|
|
די כבר לנסות להסתכל עלינו מלמעלה.
הוא כרגע הסביר לך יפה דרך הוכחות מדעיות(כן אלו שאתה כל כך שונא) כמה טעית, וכמה הטעית את הפורום בעבר בקשר לנשמות שיש בתוך החפצים, חחחח
חוץ מזה, כל פעם שאתה מקבל הסבר לכל השאלות האלה שלך, אתה שולח אותנו למאמרים ולספרים, בתירוץ שאתה לא מבין מספיק בנושא.
נערך לאחרונה על ידי soundforge; 05-08-2007 בשעה 01:22.
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";
דבר ראשון, לא מסתכל עליכם שום מלמעלה, אתם פשוט חיים בבועה ואני מנסה להוציא אותכם, אבל אני רואה שאתם מתחכמים והנה הבאתי לו על המים ולא היה לו מה להגיד, כי זה משו חותך שאני יודע מבין בו בגלל זה, ואת זה הוא לא יכול להפריח כי זה משו שלא מוסבר כמו על האטום, שאני בטוח שעל האטום יש דברים עמוקים יותר שאני לא יודע אותם.
ואני אמרתי שאני שונא הוכחות מדעיות? מאיפה בדיוק הבאת את זה ? חח אז אתה כנראה לא שם לב שאין שום סתירה בין המדע לבין התורה בעצם, כמו הרבה אנשים כמוך שחושבים, פשוט המדע מסביר את זה בדרך אחרת והדת מסבירה בדרך מסויימת אבל זה אותו עיקרון חח...אבל יש הבדל אחד ביניהם שבעצם הדת ידעה את הדברים האלה עוד לפני שבכלל היה אתה מושג מדע.
אני שולח אותכם למאמרים כי אני לא זוכר כ"כ בגלל זה ,ואני באמת לא מבין מספיק בנושא, הדבר היחידי שהוא סתם לי את הפה זה היה בקשר לאטומים, ועוד משו מי שבאמת מאמין לא הטעיתי אותו תאמין לי כי הוא יודע שלחומר יש נפש ...ולא נשמה כמו שאמרת יש הבדל שמיים וארץ. וכמו שכבר אמרתי אני יעלה בקרוב דברים שתראו ולא תוכלו להפריח כי אלה מקורות כתובים.
למקורות כתובים אין כל סמכות. אם מישהו רשם את זה, אמיתות דבריו אינה עולה על אמיתות דברי.
כל דבר שתצטט מהמקורות הוא בר ערעור.
העניין מישהו כתב דברים על דף לא הופך את זה לאמין יותר מדברים שאני אומר
לך תלמד כימיה, פיזיקה, ביולוגיה ואלקטרוניקה
אחר כך תחזור שתבין על מה אתה מדבר בכלל. קאפיש?
אני לומד רק כימיה מבין כל אלה, ואני יכול להסביר לך בצורה מדעית חצי מכל הבולשיט שלך.
מוצק זה אטומים צפופים מאוד, שנדבקים כמו מגנט אחד לשני, ובגלל שיש מיליארדים מהם בתוך חומר מסויים יש משיכה מגנטית אדירה, אבל עדיין אפשר להפריד מוצקים. זה שאתה שובר מתכת זה אומר שסה"כ הפרדת את האטומים כמו מגנט שהיה מחובר (הקטע עם הנשמה היה מצחיק)
ושוב, כל הדוסים החכמים פה שאומרים שאנחנו מציגים את התורה באופן מגוחך, שיחשבו פעמיים. מה אתם כותבים לי "היה פיצוץ בום והכל נוצר" זה נשמע מטומטם רצח שאתם אומרים את זה. ברור שלא השקעתם רבע דקה בלקרוא משהו שקשור לזה. ובטח שלי אין זין ללכת לראות "נס מצולם". מה אני משועמם שאני אשב 40 דק' לראות חארטה?
לך תלך לגוגל תכתוב המפץ הגדול ותחזור אחרי שמצאת לך זמן לקרוא. אל תפליץ שטויות באוויר.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
"מדענים גויים"
מה הם פחות טובים ממך? בגלל שהם לא יהודים?
לא רק שהדוסים שקרנים, הם גם גזענים. החרדים בכלל עונים על ההגדרה של נאציונל סוציאליסטיות. תריצו חיפוש בויקיפדיה על נאציזם ותגלו כמה שאתם דומים להם.
אה ד"א אני מצטט לכם פה מכתבה שהייתה במעריב לפני שבועיים על אתאיזם והבחור ע"פ קריאה של כל התנ"ך מצא שאלוהים הוא: "קנאי וגאה בזה, קטנוני, חסר צדק, נוטר נטינה, קונטרול פריק, נקמן צמא דם שעסוק בטיהור אתני, שונא נשים, זורע מוות, מגלומן סאדו-מזוכיסט וביריון קפריזי"
פשוט צודק הבנדאם.
נערך לאחרונה על ידי Pirate; 06-08-2007 בשעה 19:26.
~Che Guevara
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
הבנת אותי לא נכון, התכוונתי שאלה מדענים גויים שלא יגידו אלה יהודים ,דוסים לצורך העניין שעשו את הניסויים ויכולים לשקר או משו :| למרות שהם לא , אבל כדי להוציא אנשים לא מאמינים מספק.
בקיצור אני מקווה בשבילכם שתשנו את דעתכם במהרה, שמישו יבוא ויפתח לכם את השכל, כי אני כבר לא חושב שאני יכול, זה קצת קשה פה ואני לא איזה רב או משו, אבל ניסיתי כנראה שאתם קשים ממה שחשבתי, חבל חבל אתם לא יודעים עד כמה הבושה גדולה בעולם הבא :\ גם אני לא , אבל בטוח שיותר ממה שפה פי 100
ולצורך העניין, תראה מאיפה השנאה מגיעה שלכם, אתה מתחיל לשנוא יהודים שהם אחים שלך, ואתם ישר רואים בנאדם דתי מתנהג בצורה שונה ולא נכונה ישר אתם חושבים כולם ככה וזה לא נכון, בוא נגיד לך ככה שאחרים לא יטעו אותך, העם היהודי הוא העם ה-נ-ב-ח-ר, ואף אומה בעולם לא יכולה לשנות את זה בחיים, התורה אפעם לא באה בגישה לשנוא את הגויים, חס ושלום, הם הרי גם בריאה של השם יתברך ואסור לשנוא אותם, רק את שונאי ישראל מותר . ועוד דבר זה שהם גויים ולא יהודים זה כבר עושה אותם פחותים ממך בדברים מסויימים שלהם אין, כמו העולם הבא וכמו המצוות והתורה הקדושה שיש לעם ישראל ולהם אין.
ואם אני לא עושה "מצוות ותורה קדושה"
אז אני לא הולך לעולם הבא? |:
K.
~Che Guevara
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
זה נראה לי בציניות אבל אני אענה,
שכחתי לציין עם המצוות והתורה גם מעשים טובים, חסדים בעצם, שזה כמעט הדבר הכי חשוב מבין השלושה.
כל יהודי יש לו חלק לעולם הבא אבל תלוי איזה, אבל מי אני שיגיד לבנאדם אם יש לו עולם הבא או לא, יש אדם קונה עולמו בשעה יש אדם קונה עולמו ב10 שנים.
וJASON אני שוב שואל, אתה יהודי ?