קיצור ככה
אנשים דיי אל תלמדו זה לא בריא..
אל תשכחו להביא למבחן כרטיס תלמיד\ת.ז תלבושת עטים טייפקסים וסיגריות..
קיצור ככה
אנשים דיי אל תלמדו זה לא בריא..
אל תשכחו להביא למבחן כרטיס תלמיד\ת.ז תלבושת עטים טייפקסים וסיגריות..
|
|
למה ת.ז. ? אנלא מביא כלום שיחפשו אותי סעמק כולי עצבני
ביטויי דחייה :
א. משפט דרייפוס
ב. פרעות (סופות בנגב ברוסיה)
ביטויי שילוב:
א. תרבותית - היהודים חיקו את הלבוש המקומי , שפת המקום , עברו לגור עם שאר האוכ'
ב. פוליטית - מעמד היהודים בפוליטיקה התחזק, הם יכלו לבחור ולהיבחר, הם השתלבו בפרלמנטים , דוג' :
1. אדולף כרמיה- היה שר המשפטים הצרפתי
2. דיזרעאלי - היה ראש ממשלת בריטניה
ג. כלכלית - היהודים יכלו לעשות במקצועות חופשיים : עיתונים , רופאים , עו"ד , בנקאים וכו'
דוגמא : משפחת רוטשילד
יאללה חברייייםםםםםם בהצלחהה לכולםם אני רואה ליראות מאה ברוררררר?!?!?
מה עם אפליה ממסדית זה גם מצד השלטונות ברוסיה הצארית...וואלה אני מרגיש חכם שאני הראשון שאומר את זה =]פעם ראשונה
שאלה דחופה אנשים.. במיקוד באפשרות א'. רשום
דרך ביניין הבית הלאומי בשנות ה 20 זה בנושא העמקה ורשום חינוך ותרבות מיסגרות פוליטיות
על מה זה מדבר?
יענו עקרונות התנועה הרויזיוניסטית...יאללה זה חופר אש..אבל הביצפר שלי עושה רק אפשרות ב'...יענו מי שעושה אפשרות א' לא בודקים כי ככה הם קבעו עם משרד החינוך
שום עקרונות ושום בטיחנכתב במקור על ידי D4rKn3sS
חינוך ותרבות פשוט מה שרשום לך במחברת על ההישגים בתחום החינוך והתרבות
ובמחנות הפוליטים להציג את 2 המחנות הגדולים בקצרה ועל המחנה הדתי בקצרה
איזה מדבקות ? רק הבצפר שלי לא קיבל מדבקותנכתב במקור על ידי uiop
![]()
המחנה הדתי ? =\ מי למד על זה L:
לא כדאי לך לעשות אפשרות א אם למדתם ב, אתה תידפק ממש בשאלת הרחבה, כי לא תוכל לפרט מספיקנכתב במקור על ידי D4rKn3sS
אנשים אם עוד לא הבנתם
אם למדתם בבצפר אפשרות א': המורה שלכם יותר העמיקה על שנות ה-20 ופחות על שנות ה-30 ובאפשרות א' צריך לדעת יותר על שנות ה-20 ופחות על ה-30
ואפשרות ב' זה ההפך
בהצלחה לכולם ותזכרו זה רק היסטוריה א' יש לכם עוד שנה הבאה שלא נדבר על זה שהחיים זה הרבה יותר מהיסטוריה א'
אני לא עושה נשמה תודה על הדאגה...אמרו לנו שאם מישו' מהביצפר שלנו(גימנסיה ריאלית) עושה אפשרות א' אז פשוט לא בודקים לו הוא מקבל ישר על השאלות האלה 0...יאללה אני יצאתי נעשן עם החב'רה בפנאןקצת ואז בגרות בהצלחה ביי אל תילחצו תמיד יש מועדב'..נכתב במקור על ידי seven
לחץ
לחץ
לחץ
לחץ
זה בגרותתת
לחץ
לחץ
לחץ
חחח סתם