חח וואי חפרו לנו על זה שנה שעברה במחשבה יהודית...
אין רוע וזה... חוץ מזה שמישהו הקדים את איינטשין וזה הרמב"ם.. נראה לי \:
אבל אינטשין משהו רוצח חח
חח וואי חפרו לנו על זה שנה שעברה במחשבה יהודית...
אין רוע וזה... חוץ מזה שמישהו הקדים את איינטשין וזה הרמב"ם.. נראה לי \:
אבל אינטשין משהו רוצח חח
[center]
|
|
הרמבם הזה תותח
יש לו ספרי רפואה שהוא כתב ממש ממש מזמן עם דברים מתקדמים
היחיד שאני מחזיק ממנו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח דיי יעקובי :|
מחזיק ממנו .. יפה
ממני אתה לא מחזיק ?![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא צוחק הוא היה איש ממש חכם שעם קיסם שיניים]מה ששרף לא עושה] עשה פלאים חח
אלעד גגם ממך אני מחזיק וגם מאלונחה הפצ'יצ'י של הפורום
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חח כנראה שלא :\
הוא חש חבר של רמבםעזובתו
מה חבר שלו מהה
הוא איש חכם
ואני מגמר על אנשים חכמים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואי יפה אחושרמוטה...
ואייי גדולללללללללל
עננקקקקקקק!!!
ממממש אבל
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
לא קראתי את כל התגובות מחוסר זמן למרות שזה מאוד מעניין אותי מה אנשים אחרים חושבים.
כל הקטע הזה בכלל, אני מוצא את זה מעניין, למה? לא בגלל שאני מאמין באלוהים, מי שמכיר אותי יודע שאני הכי חילוני שיש, לא בגלל שאני חושב שהתנ"ך הוא אמתי, בדיוק ההפך, לדעתי התנ"ך הוא קובץ של אגדות ש 5% מהם נמצעו במגילות שגם את המגילות האלה כתבו סופרי אגדות, ועל הדברים הקיימים, כגון ירושלים, בנו את הסיפור, ואף אחד לא חשב שבעוד 2000 שנה אנחנו נצטרך לעשות על זה בגרות.
יש הרבה דברים שאני מאמין בהם, ויש הרבה דברים שלא, בחיים בכוכבים אחרים, אני חושב שכל מי שחושב שאנחנו הכוכב היחידי בכל היקום, שרק היקום שלנו אף אחד עוד לא הצליח למצוא את הסוף שלו, ומי אמר שאין עוד 1,000,000,000 ייקומים כמו שלנו, אז באף אחד מהם לא יכול להיות שיש חיים? אני חושב שזה מטופש לחשוב ככה, אפילו שהחיים האלה לא יכולים להיות דומים לנו, כי הרי כל צורת חיים מתפתחת בדרך שונה, לא יכול להיות שאם אנחנו המצאנו גלי רדיו הם גם המציאו את זה, למשל, כאילו, ברור שפיזית זה יכול להיות, אבל שום דבר שם הוא לא כמו פה, אף אחד מהגופים הם לא אותו דבר כמו שלנו, אז פשוט לא יכול להיות שהם המציאו דברים כמו שלנו.
אולי בדברים האלה בכלל אין סימני חיים, הרי את הסימני חיים האלה יש על כדור הארץ, מי אמר שאותם סימני חיים תקפים לחיים של עולמות אחרים?
ואולי שם הם פשוט חבורה של.... אפילו אי אפשר לתאר את זה, כי אתה לא יכול לדעת איך דברים ייראו בעולם אחר, לא בטוח שאפילו לאיך שהם נראים יש מילה שמפרשת את הצורה שלהם, כי הם הרי לא מפה, אולי הם בכלל לא יכולים לתקשר אחד עם השני? אצלנו בעולם, שני המינים, בנים ובנות, בנויים אותו הדבר, לא סתם היה את הדבר הזה " אין בן שלא... " בגלל שהמוח של הבנים עובד אותו דבר, עובדה שחשבנו על כל הדברים האלה לבד ולא היינו צריכים שמישהו יגיד לנו לחנם את הקיר של המקלחת עם הדוש, ועובדה שכולנו היינו מופתעים שאנחנו לא היחידים שעושים את זה, בגלל שאנחנו עובדים ככה אותו הדבר, אבל הם..?.
תמיד אני חושב רגע על הדרוזים, הם מאמינים בגלגול נשמות, אולי הנשמה של כל אחד בעולם באמת נכנסת במישהו אחר שנולד, וכל העולם מסתיר את זה שהוא יודע את כל הגלגולים הקודמים שלו, וה' אמר לו שאסור לו לספר את זה לאף אחד כדי לא לשבור את האיזון, אבל רגע, אם כולם יודעים את הגלגול הקודם שלהם, למה אני לא יודע את שלי?
שיוו...אני בהלם...איזה יפה זה....