נכתב במקור על ידי וינקי
אתה עוד פעם מקלל יא מעפן תפסו אותך על שקר אז סתום תפה יא פוץ
נכתב במקור על ידי וינקי
אתה עוד פעם מקלל יא מעפן תפסו אותך על שקר אז סתום תפה יא פוץ
|
|
חחחח איזה ילד מסכןנכתב במקור על ידי הבוס
נכתב במקור על ידי וינקי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילד שקרן שאין לו חיים אז הוא משקר שהוא עבר דברים אבל בעצם הוא יצא תחת
מה הבעיה שלך אתה התחלתה...... B2K לפי דעתי כדי שתיכנס הנה מהרנכתב במקור על ידי וינקי
בטוח תוכל לפתור את הריב הזה אם השעיות/אזהרות... ותגיד לי וינקי למה לקלל אותנו אה???? מה אנחנו עשינו לך שזה מגיע לנו לחטוף תקללות העלובות שלך?
לא טוב לך פה אז fly a way you piece of shit אין לי בעיה אם הילדים בפורום הזה כי הם אחלה בני אדם אם יש בעיה הם תמיד עוזרים כמה שיותר מהר.... לא כמוך שמקלל ישר הילד הזה(ואני) ועוד כמה אנשים הפורום לא היצלחנו לעבור את הקטע הזה אז במקום לעזור לנו אתה מקלל זה מראה את הרמה שלך...
וואיי וואי, ממש קשה לכם לעבור אותו הא?
זה לא רק פעם אחת המסך הכחול יש אותו שלוש פעמים... הקטע זה לא ללחוץ על שום כפתור עד שאתם מגיעים למסך הכחול...
וכשאתם מגיעים לקורה ישר תלחצו על קפיצה או על E, כדי שלא ייפגע בכם עם החרב...
הוא ממש ממש קל אני לא מבין אתכם :|
אם לא היית בן 14 הייתי חושב שהטיפשות שלך זה מקרה חריגנכתב במקור על ידי הבוס
אבל זה בסדר המוח שלך עדיין לא התפתח
תן לי לנחש עוד משהו אתה מרוקאי נכון ? כי רואים
ותבין חמוד פעם אחרונה - זה שמישהו מסיים את המשחק ואתה נתקע בגלל הטיפשות שלך
זה לא אומר שכולם טיפשים וכולם נתקעים
תפיסת המוח שלך זה שכולם בפורום הנכה הזה לא עברו בגלל זה אף אחד לא עובר את זה
אם אתה רוצה לנחם את עצמך אז הינה בשבילך - סיימתי את המשחק עם ציטים וסייבים שהורדתי מאתרים
עכשיו אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך לנסות לעבור את המשחק בשקט שאתה יודע שאף אחד ואני מדגיש את זה
אף אחד בעולם לא עבר אותו
אתה בבקשה יכול להסביר אבל איך אני מגיע למסך הכחול כי הכחול שאני רואה זה הדבר הזה מסביב החרב שלי(פיגיון )נכתב במקור על ידי ELeMeNtAL
שמע אחי ניסיתי מה שאמרת ולא הצלחתי לא יודע איך עברת אני קופצ עליו אני רואה מסך כחול לוחץ מקש שמאלי פוגע לו ביד ואז הוא תופס אותי ומעיף אותינכתב במקור על ידי ELeMeNtAL
אווקי עשיו עצבנת אותי תקשיב יא חתיכת שקרן ציטרנכתב במקור על ידי וינקי
כפי שאמרת אתה ציטר מעפן שאומר שהוא גמר את המשחק אנחנו פה מדברים ומנסים להסביר פה לאחד אחד אין מתקינים את המשחק ואיך עוברים מקומות שנתקעים בהם
זה שאתה ציטר ותפסת תחת בגלל שאתה בגיל 7 לא אומר שאתה צריך לקלל
רק בשביל לא לשמוע את הטיפשות שלכם אני יעשה לכם סרט ב fraps
איך עוברים את זה
אלוהים
אחד המשחקים הקצרים של הנסיך הפרסי...
כאילו יפה והכל אבל קצר
מישהו אולי בבקשה יכול להגיד איך לעבור את חסימת הסטאר פורס אני מת לשחק בבקשה תעזרו!!
אתה חייב לנתק כוננים אבל ביגלל שכימעט אף אחד לא מוכן לעשות את זה, זה פועל לקצת אנשים(בעיקרון יש אנשים שזה פועל להם רק עם DT4 ושום דבר אחר)נכתב במקור על ידי FastBullet
תודה וכשאני מנתק אז זה יעבוד בלי שצריך להכניס את הסיריאל?נכתב במקור על ידי DoGow
מאיפה מורידים את זה אני נואש אני לא מוצא לינק סבבה מהיר או לftp או http או אימיול כמה התגעגתי אליו!?
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!