נכתב במקור על ידי aFiK עזוב יצאנו עליו בוואחד לינץ' מסכן חח חחחחחחח האמת אני וליזר היינו באמצע ואז הוא בא משום מקום :X אז אם כבר אז כבר
תהיו בריאים נראה לי שברתם תשיא
נכתב במקור על ידי Las3r אין על אסי וגורי אחי אתה ממש כפוי טובה בעניין הזה אתה יודע ?! אני מנסה לעזור לך ואתה כפוי טובה חחחחחחחחחחחחחח איזה שרוט השרת
נכתב במקור על ידי yariv1206 מישהו פה מרים 15 קילו אני מרים את אמא קים מדביק אותה לקיר אתה מדבר איתי על 15 קילו..
נכתב במקור על ידי Mr BiN חחחחחחח האמת אני וליזר היינו באמצע ואז הוא בא משום מקום :X אז אם כבר אז כבר חח אני ניסיתי
שברנו השיא הכי גדול זה היה 700
נכתב במקור על ידי yariv1206 מישהו פה מרים 15 קילו כן,כל יום שאני הולך להשתין
ESHCOL LYLA GONE WILD
נכתב במקור על ידי yariv1206 מישהו פה מרים 15 קילו כל יד? או במוט?
נכתב במקור על ידי yariv1206 מישהו פה מרים 15 קילו חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה צוחק עלי?!
נכתב במקור על ידי Las3r אני מרים את אמא קים מדביק אותה לקיר אתה מדבר איתי על 15 קילו.. חחחחחחחח הרגתה אותי אחי
למה לא יריב?
נכתב במקור על ידי Untrax- שברנו השיא הכי גדול זה היה 700 גם את אמאשך שברנו אבל תצודק
כשאני מגיע ל 8000 אני הולך לישון
נכתב במקור על ידי GanGsTer from mafia זאת בת??? חחחח איזה מילים בטוח ערסית למה ערסית .. |: זה היה בכוונה \:
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. " (:בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
חוקי הפורום