אני יודע לעשות את כל השטויות האלה...
ותעמיני לי זה הכל שטויות ...
אני מכופף כפיות מזיז דברים וזה הכל שטויות אין לי שום "כוחות"....
אני יודע לעשות את כל השטויות האלה...
ותעמיני לי זה הכל שטויות ...
אני מכופף כפיות מזיז דברים וזה הכל שטויות אין לי שום "כוחות"....
|
|
אח שלו.... לא צריך את ארה"ב.... נילחמנו כבר נגד כל המדינות תלמד קצאת היסטוריה של מדינת ישראל לפני שאתה מדבר פה....
וחוץ מיזה שארה"ב כן תעזור... את יודע למה??
כי את ארה"ב רוב היהודים נמצאים שם, והם דווקה מאוד עשירים ויש להם כזה קשר בממשלה שמה ותעמין לי שגם ארה"ב צריכים אותנו, ואפילו יותר ממה שאנחנו צריכים אותם, בלמתי אותך...
אם עוד לא אז חכה שעמנואל יבוא והיבלום אותך עוד קצאת....
כי עד כמה שאתה סתום... ישראל נילחמה מול כל המדינות הערביות ביחד... מיצרים ירדן ירן סוריה לבנון... והם ניצחנו פעם למה שזה לא יקרה שוב???
אתה מקיר את המילים האלו "לא נולד הבן-**** שיעצור את ישראל" ועד היום שלא סובלים אותנו בעולם (4,000 שנה) ועד היום אנחנו בחיים... אז מר JAY, איך להגיד לך במילים יפות ובאנגלית,
fuck you...
"המשך לילה שקט,
Jay. "
--------------------------------------------------------------------------------
ואתה סתום חבל על הזמן....
"לא ניצחתם.. הם נכנעו כי לא היו לכם כוחות.. ניצחון זה כבישה.. "
אז רגע זה שכבשנו את הר סיני זאת לא כבישה?? נתנו אותה בישביל שלום אבל כבשנו אותה...
והם 6 מדינות נכנעו לנו אז לא ניראה לי שאנחנו כאלה חלשים... וזה עוד היה כשבאמת לא היינו חזקים כמו היום...
חכה אני ימשיך לענות לך על הכל רק בישביל שאתה תבין שאתה סתם טמבל שמזיין בשכל... חכה אם יש לכך עוד משהו להגיד תגיד.... על תתבייש אני תמיד ימשיך לענות לך....
--------------------------------------------------------------------------------
"העולם יתקיים בלי ישראל יפה מאוד.. הוא עשה את זה עד עכשיו.. "
אוקי אני יביא לך סירטון אני יחפש אותו "יהודים עזרו בעולם" או משהו כזה לא זוכר....
כך את הסרטון מצאתי:
http://youtube.com/watch?v=m4uAShjRzsc
אגב זה באנגלית במיוחד בישבילך.......
פשוט עוד אנשים שאמרו כמוך...
ותעמין לי שבלי הם ישראל הרבה דברים לא היו היום בעולם...
אני בתוח שאתה לא תפתח ת'פה יותר... כי אתה יודעה שכל מה שאתה אומר 90 % שקר ו10% בלי קשר...
מקווה שאתה מבין הכל... אם משהו לא ברור אז חכה אני מחפש לך הוכחות לכל מילה שלי, כי אני לא כמוך אני את המילים שלי אני אומר אחרי שאני בודק ואתה ליפני (אם אתה בודק ביכלל?!)....
"המשך לילה שקט,
Jay. "
ישראל רק 60 שנה, וכבר רק ב60 שנה סתקל לצדדים... סתקל איך ישראל מפותחת... כל העולם חוץ מבנדם אחד אומרים שמה שישראל עשתה לא עגיוני בשישים שנה... והבנדם היחידי שלא יודע את זה, נחשו מי זה? מר jay המשועמם...אתה שוכח מה היה פה במלחמת העולם הראשונה.. הבריטים נלחמו נגד מוסלמים (עות'מאנים) וגם להם הם כיסחו את הצורה..
אתה רוצה שהנוצרים יעלימו את ישראל מהמפה? הם יעשו את זה בלי בעיות ואתה יודע.. אם או בלי נשק גרעיני הם יעיפו אותה בלי בעיות..
אגב, לפחות האמריקאים תפסו את סאדם בעיראק.. אתם ישראלים כל כך, סליחה על המילה, לוזרים, שאפילו נסראללה צוחק עליכם כל יום ורואה איך מדינה שניצחה פעם שלוש צבאות לא יכלה לכוחו..
ואגב, מתי תלמד, אי אפשר לנצח טרור.. רוסיה ניצחה לנצח ככה את הצ'צ'נים וקיבלו בתחת כשכל יום הם איבדו מלא חיילים אבל לשליט לא היה אכפת.. האמריקאים הבינו את זה בוויאטנם, ואתם הבנתם את זה בלבנון! זה המחיר שמשלמים על התעסקות בטרור.. טרור הוא בלתי מנוצח והדרך היחידה להגיע להסדר זה דיבורים! תמיד יקום מישהו וירצה להילחם! אתה לא יכול לנצח טרור! פשוט כמשמהו!
המשך ערב מהנה,
Jay.
ושוב כך:
http://youtube.com/watch?v=m4uAShjRzsc
מר jay ראיתי שכתבתה שהמשפחה שלך מתה במלחמת העולם השניה, אז מה אתה רוצה מהיהודים? הם מתו כי אם נילחמו נגד הנצים, ואם יהיה לך כזאת שכל לקשר בין הדברים אז המשפחה שלך (בניגוד לך) נילחמו בישביל היהודים, אז אתה פשוט מנגד את עצמך, המשפחה שלך נילחמו בישביל היהודים ואתה נגד היהודים ונגדש המשפחה שלך... תחשוב על זה טוב... כי אתה סתם כועס על נצים ואתה מוצאי את זה על יהודים... אני אפילו לא יודע איך אתה מעשים את היהודים בכל זה???
"המשך בוקר שקט,
Jay. "![]()
נערך לאחרונה על ידי N0br0s; 23-08-2007 בשעה 08:30.
קודם כל, ישראל הייתה התפכה מהר כי העולם היה כבר מפותח!! מתי ישראל הוקמה? 1948, היו כבר פיתוחים!! מתי ארה"ב וכל השאר הוקמו? לפני כמעט 300 שנה והשאר לפני 1000 ו2000.. אז לא היה מטוסים, רכבת ורכבים.. המטוס הראשון טס ב1903 והרכבות פעלו רק בארה"ב עד לקראת סוף המאה ה-19.. אז פה ישראל לא התפכה מהר, היא פשוט קמה בתקופה מפותחת.. עניין של שנים...
ולגבי הר סיני, אתה מדבר על מלחמת ששת הימים.. אני אמרתי שבמלחמה הזו ישראל כן ניצחה, אבל מאז היא לא ניצחה יותר, רק איבדה.. תראה, לנצח במלחמה זה לא רק להכניע את העם השני, הייאטנמים הכניעו בצורה מסויימת את האמריקאים, אבל האמריקאים החזירו אותם לתקופת האבן.. עד היום ל90% שם אין חשמל והם מדינת עולם שלישית.. כל מי שהאמריקאים נלחמו נגדם, חזרו בדר"כ כמה שנים אחורה.. היפנים? שמעת פעם על אווקינאוה? או על הכינוי שלו "משחטת אוקינוואה"? על שם הקרבות ספוגי הדם שלקחו מלא קורבנות לשתי הצדדים (אומנם בסוף האמריקאים כבשו אותו)? אפשר גם כן להחליט מי ניצח ומי לא, כי שני הצדדות ספגו מלא קורבנות, אבל(!), בגלל כיבוש האי הזה, האמריקאים התקרבו אל אי יפן המרכזיים (כולל טוקיו) והיפנים הבינו שאם אמריקה תגיע אליהם, על כל מה שהם עברו, החיילים יעשו בהם לינץ' והרבה אזרחים חפים מפשע ישלמו בחייהם.. למרות זאת הם לא נכנעו ואז כפי שאתה יודע, בא המשפט המפורסם של טרומן: "אנו קוראים בזאת לאימפריה של יפן להודיע על כניעה ללא תנאים, החלופה לכך תהיה השמדה מוחלטת של כל ערי יפן".. היפנים דחו את בקשתו על הסף, ואכן, שבוע אחרי זה הוטלה הפצצה הראשונה על הנאגסקי.. היפנים המומים שסירבו להיכנע אבל לא ידעו מה לעשות, המשיכו.. שלוש ימים אחר כך הוטלה עוד פצצה על הירושימה.. המפקדים היפנים עשו חיריקירי כדי "למות בכבוד".. וחלק מהמפקדים הוצאו להרוג מאוחר יותר על הפשעים שהם ביצאו כנגד האמריקאים.. עד כאן שיעור היסטוריה.. אתה רואה, זה נקרא ניצחון במלחמה, שהם הסיגו אותו מעמדת כוח כשהיפנים ידעו שאם הם ימשיכו להילחם, אפילו אחרי הפצצה השנייה, האמריקאים ייצרו עוד כאלו ויחריבו את כל ערי יפן..
עוד דבר, האמריקאים אף פעם לא יעזרו לישראל!!!! תקלוט, אמריקה היא דמוקרטיה!!! ישראל לא!!! בשביל שאמריקה תכריז מלחמה, לא צריך את היהודים הדבילים, צריך החלטת כל העם! אם העם לא יתגייס, הם לא יעשו כלום.. זה לא הגנת המולדת שהקונגרס יכול להכריז על גיוס חובה.. חוץ מזה שאתה יודע, הרוב בקונגרס הוא דמוקרטי, וכשבוש יעלה את ההצעה להטצרף, אתה יודע שהיא תידחה.. הם לא צריכים עוד על הראש.. אז אנא, גם אם היהודים האלו עשירים, זאת דמוקרטיה עדיין, זה לא ישראל.. הם עדיין לא יצליחו לעשות משהו בלי רצון העם ורצון הקונגרס..
המשך צהריים שקטים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
היהודים הדבילים? אל יהוד? מה הבעיה שלך? ההורים שלך, יהודים? אתה מגיעה ממשפחה עם מסורת דתית?
למה אתה כ"כ שונא את היהודים, מה הבעיה שלך גייסון?
אין לי כוח להגיב לשטויות שלך, אתה פשוט מזיין בשכל, ואתה מדבר שטויות, אין ביסוס לשום דבר, אתה אומר דברים שהם פשוט מיסודם לא נכונים מטעים ומוטעים, פשוט אין לך מושג..
נערך לאחרונה על ידי אור; 23-08-2007 בשעה 14:32.
לא, אני לא ממשפחה יהודית, המשפחה שלי הפסיקה עם האמונה מזמן.. וטוב שכך..
אני לא אתווכח איתכם כי אתם בעצמכם יהודים ואין לי כוח להיות 1-15.. אבל תחכו קצת.. עוד כמה שנים.. כשיעלה מישהו כמו סטאלין לשלטון.. תראו לו כמה אתם יהודים.. והוא יראה לכם את הדרך לסיביר..
המשך צהריים שקטים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
חחחחח עכשיו ביכלל הרגתה... ישראל דמוקרטית וגם ארה"ב דמוקרטית... אם ישראל לא הייתה דמוקרטית לא היו כל כך הרבה הפגנות והיה אסור להגיד מילה על אולמרט........
ואני מוכן ליתרב איתך על כל הנק' שלי שישראל דמוקרטית...
וחוץ מיזה מעשיתה מיסטלין? הוא היה אחד האנשים אחי סתומים שיש, ואם אתה מדבר כבר על סטלין אז איפה פה הדמוקרטיה?? סטלין היה נגד הדמוקרטיה אז תפסיק לנגד את עצמך...
אז כל מה שאמרתה בידיוק כמו שאני תמיד אומר לך 90% שקר ו10% בלי קשר... תן לי פה משהו שהוא לא שקר ושהוא כן קשור... נו תן לי משהו...
המשך צהריים שקטים,
Jay
אגב אתה לא ראיתה את הסירטון ששלחתי לך?? נו איך האולם היה ניראה בלי יהודים??
תעמין לי שלא טוב... ורגע למה אנחנו עדיין בחיים? סטלין כבר היה בשילטון.. והוא לא עשה איתנו כלום.. אגב תגיד אתה וצרי או שאתה ביכלל לא מעמין בכלום... 504 הודעות שלך קראתי ואני יודע ממש עד כמה אתה מנגד את עצמך, אמרתה שהמשפחה שלך מתו ועכשיו אתה אומר שהם חיים ולא מבינים כלום... תסביר את עצמך??
המשך צהריים שקטים,
Jay
ורגע באיזה שפה אתה רוצה את ההסבר לזה שישראל דמוקרטית?? מצאתי לך בעיברית אם אתה רוצה באנגלית אני גם יתן לך..
מדינת ישראל (ערבית: دولة إسرائيل, תעתיק: דַוְלַת אִסְרַאאִיל) היא דמוקרטיה פרלמנטרית הנמצאת במזרח התיכון, לחוף הים התיכון ומוגדרת כמדינה יהודית ודמוקרטית. רוב תושבי המדינה הם יהודים, אך יש בה מיעוט גדול של ערבים מוסלמים, וקבוצות מיעוט אחרות.
ישראל גובלת בים התיכון ובמצרים במערב, בים סוף בדרום, בירדן במזרח, בסוריה בצפון-מזרח ובלבנון בצפון. בין ישראל למצרים, לחוף הים התיכון, נמצאת רצועת עזה, שהיא שטח בשליטת הרשות הפלסטינית. באזור ההר המרכזי שבין ישראל לירדן נמצאת הגדה המערבית, הידועה גם כיהודה ושומרון, שטח שנמצא בשליטה משולבת של ישראל והרשות הפלסטינית ומעמדו הסופי טרם הוכרע. בין ישראל לסוריה נמצאת רמת הגולן, שטח שנמצא בשליטת ישראל והוחלו עליו חוקי מדינת ישראל (ע"י חוק רמת הגולן) על אף שלא סופח רשמית, אך סוריה ממשיכה לתבוע עליו
ובקשר לארצות הברית
נו אז אארצות הברית עוזרים לישראל גם אם מר jay לא מסכים...יחסי החוץ של ישראל הושפעו רבות מהחרם הערבי שהוטל עליה ועל חברות הסוחרות איתה מצד מדינות ערב. בעקבות הסכמי השלום בתחילת שנות התשעים, הוסר החרם הערבי ומצב יחסי החוץ של ישראל השתפר.
באו"ם לא נהנתה ישראל מתמיכה רחבה. באופן מסורתי, האו"ם תמך בישראל כשהחליטה לוותר על שטחים, אך ביקר את ישראל על פעולות צבאיות שלה שמלוות בנפגעים לצד השני. החריג הבולט באו"ם הוא ארצות הברית, המפגינה יחס ידידותי ונחשבת ל"ידידה הגדולה" של ישראל. ארצות הברית מצהירה מפעם לפעם כי היא ערבה לקיומה וביטחונה של המדינה ואף משתמשת פעמים רבות בזכות הווטו שלה כנציגה קבועה במועצת הביטחון, כדי למנוע החלטות הפוגעות בישראל. בין ידידותיה המסורתיות של ישראל נמצאת גרמניה, שלאחר תהליך ארוך שכלל את הסכם השילומים ב-1952 וכינון יחסים דיפלומטיים ב-1965 נמצאת כיום ביחסים טובים עם מדינת ישראל, ואף מעניקה לה סיוע צבאי.
זה צוטט מי ויקיפדיה :http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...A8%D7%90%D7%9C
אגב מלחמת יום כיפורים... מה אמרתה ישראל חטפו חזק כן...
אז זה בה לנו פתעום ... וגם אז כך טבלה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%... 9.D7.9E.D7.94
כך אם אין לך כוח ליכנס:
ישראל: הרוגים 2656
מצרים: 11,300
סוריה:4,000
סתקל על ההרוגים...
יתקיפה אותנו לא היינו מוכנים וגם אז מי ניצח? במלחמה אין שיוויונות, תלמד מלחמה החזק יותר סורד ... אז 6 מדינות ומתו לנו בהרבה פחות מילהם....
ורגע אמרתה שלא נצחנו יותר במלחמו אחרי מלחמת הכיפור...
היו רק שתי מלחמות לבנון הראשונה והשניה
כך עוד טבלה:
670 חיילי צה"ל נהרגו במהלך מלחמת לבנון וסה"כ כ-1,216 חיילים בין השנים 1982-2000.
כ-17,825 ערבים נהרגו במהלך מלחמת לבנון. לפחות כ-10,000 מהם היו חיילים סורים וחמושים פלסטינים
זאת הראשונה אתה רוצה אני יתן לך גם את השניה...
עוד משהו... טוב אז כל מה שאמרתה לא נכון יאללה תמשיך 1-0 לי
אגב אחי אם יש לך מסנג'ר סקייפ או אייסיקיו תגיד לי נדבר שם.... שלא יהיה פה בלגן כי בסוף מישהו ינעל..
נערך לאחרונה על ידי N0br0s; 23-08-2007 בשעה 15:55.
בהמשך לתגובה שמישהו פה הגיב לי..עם הקטע הזה שבחורי ישיבה עושים את החלק שלהם במלחמות..
תפסיקו לזיין ת'שכל שלי כבר כמה אפשר...
החרדים מתפללים אז החיילים שלנו מנצחים במלחמות??
איך בדיוק מנצחים..תראו כמה הרוגים..
ואיפה כל החרדים האלה היו במלחמה האחרונה..
לפי סיפורי התנ"ך כשבני ישראל היו נלחמים כמעט ולא היו הרוגים..
זה היה ממש תבוסות
ומי פה אמר שלא צריך את ארה"ב...בלי הצ'ק החודשי מארה"ב היית נראה עכשיו כמו בקובה..תעשו לי טובה
די לדבר שטויות
גם הוזכר פה..שאני אבקש הוכחה על כל דבר...למה לא??
מה זו השטות הזאת..הרצון העצמי לבוא ולשרת את האל ולא מתוך מחויבות..
אז מה?? מתוך תרומה לקהילה??
הרי הולכים לגהינום גם ככה לא?? אז למה שהוא לא יתגלה ויעזור לי קצת לחזק את האמונה שלי בו
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 23-08-2007 בשעה 23:28.
כי אז לא תהיה בחירה שוב אני יגיד.
יש לך מספיק הוכחות, אתה פשוט לא מחפש אותם.
ובקשר לבחורי ישיבה עזוב אתה לא תוכל להבין את זה עם האמונה שלך לא כ"כ חזקה.
כשבני ישראל היו נלחמים והיו מנצחים, ובקושי היה הרוגים זה בגלל שבני ישראל אז היו צדיקים שלא כמו היום :\
מה אתה חושב שבמלחמה אין הרוגים? ככה זה בכל מלחמה, זה לא אומר שאם אנשים נהרגים במלחמה אז לא ניצחנו :\
נכון שזה צריך לבוא מרצון, אבל ברגע שיש אנשים עם ראש קשה כמוך, אז הם חושבים שכל החוקים זה מחויבות ...
ועל כל דבר צריך הוכחה? אם יש לך אמונה חזקה, לא צריך שום הוכחות, אבל ברגע שבנאדם לא מאמין ורוצה להאמין ולהתחיל ללכת לפי החוקים כמו שצריך, אז יש מספיק הוכחות תאמין לי.
אני חושב שמיציתם את העניין הזה עד הסוף זה כבר נהיה דיון לא נעים....
אז אני חושב אני ינעל...
"אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"
אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"
יש מספיק הוכחות? יאללה תביא אותן..
ומספיק מספיק עם התירוצים...אתה אומר שכל כך הרבה חיילים נהרגים כי יחס הצדיקים היום הוא לא כמו אז?!
אני אגיד לך גם למה..היגיון פשוט..כי אז..ה' נגלה..דיבר..עשה
אנשים ידעו וראו..זה לא מנע מהם לשרת אותו כראוי..
למה היום המצב צריך להיות שונה בוא תסביר לי..אז ..זה היה המצב הכי אידיאלי..
יש גזרות , זה לא אני קובע אותם תאמין לי :\
גזרה לא נעלמת היא רק מחליפה בעל בית.
ד"א השם נגלה רק לאנשים שהיו ראויים ולא סתם אנשים פשוטים שלא מגיע להם .
חוץ ממעמד הר סיני שאז אפילו השפחה הכי נמוכה את השם יתברך , והתנאים הכי קדושים לא ראו אותו, חוץ מאותו מעמד אפחד לא ראה אותו.
אז זה היה המצב הכי אידיאלי נכון חח, אתה לא מבין שזה הדור הכי קשה? בוא אני יגיד בוא קח תזמן הקרוב לא נלך רחוק אפילו, לפני 30-40 שנה, לא היו שיעורי תורה כמו פעם, לא היו רבנים שהיו מזכים, כי אז הדור היה חזק יותר כי כל אחד למד לבד בצעמו, היום תראה מה זה , יש לכם מלא שיעורי תורה איפה שתחפש תמצא, בכל בית כנסת בכל בית מדרש אתה תמצא, אבל מה חסר? האנשים, חסר האנשים שיבואו וימלאו את בית המדרש, בגלל זה, זה הדור הכי קשה. שבקושי לגילוי אליהו זוכים אולי רק הצדיקים. בקיצור אין דור יותר קשה מזה.
שב, תקרא פעם אחת כמה עמודים מספר ה-"מהפך" תראה מה זה הוכחות, באמת שלא חסר, אח תראה כמה חוכמה יש במצוות ה' וכמה תגליות מדעיות שרק בשנים האחרונות גילו ידועות כבר אלפי שנים לעם היהודי.
מאז שחרב בית המקדש השני המצב של עם ישראל שונה.
יש רבנים גדולי דור וגם צדיקים ניסתרים שאכן יש להם רוח הקודש אך נבואה אין בימינו.
אבל עדיין אין ניסים לעם ישראל?! תראה כמה ניסים יש פה..
עצם זה שמדינת ישראל חיה וקיימת פה כבר 59 שנים, בין כ"כ הרבה מדינות שונאות ענקיות ואנחנו כאלה פיצים עדיין עומדים ב"ה ובלי עין הרע, זה לא נס?!
עצם זה שהקמנו מדינה אחרי שהעם שלנו היה נמצא בשואה מזעזעת, זה לא נס?
יש סרט אחד על סיפורי ניסים של חיילים בכל מלחמות ישראל, (גם מצלומים חיילים ישראלים וגם חיילים מצבא האוייב) שמתארים באמת מה הלך שם, ותתפלא הם מדברים על דברים "על טבעיים" ובלתי צפויים.
אחחח אני אנסה להשיג את הסרט הזה, פשוט סרט מעולה ומצמרר.
לא. הכול טריקים
עצם זה שאתה חי זה כבר נס..
אתם לא מבינים את זה כי זה אתם רגילים לזה בחיי היום יום