יש פה מלא אוהדים בארץ אוהדים בטיס רציני..
יש פה מלא אוהדים בארץ אוהדים בטיס רציני..
Siete
|
|
ברסה מעוניינת בבן של השוער לא אחר מאשר פיטר שמייקל קספר שמייקל ברסה מעוניינת בו
אהה וטוטנהאם רוצים את מאניש הפורטוגלי מאתלתיקו מדריד הם מוכנים לשלם 4 מיליון יורו
נערך לאחרונה על ידי fassass; 01-01-2008 בשעה 21:53.
בן כמה הוא ולמה לעזעזאל הם לא לוקחים את אוסקר אוסטרי , בסוף אנחנו ניקח להם אותו או קבוצה מאנגליה זה כזה ברור . לנו יש את קסיאס , עם הייתי אוהד של ברצלונה היתי חולם שאוסטרי יגדל בקבוצה שלי , שוער נבחרת ארגנטינה הצעירה פונציאל גדול כבר יש לו כמה הופעות בנבחרת .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-01-2008 בשעה 23:04.
Siete
הבן של שמיייקל בן 19 או 20
עוד ידיעה עם מילאן רוצה את קארים בנזמה היא צריכה לשלם מעל 25 מיליון יורו
וברסה מעוניינת במספר שחקנים לקיץ פבריגס,כ.רונאלדו,אלקסנדר חלב,צ'אבי אלונסו,פיליף להאם ווילי סניול
אלכנסדר חלב הזה כזה שחקן ..
אני לא בטוח שפיליפ לאם יוכל לעזור לברצלונה אבל שיהיה ..
כל השאר שמות
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-01-2008 בשעה 19:15.
Siete
בעע למה הם רוצים את צ'אבי אלונסו.. רק שליברפול לא יהיו מספיק מטומטים וימכרו אותו לברצלונה.
לא תופס יותר מדי מצאבי אלונסו , לוקאס צריך לעלות יותר .
Siete
פלמנגו מעוניינת ברונאלדו ממילאן עם מילאן רוצה לרכוש את בנזמה הם צריכים לשלם 34 מיליון שווה את הסכום?
נשמיך עם הרסונרי שמעוניינים בחלוץ הברזילאי של פלרמו אמאורי רומא מעוניינת ברויסטון דרנטה
ואולימפיקוס רוצים את אלמירון מהגברת הזקנה יובנטוס
ונראה אנדראה קארצ'יולו יצטרף ללאציו
במקום מילאן היתיי מוציא כסף אולי גם על סביולה לא יודע .. עם חייבים חלותץ דחוף הייתי נותן אל גילרדינו ומחפש משהו אצל היונייטד אולי ארסנל ... מילאן חייבים חיזוק מהTOP של העולם ..
איבנוביץ סיכם כבר בצלסי בלם סרבי בן 23 , פששש אחד השחקנים , כל הכבוד לגרנט , מה שלא טוב זה המעמד של בן חיים אבל מבחינת צלסי זה מצוין , צלסי חייבת את דוד וויה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-01-2008 בשעה 20:27.
Siete
לוקאס קסטרומן סיכם בבוקה ג'וניורס אבר בנגה שחקן בוקה ג'וניורס חתם בולנסיה
יש מצב למעבר של גוראן פנדב שחקן לאציו לביירן מינכן ותגבותו של חלוץ נבחרת גרמניה לוקאס פודולסקי
עם גוראן פנדב בא אני עוזב ליברפול מעוניינת במגן השמאלי של צ'לסי ווין ברידג' רומא מעוניינת בלוסיו
גם ברצלונה מעוניינת בחלוץ פלרמו אמאורי וכנראה שלורן רוברט יחזור לשחק בפריימרליג
נערך לאחרונה על ידי fassass; 03-01-2008 בשעה 11:54.
קחו את ברידג בחינם אלוהים , אבל לא ישחררו אותו בגלל הפציעות ההרחקות וכל הירקות השנה בצלסי , לוסיו הקפטן של באירן לא ממין שיעבור עם כן חיזוק רציני לרומא, הגיע הזמן שלוקאס פודולסקי יאצ לאנגליה או משהו כי בבאירן בקושי ישל ו הזדמנויות אמאורי יכול ליהיות חיזוק משמעותי לברצלונה שחקן שעולה מהספסל פשש ..אבל בוגאן בקושי ישחק , אני לא מימן שזה נכון ,
בקיצור עיתון הגזטה מפרסם : רונלךדיניו לא למכירה
אנקלה אישר שהוא בדרך לצלסי
ברבאטוב גם כנראה בדרך לצלסי מה זה אומר אל שבצנקו ?
ולנסיה במירוץ אחרי חלוץ
ריאל מדריד החתימה את פינטו (21) הוא ישחק בקבצה השניה שלהם עד שיוכיח את עצמו (משחק בנבחרת צילה סקורר) , עם יוכיח את עצמו יש סיכוי טוב שיעלה לבוגרים , ליברפול מעוניינת בראול טמודו .
Siete
וברצלונה רוצה את מסצ'ראנו אינטר מעוניינת בקשר האחורי של פלרמו פביו סמפליסיו ולנשיא של פרמה יש תשובה לזה שרוצה לא רוצה פחות מאשר 20 מיליון יורו עליו יובה רוצה את לוקה כיגאריני אומרים שהוא כמו אנדראה פירלו החדש
יובה גם מראים היתעניינות בחלוץ האיטלקי של מנצ'סטר סיטי רולנדו ביאנקי ונמשיך עם הגברת הזקנה הם גם מעוניינים בתומאס אופאלושי איך שלא כותבים את השם שלו חחחחחחח החוזה שלו נגמר השנה ויש ליובה היזדמנות להחתים אותו בחינם והוא יגיע בקיץ ונעבור לבלנקוס הארנבון חבייר סביולה לא רוצה לעזוב את ריאל מדריד
ההנהלה של פאלרמו: "לא יהיה בעיה לשחרר את אמאורי בעד הצעה טובה"
מילאן, ברצלונה ועוד כמה קבוצות מתעניינות.
מעניין למה בנגה הלך לולנסיה שהיו לו הצעות יותר טובות...
יהיה כיף!