קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 18:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:29
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 12 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 6

משתמש מתחיל האוואטר של CoolCat
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צפה את הבלתי צפוי!!~

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    זה דיון לא מריבה זה הרעיון של פורום לא לכתוב תודה לאנשים שמביאים סרטונים. דיון.
    ראית שהיה כתוב [דיון]??
    אני לא....
    הבאתי לכם משהו-שתראו דברו עליו משהו->>>לא, החלטתם לסטות מהנושא בשביל לריב...

חתימה שלי... ^_______^

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה לא לסטות, כי היהודים החמודים שפה חכמים ויש להם דעות אחרות, אז זה כן חלק מהנושא.
    ואנחנו לא רבים חס ושלום, רק דיון כמו שהוא אמר.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    זה לא לסטות, כי היהודים החמודים שפה חכמים ויש להם דעות אחרות, אז זה כן חלק מהנושא.
    ואנחנו לא רבים חס ושלום, רק דיון כמו שהוא אמר.
    די כבר לנסות להסתכל עלינו מלמעלה.
    הוא כרגע הסביר לך יפה דרך הוכחות מדעיות(כן אלו שאתה כל כך שונא) כמה טעית, וכמה הטעית את הפורום בעבר בקשר לנשמות שיש בתוך החפצים, חחחח

חוץ מזה, כל פעם שאתה מקבל הסבר לכל השאלות האלה שלך, אתה שולח אותנו למאמרים ולספרים, בתירוץ שאתה לא מבין מספיק בנושא.
    נערך לאחרונה על ידי soundforge; 05-08-2007 בשעה 01:22.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון, לא מסתכל עליכם שום מלמעלה, אתם פשוט חיים בבועה ואני מנסה להוציא אותכם, אבל אני רואה שאתם מתחכמים והנה הבאתי לו על המים ולא היה לו מה להגיד, כי זה משו חותך שאני יודע מבין בו בגלל זה, ואת זה הוא לא יכול להפריח כי זה משו שלא מוסבר כמו על האטום, שאני בטוח שעל האטום יש דברים עמוקים יותר שאני לא יודע אותם.
    ואני אמרתי שאני שונא הוכחות מדעיות? מאיפה בדיוק הבאת את זה ? חח אז אתה כנראה לא שם לב שאין שום סתירה בין המדע לבין התורה בעצם, כמו הרבה אנשים כמוך שחושבים, פשוט המדע מסביר את זה בדרך אחרת והדת מסבירה בדרך מסויימת אבל זה אותו עיקרון חח...אבל יש הבדל אחד ביניהם שבעצם הדת ידעה את הדברים האלה עוד לפני שבכלל היה אתה מושג מדע.
    אני שולח אותכם למאמרים כי אני לא זוכר כ"כ בגלל זה ,ואני באמת לא מבין מספיק בנושא, הדבר היחידי שהוא סתם לי את הפה זה היה בקשר לאטומים, ועוד משו מי שבאמת מאמין לא הטעיתי אותו תאמין לי כי הוא יודע שלחומר יש נפש ...ולא נשמה כמו שאמרת יש הבדל שמיים וארץ. וכמו שכבר אמרתי אני יעלה בקרוב דברים שתראו ולא תוכלו להפריח כי אלה מקורות כתובים.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 05-08-2007 בשעה 07:16. סיבה: ....

למקורות כתובים אין כל סמכות. אם מישהו רשם את זה, אמיתות דבריו אינה עולה על אמיתות דברי.

כל דבר שתצטט מהמקורות הוא בר ערעור.

העניין מישהו כתב דברים על דף לא הופך את זה לאמין יותר מדברים שאני אומר

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח
    אבל המקורות האלה לא סתם כמו שאתה תרשום, אנשים בדקו, ורב המאמרים מתבססים על מחקרים של מדענים גויים מוכרים אז אין מה לא להאמין פה, זה כמו שתגיד שכתבו על זה שטסו לירח ,כי זה מקור כתוב, אני לא מאמין זה אותו דבר.

אני ממתין

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

לך תלמד כימיה, פיזיקה, ביולוגיה ואלקטרוניקה
    אחר כך תחזור שתבין על מה אתה מדבר בכלל. קאפיש?
    אני לומד רק כימיה מבין כל אלה, ואני יכול להסביר לך בצורה מדעית חצי מכל הבולשיט שלך.
    מוצק זה אטומים צפופים מאוד, שנדבקים כמו מגנט אחד לשני, ובגלל שיש מיליארדים מהם בתוך חומר מסויים יש משיכה מגנטית אדירה, אבל עדיין אפשר להפריד מוצקים. זה שאתה שובר מתכת זה אומר שסה"כ הפרדת את האטומים כמו מגנט שהיה מחובר (הקטע עם הנשמה היה מצחיק)

ושוב, כל הדוסים החכמים פה שאומרים שאנחנו מציגים את התורה באופן מגוחך, שיחשבו פעמיים. מה אתם כותבים לי "היה פיצוץ בום והכל נוצר" זה נשמע מטומטם רצח שאתם אומרים את זה. ברור שלא השקעתם רבע דקה בלקרוא משהו שקשור לזה. ובטח שלי אין זין ללכת לראות "נס מצולם". מה אני משועמם שאני אשב 40 דק' לראות חארטה?
    לך תלך לגוגל תכתוב המפץ הגדול ותחזור אחרי שמצאת לך זמן לקרוא. אל תפליץ שטויות באוויר.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

חח
    אבל המקורות האלה לא סתם כמו שאתה תרשום, אנשים בדקו, ורב המאמרים מתבססים על מחקרים של מדענים גויים מוכרים אז אין מה לא להאמין פה, זה כמו שתגיד שכתבו על זה שטסו לירח ,כי זה מקור כתוב, אני לא מאמין זה אותו דבר.
    "מדענים גויים"
    מה הם פחות טובים ממך? בגלל שהם לא יהודים?
    לא רק שהדוסים שקרנים, הם גם גזענים. החרדים בכלל עונים על ההגדרה של נאציונל סוציאליסטיות. תריצו חיפוש בויקיפדיה על נאציזם ותגלו כמה שאתם דומים להם.

אה ד"א אני מצטט לכם פה מכתבה שהייתה במעריב לפני שבועיים על אתאיזם והבחור ע"פ קריאה של כל התנ"ך מצא שאלוהים הוא: "קנאי וגאה בזה, קטנוני, חסר צדק, נוטר נטינה, קונטרול פריק, נקמן צמא דם שעסוק בטיהור אתני, שונא נשים, זורע מוות, מגלומן סאדו-מזוכיסט וביריון קפריזי"

פשוט צודק הבנדאם.
    נערך לאחרונה על ידי Pirate; 06-08-2007 בשעה 19:26.
    ~Che Guevara

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    "מדענים גויים"
    לא רק שהדוסים שקרנים, הם גם גזענים. החרדים בכלל עונים על ההגדרה של נאציונל סוציאליסטיות. תריצו חיפוש בויקיפדיה על נאציזם ותגלו כמה שאתם דומים להם.

אה ד"א אני מצטט לכם פה מכתבה שהייתה במעריב לפני שבועיים על אתאיזם והבחור ע"פ קריאה של כל התנ"ך מצא שאלוהים הוא: "קנאי וגאה בזה, קטנוני, חסר צדק, נוטר נטינה, קונטרול פריק, נקמן צמא דם שעסוק בטיהור אתני, שונא נשים, זורע מוות, מגלומן סאדו-מזוכיסט וביריון קפריזי"

פשוט צודק הבנדאם.
    כמה משפטים של פרידריך ניטשה על זה:
    "אני לא יכול להאמין באל שרוצה רק שבחים כל הזמן."

"אמונה: לא לרצות לדעת את האמת."

"האם האדם אחד משקרי האל? או שהאל אחד משקרי האדם?"

"האדם לא רוצה להיות חופשי אלא נשלט."

"אין עובדות, רק פרשנויות."

המשך ערב מהנה
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"מדענים גויים"

פשוט צודק הבנדאם.

הבנת אותי לא נכון, התכוונתי שאלה מדענים גויים שלא יגידו אלה יהודים ,דוסים לצורך העניין שעשו את הניסויים ויכולים לשקר או משו :| למרות שהם לא , אבל כדי להוציא אנשים לא מאמינים מספק.
    בקיצור אני מקווה בשבילכם שתשנו את דעתכם במהרה, שמישו יבוא ויפתח לכם את השכל, כי אני כבר לא חושב שאני יכול, זה קצת קשה פה ואני לא איזה רב או משו, אבל ניסיתי כנראה שאתם קשים ממה שחשבתי, חבל חבל אתם לא יודעים עד כמה הבושה גדולה בעולם הבא :\ גם אני לא , אבל בטוח שיותר ממה שפה פי 100
    ולצורך העניין, תראה מאיפה השנאה מגיעה שלכם, אתה מתחיל לשנוא יהודים שהם אחים שלך, ואתם ישר רואים בנאדם דתי מתנהג בצורה שונה ולא נכונה ישר אתם חושבים כולם ככה וזה לא נכון, בוא נגיד לך ככה שאחרים לא יטעו אותך, העם היהודי הוא העם ה-נ-ב-ח-ר, ואף אומה בעולם לא יכולה לשנות את זה בחיים, התורה אפעם לא באה בגישה לשנוא את הגויים, חס ושלום, הם הרי גם בריאה של השם יתברך ואסור לשנוא אותם, רק את שונאי ישראל מותר . ועוד דבר זה שהם גויים ולא יהודים זה כבר עושה אותם פחותים ממך בדברים מסויימים שלהם אין, כמו העולם הבא וכמו המצוות והתורה הקדושה שיש לעם ישראל ולהם אין.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 06-08-2007 בשעה 22:22.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ואם אני לא עושה "מצוות ותורה קדושה"
    אז אני לא הולך לעולם הבא? |:
    K.
    ~Che Guevara

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

הבנת אותי לא נכון, התכוונתי שאלה מדענים גויים שלא יגידו אלה יהודים ,דוסים לצורך העניין שעשו את הניסויים ויכולים לשקר או משו :| למרות שהם לא , אבל כדי להוציא אנשים לא מאמינים מספק.
    בקיצור אני מקווה בשבילכם שתשנו את דעתכם במהרה, שמישו יבוא ויפתח לכם את השכל, כי אני כבר לא חושב שאני יכול, זה קצת קשה פה ואני לא איזה רב או משו, אבל ניסיתי כנראה שאתם קשים ממה שחשבתי, חבל חבל אתם לא יודעים עד כמה הבושה גדולה בעולם הבא :\ גם אני לא , אבל בטוח שיותר ממה שפה פי 100
    ולצורך העניין, תראה מאיפה השנאה מגיעה שלכם, אתה מתחיל לשנוא יהודים שהם אחים שלך, ואתם ישר רואים בנאדם דתי מתנהג בצורה שונה ולא נכונה ישר אתם חושבים כולם ככה וזה לא נכון, בוא נגיד לך ככה שאחרים לא יטעו אותך, העם היהודי הוא העם ה-נ-ב-ח-ר, ואף אומה בעולם לא יכולה לשנות את זה בחיים, התורה אפעם לא באה בגישה לשנוא את הגויים, חס ושלום, הם הרי גם בריאה של השם יתברך ואסור לשנוא אותם, רק את שונאי ישראל מותר . ועוד דבר זה שהם גויים ולא יהודים זה כבר עושה אותם פחותים ממך בדברים מסויימים שלהם אין, כמו העולם הבא וכמו המצוות והתורה הקדושה שיש לעם ישראל ולהם אין.
    העם הנבחר בתחת שלי.

ראיתי את העם הנבחר הזה, אני יכול לספר עליו דברים שיסמרו את אוזניך! רק העם הזה מתיימר להיות משהו שהוא לא!

ועדיין לא ענית לי על השאלה

"האם האדם אחד משקרי האל? או שהאל אחד משקרי האדם?"

המשך לילה שקט,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואם אני לא עושה "מצוות ותורה קדושה"
    אז אני לא הולך לעולם הבא? |:
    K.

זה נראה לי בציניות אבל אני אענה,
    שכחתי לציין עם המצוות והתורה גם מעשים טובים, חסדים בעצם, שזה כמעט הדבר הכי חשוב מבין השלושה.
    כל יהודי יש לו חלק לעולם הבא אבל תלוי איזה, אבל מי אני שיגיד לבנאדם אם יש לו עולם הבא או לא, יש אדם קונה עולמו בשעה יש אדם קונה עולמו ב10 שנים.
    וJASON אני שוב שואל, אתה יהודי ?
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 07-08-2007 בשעה 08:31.

ממש השקעה יפה מאוד "אין עוד מלבדו"

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,205 | הודעות: 8,199,798 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect