Blitzkrieg Bop - Ramones..
סגנון:
ארצישראלי
|
|
....
אנערף... =\
אתה מתכוון מוזיקה ישראלית?
אמ...אז שיהיה מירי מסיקה - נובמבר...
סגנון: הרוק החדש [שנות ה2000] :}
MCR - death..
לא התכוונתי נגיד "ירושלים של זהב" תיודע תן משו לכבוד העצמאות שהיה.. חחחח
סגנון: ים - תיכוני
עידן יניב - חושב עליה (איכסהה!!! )
סגנון : רוק ישראלי ( כנסיית השכל שולטים.. :] חח )
30STM - Attack ניראה לי...
בכל זאת, לא בטוח.. =\
סגנון: אלקטרונית..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
punk או funk ?
טוב זרמתי עם PUNK
NOFX-Glass War
סגנון: רוק פסיכודלי
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 11-05-2008 בשעה 17:29.
אה נכון אין ניקוד וצדקת זה PUNK
Pink Floyd-Anothe Brick In THe Wall
סגנון:פופ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Love is like Oxygen - ELO - אני לא בטוח שיש מישו עלי אדמות שמכיר אותם אבל שיהיה ..
סגנון:
ראפ!![]()
טוב אני אסביר לך זה SOULJA BOY ומאיפה אני ידוע?כל הערסים בהפסקה טוחנים אותו והראש מתפוצץ מזה!
Iron Maiden-The Trooper
סגנון:רוק פופ---לא רק פופ ולא רק רוק אלא שילוב של שניהם!
Bob Marley-No Woman No Cry
סגנון:מזרחית בעעעע
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 11-05-2008 בשעה 22:53.