וזה נותן לך לגיטימציה לחסום כבישים ולעשות את כל הדברים שרשמתי?נכתב במקור על ידי Jack D.
אתה רואה אתה שוב חושב שאתם מעל הכל
וזה נותן לך לגיטימציה לחסום כבישים ולעשות את כל הדברים שרשמתי?נכתב במקור על ידי Jack D.
אתה רואה אתה שוב חושב שאתם מעל הכל
|
|
אבל ליד המשפחה הזו[האא זה בא נגדך] יש מאות ואלפי משפחות שכן משלמות
למה אתה נדבק לקטנים?
ובציבור השמלאני כולם משלמים מיסים?
אני מכיר המון עצמאים שהמון המון המון כסף מוצא את דרכו[במזומן] לכייס של האנשים גם בלי לעבור דיווח
למה אותם לא מפליפ מהעם?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יופי בגלל "מספר" משפחות נבוא ונכליל את כולם שהם ככה נכון???נכתב במקור על ידי barlevitzky11
חח איך אתה חושב התחילה כל התנחלות?? ככה בדיוק, ככה שלפי דעתי כל הכבוד לאנשים האלה שמוכנים ללכת לשם ולגר שם ולהתחיל מכלום ולפתח שם יישוב שעוד משפחות יבואו, אם הם לא היו עושים את זה ממזמן היו חיים עכשיו בתוך הבית שלך כמה מחבלים...
אני לא אומר נכליל... אבל זוהי רצועה שלמה של שטח כבוש.
התכנית אמורה להתצבע כך שבשנת 2007-8 המצב הכלכלי ישתפר, בגלל אותם חיילים שלא יצטרכו לשמור שם.
ונעזוב את ההרוגים והסיפורים הנוראים של החדירות מחבלים לישובים.
אז למה איבדנו עליהם חיליים במלחמות ישראל חבוב?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כשאתה מדבר על מלחמות ישראל.. ולא על מבצעי ישראל
כשאני חושב על זה אולי חוץ ממלחמת לבנון, לא הייתה מלחמה שאנחנו פתחנו בה אש.
תקן אותי אם אני טועה
וזה מאוד משנה? באמת שאני שואל
נלחמנו
איבדנו המון
אבל גם הרווחנו..הרי זאת מטרת המלחמה לא?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לפעמים המלחמה היא רק להגן.
טוב אני פורש, יש לי הרבה דברים לעשות
נמשיך מחר![]()
גם אני בדיוק הולך לישון
נהנה לדון[כל עוד זה לא גולש,ואתה לא בא להשמיץ]
דבר עלזה כבר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
במלחמה יש רק מפסידיםנכתב במקור על ידי Jack D.
![]()
לא קיללתי את המתנחלים קיללתי את המתבצריםנכתב במקור על ידי michal
הם חראות כי אין שום הצדקה להרבית לשוטר ורק שתדעי דוד שלי שוטר והם בקושי משלמים להם תוספת והוא לא רצה ללכת לשם מה לעשות הכריחו אותו ומה לעשות הוא לא מקבל מהמדינה מספיק כסף בשביל לעזוב את העבודה (יש לו שני בנות) בכל מקרה מי שעובר על החוק ומפעיל אלימות על אלו שאוכפים את החוק יקבל מכות...
וחוץ מזה לא ראיתי אותך מדברת שמרביצים לערבים באלות(לא שאכפת לי מצידי שירביצו להם עם ברזלים)
אני גם לא מסכים עם הדרך של המתבצרים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אם הייתי אחד מהמג'בניקים ,היו יוצאים שמה הרבה עם ידיים ורגליים שבורות מהאלה .....וכן אין לי לב=]
אזרחות ממממ דבר טוב
תאמין לי
שכמה שאתה מאיים
יש כפול ממך שם רציני אחי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מוזר ביותר, תעשה לי טובה שאל אותו עוד פעם כי הדבר הזה בדוק..יש מצב הוא פוחד מעין הרע..:eye:נכתב במקור על ידי Haviv
תגיד לי ת'אמת, עכשיו מישו היה בא להעיף אותך מהבית שלך מה היית עושה? לא היית רוצה לצאת ממנו נכון? ואז השוטר היה בא ומרביץ לך ומכסח לך ת'צורה כמו שראית בטח אז מה תעשה? תעמוד כמו איזה טאטלה ותראה ת'מוות מחכה לך? לא רציני תגיד לי מה היית עושה במיקרה כזה...
מה אתה משווה בכלל את כל הקטע הזה עם הערבים??תאמין לי שלמיתנחלים הרביצו פי 10 מאשר לערבי, וחוצזה שיש סבה להרביץ להם כי הם רוצים להרוג אותנו!!! הם רוצים את הארץ שלנו!! ולמה מרביצים למיתנחלים? כי הם רוצים לבנות את הארץ וליישב אותה ושלא יפנו אותם(להזכירך זאת הארץ שלנו!!!!!! ורק שלנו!!!)
ישראל- 5 אותיות וזה לא מתחלק...