אליס שולטים!!D:
Alice In Chains - Would?
Vs.
AIC - Angry Chair
|
|
Alice In Chains - Would?
VS.
AIC-Them Bones
אכן כן!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Alice In Chains - Would
VS
Soundgarden - Black Hole Sun
נערך לאחרונה על ידי Balordi; 10-06-2008 בשעה 01:55.
Soundgarden - Black Hole Sun
Vs.
כנסיית השכל - תגידי שטוב..
מה יש לכם מ " Would" זה לא כזה היי היי ..
סתם נחמד
Orphaned Land - Blessed Be Thy Hate
Vs.
GNR - Welcome to the Jungle
ניסיתי לנגן את זה בגיטר הירו על Expert...
יצא מזה גרוע...
טוב זה לא שיר קל כל כך..
Vs.
Eric Johnson - Cliffs Of Dover
VS.
Pearl Jam-Even Flow
נתנאל אתה מכור חזק לגיטר הירו 3 אה?
איזה באסה יום ראשון בא אלי חבר לשחק בגיטר הירו ופתאום נמחק לי כל המשחק!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
GNR - Welcome To The Jungle
VS
כנסיית השכל - ידיים למעלה
כנסיית השכל - ידיים למעלה
Vs.
Gorillaz - Fell Good Inc.
סופסוף אחד נורמאלי חח
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 10-06-2008 בשעה 12:56.
Gorillaz - Fell Good Inc
VS.
Shaggy-Like A Superstar
Gorillaz - Fell Good Inc
VS.
Weezer-Island In The Sun
למה לעזאזל יש לי דבורה בחתימה?!אני רוצה את ביצת האש שלי בחזרה!