קיבל השעיה
קיבל השעיה
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 25-08-2007 בשעה 23:35.
|
|
דבר אחד למדתי מכל ההודעות של ג'ייסון בפורום והוא שהבנאדם אוהב לכתוב ולחפור והרבה.
הפיתרון הוא פשוט לא להגיב להודעות שלו ולאשכולות שלו ואז לא יהיה לו עם מי לריב ומה לכתוב.
הדעה שלי שמצד אחד כדתי או מה שלא תיהיה אתה צודק , ג'יסון הגזים מאוד ופעם הבאה שג'יסון יתחיל את הדיונים הללו שלו הוא יושעה לאלתר , הוא באמת קיבל יותר מדי הזדמנויות אבל הרחמים נגמרו והוא לא שונה מכל משתמש אחר.
מצד שני אתה התנגת כמו ילד קטן מה שלא מקנה לך את הזכות לעשות "אגודה נגד ג'יסון" ואביא לך את הדוגמה הקלאסית ביותר , נגיד וג'יסון היה עושה אגודה עליך , נגיד ואתה דתי (אני לא יודע מה אתה אבל אם אתה שומר שבת אני מניח שאתה שומר מסורת רמה אחת מעל כולם ולכן אשתמש במילה דתי). , היה עושה אגודה נגד נתנאל הדתי , והיה משמיץ אותך בכל הפורום , היה לך כיף? , היה לך נחמד להיכנס לאתר הזה לאחר מכן?, אני מניח שלא , לכן הופעלה ההשעיה כנגדך והוא אוזהר מכיוון שהוא רק הביעה דעה על מעשה , שקצת יצא מגידרו הייתי אומר.
שניכם צודקים לשניכם יש השקפה אחרת זה נכון , אפשר היה לפתור את זה אחרת אולי ואולי לא , בכל מקרה זה ממש מתחיל להמאס עלי כל הקטעים עם ג'יסון ואפשר לומר שהוא על הכוונת... (ג'יסון תתחיל להירגע חבר)