רק אל תעשה יותר מידי :\
כבר ראיתי אנשים שנפלו בפארק ולא רצו לקום חחחח
רק אל תעשה יותר מידי :\
כבר ראיתי אנשים שנפלו בפארק ולא רצו לקום חחחח
|
|
גז מזגנים, אקסטות, חשיש, אלכוהול בכמויות...פשששש והוא לא מכור עודנכתב במקור על ידי בוני
תשמעו תשיר הראש נידלק של כפיר עטיה מה נעשה של הדג נחש ויש לי סמים בארון..ועכשיו תחשבו איזה כיף זה לשמוע אותם שאתם דלוקים ואיזה כיף כל התהליך חחח אנשים אתם פשוט לא מבינים ..כמו שלכם נגיד כיף לשחק במשחקי רשת ואתם אוהבים את זה ...אז ככה אני אוהב את זה ולא סובל משחקי רשת...
ולאחרונה נטלי זה לא אקסטות זה פעם אחת ניסית חצי אקסטה וגם לא לבלוע,להסניף ניסיתי שזה יותר חלש כאילו מלבלוע
נערך לאחרונה על ידי בוני; 08-09-2006 בשעה 21:43.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
אגב אנשים בכמות הזאת זה לא מזיק בגרוש
לא קראתי את כל התגובות הארוכות למה אין לי זמן לזה חחח אבל באמת תירדו ממנו
ילדים מפגרים אל תזיינו לי במוח
השפעות
לכל חווית עישון ישנן השפעות שונות, למטה מצוינות רוב ההשפעות המוכרות.
שליליות:חיוביות:
- התקפים פסיכוטיים (לבעלי רגישות)
- הזיות (במקרים מסוימים)
- בחילה (במיוחד בשימוש עם אלכוהול או סמים אחרים)
- שיעול, אסטמה, קושי בנשימה
- קושי בזיכרון לטווח קצר (בזמן ההשפעה או בתקופות של שימוש נרחב)
- קצב לב מוגבר, חוסר נוחות
- חרדה קלה עד קשה
- כאבי ראש
- סחרחורת, בילבול
- פראנויה
- תלות נפשית במריחואנה (לרוב אחרי תקופות ארוכות של שימוש נרחב)
- פגיעה בקוארדינציה (במנות גבוהות)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A9
- שיפור מצב הרוח\אופוריה
- צחוק
- מרגיע\מפחית לחצים
- מעודד חשיבה קריאטיבית\פילוסופית
- הערכה מוגברת למוזיקה
- מודעות מוגברת לחושים (טעם\ריח)
- הרפיית שרירים
- שיכוך כאבים
- שיכוך בחילה ושיפור תיאבון
- דברים משעממים יכולים להפוך לדברים מעניינים\משעשעים
וואלק בחור אתה...אני מחזיק ממך כריש...תבינו זה כלום הכמות הזאת....לא ירדתי בכושר הגופני בגרוש וגם אני לא ארד כי אני מיתאמן 5 אימונים בשבוע+נבחרת+3 פעמים בשבוע מכון כושר..ובלי קשר עוד ריצות שאנחנו עושים עם חברים בספורט כיף וביםנכתב במקור על ידי HumanMetal
מאז ההיסטוריה המתועדת של השימוש
בקנביס (כ-10,000 שנה) לא נודע
על מקרה מוות כתוצאה ישירה של שימוש
בקנביס.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A9
נערך לאחרונה על ידי SJ; 08-09-2006 בשעה 21:52.
מחזק...וגם עוד 100000 שנה זה לא יהרוג אפחד כי זה מהטבע וזה טיבעי ...חחחחנכתב במקור על ידי Sir_JoKeR
קיצור יש בעיה עםהעישון...אין זכוכית..ולאפחד אין כח ללכת לקנות....=|
מקסימום נמצא שם כבר מכשיר של מישו' נעשה ממנו בקטנה..
חפרתם אחושרמוטה...מה זה יעזור אם כל אחד יכתוב שזה מזיק וזה מסוכן וכו'..אני חושב שהוא הבין את זה כבר ב30 תגובות הראשונות חחחח...והוא גם יודע ש90% פה חושבים ככה...אז זה לא משנה אם תגיבו עוד 1214 תגובות כאלה...יאללה רדו ממנו חחחח כל אחד יעשה עם עצמו מה שהוא חושב לנכון לעשות עם עצמו,יפה הבהרתם לו ת'סיכונים ותיעדתם לו מקרים עכשיו מיצינו לא?
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
הורג אותי איך קיבלת 92 בלשון
אני חשוהב שמתחילת הדיון לא כתבת משפט אחד נכון=\
אבל באמת,עזבו אותו
זה הכיף שלו
הוא נהנה מזה
מה הלחץ?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ג'וקר אומנם לא מתו ישירות מהחומר, אבל כל ההשפעות השליליות שרשמת גורמות לזה שבסוף מתים איכשהו למשל תאונת דרכים.
לא רוצה לשפוט אף אחד, כל אחד בוחר את הנתיב שלו בחיים.
תאכלס
זה לא סתם לא חוקי..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
1) וואלה אחרי כל מה שאמרו לך פה בפורום אני לא יכול להגיד לך משהו חדש לגבי שתפסיק. מי אני שאגיד את זה ? אני בגיל ש'ך נכון לא ראיתי חיים אז אני לא אזיין לך בשכל תעשה מה שבראש ש'ך אפילו אם אני לא מת על העובדה שאתה עושה את זה.
2) רק מה יש לי בקשה ממך - סבבה אתה מושך כמו שצריך אתה פסדר עם זה... אני רק מבקש ממך - בחיים שלך אל תשפיע על אחרים... אני אספר לך מקרה שבחיים שלי לא סיפרתי לאפחד...
בני דודים שלי מחו"ל מקנדה מעשנים גם... בני דודים שלהם משם השפיעו עליהם... מעשנים כבר איזה אולי 3/4 שנה... פעם אחת אני מדגיש פעם אחת בכל הזמן הזה בן דוד שלהם כניראה קיבל מנה לא טובה... קיבל התקף עוד שנייה מת בבית חולים. הבן אדם בן 22 ד.א. בן אדם בוגר חברה מכונית מפוארת עוד מעט מסיים תואר מסודר לחלוטין שם אבל מה עוד שנייה מת בת דודה שלי הייתה בארץ לא מזמן סיפרה לי איך היא החזיקה אותו בידיים כשהוא מתפרפר לה.
ת'יודע מה... הוא בר מזל... בני דודים שלי טיפשים שהם ממשיכים... אבל אני לא מסוגל לעצור אותם אז איך אני אעצור אותך ?
רק אל תשפיע על אחרים כי אתה אחראי על המעשים ש'ך כי אתה שולט בעצמך אני רוצה להאמין בכך - אבל מי שלא משתמש בסמים - אל תשפיע עליו.
אתה לא יודע איך הוא יתנהג מילים זה מילים אבל אם הוא יצא מכור זה יהיה על הראש ש'ך.
אל תשפיע על בני אדם אחרים ! אתה אחראי על המעשים ש'ך ואני אומר את זה בשיא הרצינות אני לא שם זין אם קורה לך משהו אחריות ש'ך אתה כניראה בן אדם בוגר, אבל האם אחרים גם כמוך ????
שבת שלום...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כל מילה נכונהנכתב במקור על ידי Crash`
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני