הרובה לא מזיז,וכשהוא תופס אותו ומרסק אותו, ואתה אלכו מתעוררים,שניכם מדממים,ואתם רואים שהמגודל מת... ואתה רואה שמעל הגודל שוכב בובי ,מת גם הוא
הרובה לא מזיז,וכשהוא תופס אותו ומרסק אותו, ואתה אלכו מתעוררים,שניכם מדממים,ואתם רואים שהמגודל מת... ואתה רואה שמעל הגודל שוכב בובי ,מת גם הוא
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
מנסה להבין מה קרה,מסתכל לצדדים,מנסה לברר מי הרג אותו.
אחרי כמה זמן שאתה מנסה לברר,בובי קם,איך שהוא,מנסה לירות בך אך חוטף יריה מג'יימס...מזל שליד ג'יימס היה שוטגאן...אבל רגע...מאיפה לעזאזל יש לו שוטגאן?!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
נשמע מעניין אבל מישהו יכול להגיד איפה מתחילים אם המשחק?
איפה נרשמים? אין לינק אין כלום
זה משחק תפקידים,לא איזה משחק רשת מזובל
![]()
אז תביא לינק
זה המשחק אין לינק=\
![]()
נו ומה אני אמור כבר לעשות?
לחשוב מאיפה הוא השיג? :|
ג'יימס זורק את השוטגאן,מופע גם הוא מזה שיש לו שווטגאן,אתם מחיליפ מבטים בין אחד לשני לרובה,
כאשר אתם רואים את היציאה=]
![]()
אה יוצא במהירות למעלה בסולם וחוטף יריה בכתף ונופל
![]()
תוך כדי שהוא גורר אותי אני גם מנסה להסתכל ואם אני מוצא אז אני אומר לו.
אתם מנהלים קרב ריות עם חבורה של חיילים,כאשר הם מתיםאת עלים ואתם נמצאים ב.........בגדד....
![]()
המשחק ננעל...אם אתם רוצים שהוא יפתח שלחו לי בפרטי
![]()