עם כל זה שחשבתי שהחרדים והמפונים שונאים אותו
פתאום כל המנהיגים הדתיים קוראים להתפלל לשלומו
כל ש"ס ומפוני היישובים
עם כל זה שחשבתי שהחרדים והמפונים שונאים אותו
פתאום כל המנהיגים הדתיים קוראים להתפלל לשלומו
כל ש"ס ומפוני היישובים
|
|
גועל נפש איך שמדברים פה.
גדול המצביאים,אדם שלחם כמעט את כול מלחמות ישראל,אדם שחטף כדורים לא פעם ופעמיים על מנת שנחייה פה בשקט ובאים ומשווים אותו לכלב.
לא פלא שהמדינה שלנו כזו משוסעת ומפולגת.
אני נגעל מזה,לפני היותו רה"מ הוא בן אדם,ומן הראוי לתת לו כבוד אחרון במידה והוא ילך לעולמו חס וחלילה,וקלל זו לא צורה לתת כבוד לאחד האנשים גרמו לכך שאתה תישב על הכסא המזורגג שלך ותכתוב הודעות מפגרות כאלה.
תתבייש תתבייש לך,אם הייתי אבא שלך הייתי מוריד לך 20 סטירות שאתה משווה אדם גוסס במעמדו של שרון לכלב.
משתחווה לך אלירן , מילים כדורבנות , אי אפשר היה להגיד את זה טוב יותר.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תודהנכתב במקור על ידי MeToRaF
![]()
פשוט יש פה כמה ילדים ואני בכוונה קורא להם ילדים כי הם עדיין לא התגברו,שלא מעריכים אנשים כדוגמתם של אריאל שרון ויצחק רבין ז"ל,פשוט מישו צריך להעמיד אותם במקומם וללמד אותם דבר אחד או שניים על מורשת הארץ אבל יותר חשוב על כבוד האדם.
זה ממש לא ראוי לדבר רעות על אדם שלחם במלחמות עם ישראל,באיזורים הכי קשים,והקים והנהיג את יחידה 101,היחידה עם מורשת הקרב הכי גדולה בישראל,ועכשיו שהוא במצב של בן חיים למוות לעשות לו "פולסאדנורא" שכזה.
לא מבין לפעמים הורים של ילדים,רבעק תחכנו את הילד שלכם קצת שידע להעריך ולכבד בני אדם קודם כול,בלי קשר לזה שהוא רה"מ ואחד האנשים הכי גדולים שהיו במדינה שלנו אי פעם,זה מה שצריך להיות,קצת לא הרבה,ממש קצת כבוד.
[QUOTE=Gigi Buffon]גועל נפש איך שמדברים פה.
גדול המצביאים,אדם שלחם כמעט את כול מלחמות ישראל,אדם שחטף כדורים לא פעם ופעמיים על מנת שנחייה פה בשקט ובאים ומשווים אותו לכלב.
לא פלא שהמדינה שלנו כזו משוסעת ומפולגת.
אני נגעל מזה,לפני היותו רה"מ הוא בן אדם,ומן הראוי לתת לו כבוד אחרון במידה והוא ילך לעולמו חס וחלילה,וקלל זו לא צורה לתת כבוד לאחד האנשים גרמו לכך שאתה תישב על הכסא המזורגג שלך ותכתוב הודעות מפגרות כאלה.
תתבייש תתבייש לך,אם הייתי אבא שלך הייתי מוריד לך 20 סטירות שאתה משווה אדם גוסס במעמדו של שרון לכלב. [/QROTE]
יש פה ילדים שעדיין לא התבגרו ורואים את הדברים כמו שהם ולא מסתכלים עליהם בצורה שונה. כאני אומר "כל כאלב ביג'י יומו" הכוונה היא לא להשוותו לכלב. כשאתה אומר למישהו 'כלב' הכוונה היא שהוא לא כלב אלא התנהגותו לא ראויה, או שאתה אומר לו את זה בצחוק. מה שרציתי להביע במשפט הזה הוא ששרון, עם כל הכבוד שהוא ראש ממשלה ובן-אדם, לא תיפקד כמו שצריך כראש ממשלה. החלטתו לבצע את ההתנתקות הייתה שגויה ולפי דעתי זאת העבירה הכי גדולה שבוצעה השנה בארץ ישראל.
עכשיו שכל היהודים מכל העולם מאוחדים ומתפללים לשלומו של ראש הממשלה, אריאל שרון, אני מקווה שיפתחו שערי שמיים ושאלוקים ישמע את תפילותנו..
ב"ה אריאל שרון יחזור להיות בריא כמו שהיה..
מה אתה מפלא אלירן ? מדובר פה בפישרים שחיים במדינה הזאת רק בזכות שרון.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אם לא החלטות אמיצות וחכמות של שרון במלחמת יום כיפור, סביר להניח שישראל הייתה נמחקת מהמפה.
אני מרגיש כאילו זה סבא שלי או משהו כזה, פשוט קשה לתאר במילים את הכאב שלי על אריק , כמה שלא מגיע לו שיתייחסו אליו ככה ושהדור הצעיר יידע עליו רק איזה ראש ממשלה הוא היה.
נכתב במקור על ידי MeToRaF
![]()
נערך לאחרונה על ידי באק; 07-01-2006 בשעה 19:03.
ספאמר בע"מ
יש מעט מאוד אנשים שאישית הייתי מצדיע להם על האנשים שהם, ומה שהם עשו בשביל המדינה,
אני בהחלט יכול להגיד שאריאל שרון בינהם ואני לא יכול לקוות יותר שהבן אדם יחלים, אני לא משלה את עצמי, אבל איכשהו עדיין קשה לקבל את זה, במיוחד עם כל הסרטונים שמראים אותו עכשיו בטלוויזיה עם ההליכה המצחיקה שלו, ובישיבות ממשלה, קצת קשה לקבל שבן אדם כזה לא בטוח יהיה איתנו יותר.
MeToRaF קודם כל צר לי לשמוע על מה שקרה לאבא שלך אבל....נכתב במקור על ידי MeToRaF
בוא אני יסביר לך כמה דברים,
הניתוחים שבוצעו באריאל שרון זה ניתוחים שעולים מיליוני שקלים והם בוצעו ע"י המנתחים הטובים ביותר, אתה חושב שהיו משקעים דבר כזה באדם שמת מראש?
בנוסף רופאים אומרים שסיכויים יחסית גבוהים!!!
בביה"ח הדסה עין כרם ישנה התמחות מיוחדת בפגיעות ראש ובמיוחד בעניין של שבץ. הטכנולגיה שם היא בין המתקדמות ביותר בעולם אם לא המתקדמת ביותר !.
ישנן המוןןן אבל המוןןן גדלים, מיקומים שונים של פגיעה במוח.
לכן אתה לא יכול להשוות בין מה שקרה לאדם לבין מה שקרה לאדם אחר מבחינת בפגיעה וכמו כן כל אדם סופג את הפגיעה בצורה שונה ומתאושש ממנה בצורה אחרת.
אי אפשר לדעת מה מצבו של שרון מבחינת הפגיעה.
מכיוון שכל פגיעה בראש מחייבת בעצם נקרא לזה תקופה של רגיעה.. מהניתוח ורק אז מתחילים להוריד את המינון של תרופות ההרדמה ורואים מה התגובה של שרון.. ואם הוא יכול לנשום לבד.. או לתפקד לבד..
דבר זה יהיה ניתן לראות רק מחר (יום ראשון).. שיתחילו להוריד לו את תרופות ההנשמה...
מותר לשאול במה ידידה שלך עובדת שם?...
אז בוא נגיד שבהודעה שלך חרצת גורלו של אדם.
אני יגיד לך דבר כזה ... לפני כחודשים יצא לי לפנות נער עם דימום תוך גולגולתי נרחב מונשם ומורדם בגלל תאונת דרכים שנכנס בו רכב.. ואני אומר לך שהוא עכשיו מתפקד וזוכר הכל ויודע הכל ומדבר.. והכל כמו חדש.. ממש נס..וזה לא המקרה היחיד והיא עוד הרבה כאלו.
זה הכל עניין של הרגע הדברים האלו ובעיקר פגיעות ראש שזהו דבר שאי אפשר לחזות מראש.
עד שמורידים את מינון התרופות.. בעיקר המצב כזה שגזע המוח לא נפגע כלל.
ואני יגיד לך עוד דבר.. עם כל הכבוד שידידה שלך עובדת שם.. מצבו האמיתי כל כך אבל כל כך חסוי.. שהסיכוי שהיא יודעת מה באמת קורה דיי קטן.. ולדעת מה באמת קורה זה לראות במו עיניה את צילומי הCT של אריאל שרון ולדעת לפענח אותם...
ואני יסכם את העניין בעוד דבר קטן: לכל אלו שאומרים שיש להם מקורות שאומרים שאריאל שרות מת.
אז ככה, תמיד יש את התקווה. ואני לא חושב שלפני השם שלכם הוסיפו את התואר ד"ר... וכאשר ראש ממשלה מת לא מורחים את ההודעה כדוגמא יצחק רבין ז"ל.
בשנייה שבקבע מותו בחדר הניתוח יצאה הודעה לציבור.
מכיוון שזכות הציבור לדעת וגם ישנן בחירות בקרוב.. לכן אין הרבה זמן למריחות האלו.
ובזה לא ניגמרים הדברים יש לי עוד כמה דברים להגיד!
יש פה כמה ילדים קטנים ואחד מהם הבנתי גר בהתנחלות... שתגובתו על מצבו של שלרות.. הייתה "ישששששששש"...
אני מתכוון אליך linkin והתגובה שלך על החמרת מצבו של שרון הייתה
"באמת??!? יששששששששששששששששששששששששששששששששששש"
בושה... פשוט בושה...
ואני לא יודע אפילו איך להגיד את זה שכל עניין הערכים והידע שלך שואף ל-0!!!!
וגם כל התגובות בסגנון למיניהן.
נתחיל מזה שהוא אדם... ובתגובתך אתה מיחל פה למות של אדם אחר, יהודי... אז אני לא יגיד לך מה אני חושב על תגובתך.. בתור אדם שמכבד אנשים אחרים.
ובנוסף להעשיר את הידע שלך ועוד של רבים עם תגובה כמו שלך אז שרון אדם דגול, מנהיג משכמו ומעלה!
איש צבא גדול, שבלעדיו אנחנו לא היינו חיים במדינה הזו.
ואני יתן לך דוגמא או 2.
מלחמת יום הכיפורים, אריאל שרון צלח את תעלת סואץ ובעצם חסך בחיי אדם והכריע את מצרים!.
מלחמת לבנון... מי שלא מכיר את סברא ושתילה עם כל הבלאגן שהיה שם שרון ניקה את לבנון עד היסוד מהטרור ומארגוני הטרור ששהו שם באותה עת ומנע פגיעה קשה יותר במדינת ישראל.
בקיצור, הרבה בזכותו אנחנו עוד חיים במדינה הזו.
ואני יתן לך דוגמא אחרת מחיינו שלנו כיום.
זכור לך את תקופת אהוד ברק כראש ממשלה?... פיגועים על ימין ועל שמאל.. כל יום פיגוע עם לא 2 אנשים חפים מפשע מתים והטירור חוגג ברחובות.
אך כיום בהנהגתו של אריאל שרון בוצע מהפך!!! הטירור אפילו לא יכול להגיב, לא יכול לבצע פיגועים, היערכות צה"ל כל כך טובה שאנחנו מקבלים את הפיגע הנורא אחד לחודש.. אחד לחודשים... ואני לא אומר שזה דבר טוב... אך המצב מעולה!... להילחם בצורה כזו באירגונים לא מאורגנים.. ולא מוצהרים זה דבר קשה מאוד!... וגם ארה"ב עם כל הטכנולוגיה והתקציבים הענקים שלהם לא יכולים להתמודד עם העיראקים כמו שאנחנו מתמודדים פה עם אירגוני הטרור ואני יגדיר ככה שאמריקאים "אוכלים בראש" ומתים להם אלפי!! אבל אלפים של חיילים!!!!!!!!!! עקב הטירור שמתרחש בעיראק והם חסרי עונים!!...
אז תשקול כמה פעמים את התגובות שלך. ותחשוב ותתנהג כמו אדם בוגר גם עם דיעותיך הפוליטיות עליו הם אחרות משלי עקב ההתנתקות, הוא עדין בן אדם והוא עדין יהודי..!
ואם יש לי זמן... אז אני יוסיף עוד כמה דברים...
ואני רוצה להתייחס דווקא לאלו שעשו את ה"פולסא דנורה".
עכשיו... אני ידבר דיי באיפוק.. למה כל פעם שאני כותב/שומע/רואה את המושג הזה.. אני מקבל את העצבים של החיים שלי!...
וזה למה...אלוהים לשמורררר אדם המגדיר עצמו "דתי" (ואני בכוונה שם את זה בגרשיים), מייחל ומתפלל למותו של יהודי אחר?... אני לא הייתי מגדיר אותו דתי!!... אפילו נאצי לא הייתי קורא לו.. הוא גרוע מכולם!.
אני אישית שראיתי את הראיון של האדם שאחראי לפולסא דנורה.. רציתי לחנוק אותו! להרוג אותו! ואני עדין רוצה.
אני מתבייש שאדם כזה מוגדר כיהודי...! כאשר הוא מוגדר כיהודי אני מתבייש להשתייך להגדרה זו!.
(ואני לא אומר שאני לא יהודי חלילה. אני פשוט מתבייש שאנשים כמוהו נכללים בתחום ההגדרה של "יהודי" או בכלל בדת היהודית!).
ונמשיך מכאן שכמה שאני אדם חילוני, אני נשא תיפלה לאלוהים שבשמים!! ומבקש.. ובאמת שאני לא מבקש הרבה...
ששרון קודם כל יהיה בריא ויחיה עוד שנים ארוכות ושיחזור להנהיג את מדינת ישאל ובקיצור שיחזור לתפקד כמה שיותר מהר!!!... אמן אמן אמן..![]()
כל הכבוד לכל אלו שהיה להם כוח לקרוא את ה"מגילה" שכתבתי פה... אבל ממש היה חשוב לי לפרוק את כל זה..
כי ראיתי פה תגובות שהעלו לי את העצבים.
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 08-01-2006 בשעה 00:11.
נכתב במקור על ידי CompleX
![]()
קראתי הכל..
תגיד אתה יודע איפה יש את הראיון של האיש שעשה את ה פולסא דנורה?
באינטרנט או משהו..?
ספאמר בע"מ
אני יגיב CompleX
קודם אני יגיד לך שרשמת יפה קראתי הכל ובאת אני מעריך אותך על זה שאתה אכפתי ..זה קודם ..
ועכשיו משהו לגבי Linkin במקרה אני קצת מכיר אותו ...הוא היה גר בהתנחלות ... ואני הייתי כמה פעמים במקום ..
אני לא ידוע אם אתה היית אבל אתה לא יודע איזה מקום יפה ואיך אנשים נקשרו אליו ..הם גרו שם שנים ! והקימו את הבתים שלהם בידיים שלהם !
המקום הזה כמו ששרון אמר הוא אותו דבר כמו תל אביב או כל מקום אחר ("דין תל אביב כדין נצרים")
זה מקום שלא היה צריך להעשות בו הפינוי ולא היה צריך לעבור את מה שעבר ...
אני לא אומר בזה ששרון לא תרם ! אני אומר שהוא התחיל "לפשל" בזמנו האחרון כמושל
אני אומר ששרון איש דגול מאוד !
(73) איש שעזר מאוד מאוד מאוד למדינה עשה הרבה מאוד למענה והמשיך לעזור עד היום האחרון שיכל ..
בזמן הפינוי אני מעיד גם על עצמי היה לי קשה מאוד (ירדתי קילו וחצי =\ )
אני מכיר את המקום כמו שאמרתי מקודם וכל פעם שאני שומע מישהו שאומר שהמקום הזה סך הכל 2500 איש וחרא של מקום אני מתחמם כמו לא יודע מה ..
אז אתה צריך לחשוב על אנשים שעברו את הפינוי שם (Linkin)
שרון נתן את המקום הזה תמורת כלום !
אפילו רפאל איתן ז"ל אמר את זה "כמו שאני מכיר את שרון הוא בטח ימכור את המדינה"
אני מאחל לו רפואה שלמה ! אבל שלא יצליח להכנס לכנסת .. הוא כבר לא עושה את ה"עבודה" שלו כמו בעבר ...
ונעבור לעוד משהו "פולסא דנורא" אני חושב שבאותו זמן שעשו את הפולסא דנורא (ועשו) זה היה קצת לחוץ ומאוד מאוד כואב ...
זה קשה להגיד אבל ... אני אסביר, אתם לא יודעים כמה תסביכים, תראומות ופציעות אנשים עברו בזמן הפינוי ! אתה לא מתאר לעצמך !
ואתה חושב שהלא היה אלימות !? בטח שהיה ! והיה הרבה ! (חבר שלי התאשפז)
שרון עשה את זה וגרם להרבה אנשים להפצע וגרם ליהודי לריב אם יהודי וליהודי לגרש יהודי !
חמור חמור מאוד ...
אז אתה ידוע מה כמו שרשום בדתות,אמונות ומיסטיקה שרשום ששרון קיבל את זה כעונש משמיים אני לא בקיא ב"חשבונות שמיים" אבל אני גם לא שולל את זה בכלל ...
אני חושב שזה הגיוני מאוד ...
אני מאחל לו רק בריאות ורק אושר (ולא יחזור להנהיג את העם זה לא מתאים לו)
ואני לא חושב שמגיע לLinkin איזה הערה או משהו ...
זה נער שגורש מביתו ואם היו עושים לך את זה אתה היית מגיב יותר ב"חריפות" אני חושב שהוא מאופק מאוד !
לכל אלה שלא מאמינים שהרבנים אמרו שהוא יחלים .. הם רוצים לשלומו אבל לא שיהיה מנהיג ...
רוצים את שלום היהודי ...
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 08-01-2006 בשעה 15:36.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
CompleX לשלטון!!!!!!!!
italy מה הקשר ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת