נתאר לך את הפורום הזה בצורה הכי טובה שתוכלי להבין את זה.
יש לך כלב בבית הוא נהייה חולה הוא אצלך 3 שנים (כן כן בקרוב לפורום יש 3 שנים) , טיפחת אותו האכלת אותו אהבת אותו התעללת בו מה שלא יהיה.
יום אחד הוא קיבל מחלה , היו צריכים לעשות לו רנטגן ועירוי וכל מיני שטויות כל הפרוצדורה הייתה צריכה לעלות 1000$ , לא היית משלמת ? אני בספק אם לא.
כנ"ל הפורום , הדבר הזה הושקע בו כל כך הרבה לילות שלמים , ימים שלמים רק כדי שתיהיה קהילה ושיהיה לנוער להביע את דעתו ולא זה נשמע אולי פלצני אבל זו האמת , האתר הזה לא מכניס אפילו שקל מסכן הכל הולך על השרת ושאר החרא שהאתר הזה דורש כל העבודה פה היא בהתנדבות , וזה כדי שלאנשים יהיה מה להוריד אם זה סרטים סדרות ולא ללכת לקלונוע שישחטו אותם ב35 שקל לסרט מסכן עם כיסא שהתחת שלך לא נכנס לשם (האמ אור האמ) , להביא משחקים ושאר הדברים שאנשים יהנו מהדברים אז על הזיין זכויות יוצרים אם כל החברות לא היו כאלה גנבים בארץ היינו קונים אבל אנחנו לא.
תאחלס לומר את האמת כאחד שישב עם אור חצי שנה ראשונה שזה היה בעצם הדבר הכי קשה בכל העסק לפתוח את הפורום הזה ולשקם ולבנות את היסוד אין לכם מושג כמה כסף על שיחות וזמן הושקע בחרא הזה אבל החרא הזה עכשיו שווה את זה , כי אתה רואה שהשקעה לאורך זמן שווה את המאמץ לא משנה במה תשקיע אותו וכל הקורבנות שהקרבת (והרבה תאמינו לי) , משתלמים בסוף.
אז תפסיקו לזיין בשכל שזה "כולה" פורום כי אם לא פתחתם אתר בסדר גודל כזה אף פעם לא תבינו את העניין והערך הרב שיש לאתר הזה למי שבנה אותו לצערי עזבתי לאחר חצי שנה בגלל כל מיני עניינים אישיים שקרו לי באותה תקופה וגם כי לא היה לי ממש זמן ועכשיו אין מה לדבר על זמן בכלל אבל אני יחסית "זקן" לשטויות האלה ואני שמח שיש אנשים שעדיין תומכים ,עוזרים, משקיעים ופעילים בפורום הזה ,
תמשיכו ככה חבר'ה אתם אחלה וחפיף על הטעות של Minati הוא אחלה מפקח טעויות קורות להבא אנשים לומדים את הלקח כלקח גלובלי , מה שכן זה חסם כמה חורים שהיו בשרת ועכשיו גם אם תיהיה נפילה העסק יסודר מהר יותר ויעיל יותר ככה שהכל בסופו של דבר לטובה ,
שיהיה לכם אחלה חג ואל תיהיו חזירים עם האוכל