אין להם שום רצון חוץ מאשר למחוק את העם היהודי מהעולם הזה...אל תחייה באשליותנכתב במקור על ידי eli33
אין להם שום רצון חוץ מאשר למחוק את העם היהודי מהעולם הזה...אל תחייה באשליותנכתב במקור על ידי eli33
|
|
רוצים שנמות בשקט ונסיים תחיים שלנו בשלווה חחח.. גם את האזקה לא יפעליו כדי שיהיה לנו מוות כיפי..
(לכם)
כי הם יודעים שזה שמועה מטומטמת ואין טעם לפרסם אותהנכתב במקור על ידי EriK
![]()
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
תיקוןנכתב במקור על ידי Pirate
זו נבואה
זה ברור אין ויכוח...נכתב במקור על ידי meidan
אבל מאז ומתמיד הערבים נלחמים ביהודים בגלל שהם מאמינים שישראל שייכת להם, אני פשוט לא רואה אינטרס של הערבים להשמיד את הארץ שהם מאמינים ש"שלהם" כדי לנקום ביהודים...
Bboy_Mastik אני יודע טוב מאוד על הירושימה ונגאסקי ואני יודע מה הולך שם גם עכשיו... ותאמין לי שאמצעי ההגנה של ישראל נגד טילים מסוג כזה הם יעילים מאוד, יש סיבה למה חיל האויר של ישראל נחשב לבין הטובים בעולם! ואל תביאו לי את התירוץ של "אז למה ישראל לא הצליחה לעצור את הקטיושות?" כי יש לזה תשובה פשוטה מאוד והיא שפצצות אטום נקלטים ברדארים (אחרי הכל זה לא סתם טיל פשוט) ונשלחים ממרחק גדול מאוד מישראל, שנותן זמן תגובה מאוד אפקטיבי...
אני לא מאמין שאתה באנת מאמין לזה אפילו בכתבה שהבאת רשום 22 באוגוסט
אבל בטח לא השנה אין לך ממה לפחד בינתיים הם רחוקים שנתיים לפחות מפצצה .....
שמעו הכי קל זה להגיד שזה לא נכון וכו
את הפצצה אפשר לקנות בשוק שחור (חח די זה חזק)
למי ששואל למה לא ממפילים קטיושות אז בגלל 2 סיבות
1. הטיל קטן מידי
2.אין לישראל 12000 טילי חץ וגם אם יש לא יפילו איתם קטיושות אם 30 קילו נפץ או פאג'ר\חייבר עד 100 קילו נפץ
כי המימון יקר מאד שמדובר על פצצת אטום שמוחקת חצי מדינה ועלה במיליון הרוגים לא יחסכו