אונסות אותי אז אני שואל אותם מי משקר יותר בנים או בנות והן בכלל נגנבות@@@!!! בבקשה תחתום לי על הכובע.!@!@!@@!
    תנשום מהאף אולי זה יעזור
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    האמת סוג של "נקמתי" בכולם כבר כולל הבנות (רק איתן זה היה בדרך אחרת שהייתה ממש משעשעת) שעוד הייתי בארץ בתקופת הTLV והזה שהם נתקעו בסקלקציה וכולם ראו למה הפכתי ותקעתי אותם עם הערסים בסלקציה (ואני מקווה שהם חטפו מכות גם כי היה בלאגן באותו ערב), יש רק אחד שצריך לבקר שנגיע לביקור בארץ ואני לא ממורמר או הייטר כי אין לי ממה להיות, אם לא הם לא היה לי חצי מהמוטיבציה שיש לי, בין אם זה בפיתוח גוף ובנושאים אחרים שאני מתעסק בהם עכשיו שאני רק אגיד שזה קשור לLMS, זה הדבר שנותן לי הכי הרבה כוח להמשיך. אני דווקא הכי שמח שהייתי אי פעם בתקופה הזאת.
    תודיע מראש שאתה בא לבקר, אני יפנה לך את המחסן שלי ללינה בלילה.

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect