נכתב במקור על ידי Itushh עלייך.. ומה את חלמת חחחחחחחחח? עלייך... חחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוטות? זה מה שנאי חושב שזה?:|
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחחחחחחחחח בא לי שיהיה יום חמישי כבר.. ואל תשאלו למה. אתם מה עוד בא לי? ואפיק תרגע. נרגעתי לא אמרתי מילה
נכתב במקור על ידי Itushh עלייך.. ומה את חלמת חחחחחחחחח? אני חלמתי שתתחילו לדבר באייסי כבר.. נכון מגניב? די להתחרמן בפרהסיה!
נכתב במקור על ידי Itushh עלייך.. ומה את חלמת חחחחחחחחח? מה אתם חברים יענו? חחחחחחחחחחחחחחחחח... מזל טוב...חברים במקלדת... פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה...חחח
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת טוטות? זה מה שנאי חושב שזה?:| בדיוק מה שאתה חושב!
חחחחחחחחחחחחחחח
My Gal =]
נכתב במקור על ידי aFiK לך חפש מי יביא לך סיסמאות יא הומו עלק אשכנזי לך תביא ביד על החומר המעפן שך יא חתיכת נשנש כורדי מפגר חס וגראס
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות. ספוילר: http://i26.tinypic.com/1e8f9s.png
חחחחח...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אני חלמתי שתתחילו לדבר באייסי כבר.. נכון מגניב? די להתחרמן בפרהסיה! חחחחחחחחחחחחח
קורע
שלום אני ליאור ואני פלפל חריף שלום אני ליאור אשתך מביאה לי כיף
נכתב במקור על ידי Graf.E.T בדיוק מה שאתה חושב! יפה שאת מדברת על רמקולים
נכתב במקור על ידי ^rotem^ עלייך... חחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה חלמת שילשום חחחחחחחחחחחחח?
חחח
חוקי הפורום