אז בדיוק אני שם גם עליך זין גדול ולא טוב לך אל תכנס לאשכול סבבה?>:oנכתב במקור על ידי ofek
אז בדיוק אני שם גם עליך זין גדול ולא טוב לך אל תכנס לאשכול סבבה?>:oנכתב במקור על ידי ofek
אזרחות ממממ דבר טוב
|
|
תכלס אין לך מה להגיד אתה ילד אידיוט מגודל בן 18 ומתנהג כמו אח שלי הקטן
תשמע אין לי שום בעיות איתך ואני לא רוצה ריב איתך אז פשוט צא מהאשכול אני אומר לך פעם אחרונה וזהו ........נכתב במקור על ידי ofek
אזרחות ממממ דבר טוב
טוב דיי כפרות שלי
מי שיצחק שיצחק
ומי שלא יצחק שלא יצחק
אבל אל תגידו לאנשים מה לעשות
ואל תתנו על מי שמגיב פה דיעות ...
ככה לא יווצרו ריבים !
חחחח לאיייסטר שלא נדע מצרות ה' ישמור שמע ישראל
חחח התמונה שהיא יושבת על החלון הרגה אותי,אני רק בתסביכים איך הצליחו להכניס אותה לשם וגם להוציא אותה אח"כ חחחחחחח
והידיים רבעק אפילו אם אני יעבוד שלוש שנים בחדר כושר על הידיים,עדין שלה יהיו יותר גדולות..אבל הכי מפחיד אותי במועודנים שהיא הלכה אליהם חחח היא לא עשתה פקק בסלקציה חחחח וואה וואה יש מזלש המועודנים לא בנויים מפל קל אחרת היא הייתה אסון מהלך.
תחשבו איזה כוס צריך להיות לאמא שלך כדאי להוציא אותה החוצה יאללה היא ענקית אבל סתם אני מכיר אותה והיא ילדה נחמדה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
טוב עכשיו כבר לא יכולתי להתאפק, פשוט נקרעתי מצחוק
היא כותבת למטה: ''התאהבתם? בקטנה זה קורה לכולם'' חחחחחחחחחחחחחח די זה היה טובבבב
היא לא התכוונה בה:|
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נדה לי שהיא הייתה צריכה לשנות את "בקטנה" ל"גדולה"
אני עדיין לא מעכל שראיתי דבר שמן יותר משאול יהלום ועוד היא אישה כאילו לא שמעת על דיאטת גיל 11??????
היא בת 15 חחח והיא די נחמדה באמת ...
בשכבה שלי =]
חחח איזה מצחיק זה אבל :+
שמעו חברה היא צריה להיכנס לפורום של הדיאטות וכולנו נעזור לה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אתה מתכוון שהיא בשכבה שלך או שהיא "השכבה שלך"?...חחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
אזרחות ממממ דבר טוב
נכתב במקור על ידי Party-Boy
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחח אפשר לחתוך אותה ולחלק אותה בתור אוכל לכול ענייי הארץ ועדין ישאר בשר לעשות ממנה פרגית מטובלת בטיב טעם
טיב טעם חולי נפש אוכלי טרפות ונבלים
העיקר 2-0 ריאל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]