קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 16:03
  2. עוד טראק חופר של virtual extazya
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 23:20
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 12 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 172

השתמטות הדיון היחיד אחריו לא תוזכר פה עוד המילה השתמטות - עמוד 6

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    בנתיים מה שאני הבנתי ממך אתה רק דיבורים בלי שום מעשים.
    אתה אומר שאין בעיה להגיד לקב"ן ולצאת על 21? תתנסה בזה ואז דבר!
    אתה אומר שצה"ל חובה ושאין בעיה לאף אחד לשרת? תתגייס תעבור את מה שהרבה עוברים ואז דבר!
    בנתיים, אין משמעות לדברייך.
    תגיד לי אתה שם לב מה אתה כותב??..אתה מתייחס לזה כאילו שאף אחד עדין לא סיים שרות בצה"ל ועוד בקרבי...
    חבוב הרבה לפנך והרבה אחריך יתגייסו לקרבי ויסיימו בהצלחה!
    ואם אתה חושב שאני לא יודע מה עובר שם אז נראה אותך עובר גיבוש לשייטת 13 אימון ראשון גדנע 9
    ולמה שאני יתסנה בלדבר עם הקב"ן מה אני נ** כמוך שלא מסוגל לעשות צבא.
    לי אין משמעות למה שאני אומר...תסתכל על עצמך שרות בסיסי לא עשית ויש לך תחוצפה להכפיש את שמו הטוב של צה"ל ולקבוע שאני לא מסוגל..
    וואלה אין לך זכות לחיות פה נקודה!
    נערך לאחרונה על ידי babilan; 06-06-2008 בשעה 04:20.
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי babilan צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה שם לב מה אתה כותב??..אתה מתייחס לזה כאילו שאף אחד עדין לא סיים שרות בצה"ל ועוד בקרבי...
    חבוב הרבה לפנך והרבה אחריך יתגייסו לקרבי ויסיימו בהצלחה!
    ואם אתה חושב שאני לא יודע מה עובר שם אז נראה אותך עובר גיבוש לשייטת 13 אימון ראשון גדנע 9
    ולמה שאני יתסנה בלדבר עם הקב"ן מה אני נ** כמוך שלא מסוגל לעשות צבא.
    לי אין משמעות למה שאני אומר...תסתכל על עצמך שרות בסיסי לא עשית ויש לך תחוצפה להכפיש את שמו הטוב של צה"ל ולקבוע שאני לא מסוגל..
    וואלה אין לך זכות לחיות פה נקודה!
    אנשים כן סיימו שירות צבאי מלא בקרבי. השאלה למה הם סיימו.
    אני לא חושב שזה כזה כבוד לסיים או לא. אני לא מבין מה הכבוד בלהיות לוחם.
    אם זה עושה לך את זה להציל חיים ולהגן על אנשים, לך תהיה רופא. זה יותר מוסרי.
    הרי הגנה על אזרחים שנעשת באמצעות השלטת טרור בצד השני, זה לא משהו מוסרי. זה בא בציפוי טוב (של הגנה על אזרחי ישראל) אבל בתוך תוכו מלא ברע ושחור.
    למה שהוא יעשה אימון לשייטת 13? אין לו מה לעשות בחיים?
    ואף אחד לא ביקש ממך לדבר עם הקב"ן. תשרוף שלוש שנים.
    צה"ל לא כזה טוב . רק שתדע

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Sunz צפיה בהודעה
    אנשים כן סיימו שירות צבאי מלא בקרבי. השאלה למה הם סיימו. אתה השתמטת מהסיבות שלך? יופי, הם חשבו שמה שהם עשו הרבה יותר טוב.
    אני לא חושב שזה כזה כבוד לסיים או לא. אני לא מבין מה הכבוד בלהיות לוחם. נכון עדיף להיות משתמט, הרבה יותר כבוד.
    אם זה עושה לך את זה להציל חיים ולהגן על אנשים, לך תהיה רופא. זה יותר מוסרי.
    הרי הגנה על אזרחים שנעשת באמצעות השלטת טרור בצד השני, זה לא משהו מוסרי. זה בא בציפוי טוב (של הגנה על אזרחי ישראל) אבל בתוך תוכו מלא ברע ושחור.
    למה שהוא יעשה אימון לשייטת 13? אין לו מה לעשות בחיים?
    ואף אחד לא ביקש ממך לדבר עם הקב"ן. תשרוף שלוש שנים.
    צה"ל לא כזה טוב . רק שתדע
    אתם המשתמטים..חיים בעולם ורוד ובבועה ענקית, איך אתם חושבים שרק דיבורים ייפתרו את הבעיות?! (כן ראיתי באתר הזה שלכם את המוטואים שלכם), המטרה של הצבא זה להגן, גם אם זה ע"י להרוג מחבלים שבאים להתפוצץ בת"א, נראה אם מישהו מהמשפחה שלך ייפגע בפיגוע חס וחלילה נראה אז איך תגיד שרופא זה יותר מוסרי ויותר מגן עלק.
    ואלה יופי בואו נפרק את צה"ל, שלא יהיה מי שיישמור בגבולות, נשים אותך בגבול עם לבנון ולך תדבר עם חיזבאללה, הם מאוד יירצו לדבר איתך גם, בדרכי שלום כמובן כמו שהם יודעים.
    אתם סתם ילדי שמנת שלא יכלתם לסיים שירות צבאי אפילו בתור הג'ובניק הכי מסכן ועכשיו כשהשתמטם אתם רק מנסים להצדיק את זה, ולא יותר מזה.
    כל הדיבורים שלכם, השכנועים שלכם, שווים לתחת ויעבדו אולי בסרטים, בתכלס, בלי צבא, ובלי הרג, אין שלום.
    If you want peace, prepare for war.
    וקצת כבוד ללוחמים ששומרים עליך עכשיו בזמן שאתה כותב תשטויות שלך.
    נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 06-06-2008 בשעה 11:27.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    אתם המשתמטים..חיים בעולם ורוד ובבועה ענקית, איך אתם חושבים שרק דיבורים ייפתרו את הבעיות?! (כן ראיתי באתר הזה שלכם את המוטואים שלכם), המטרה של הצבא זה להגן, גם אם זה ע"י להרוג מחבלים שבאים להתפוצץ בת"א, נראה אם מישהו מהמשפחה שלך ייפגע בפיגוע חס וחלילה נראה אז איך תגיד שרופא זה יותר מוסרי ויותר מגן עלק.
    ואלה יופי בואו נפרק את צה"ל, שלא יהיה מי שיישמור בגבולות, נשים אותך בגבול עם לבנון ולך תדבר עם חיזבאללה, הם מאוד יירצו לדבר איתך גם, בדרכי שלום כמובן כמו שהם יודעים.
    אתם סתם ילדי שמנת שלא יכלתם לסיים שירות צבאי אפילו בתור הג'ובניק הכי מסכן ועכשיו כשהשתמטם אתם רק מנסים להצדיק את זה, ולא יותר מזה.
    כל הדיבורים שלכם, השכנועים שלכם, שווים לתחת ויעבדו אולי בסרטים, בתכלס, בלי צבא, ובלי הרג, אין שלום.
    If you want peace, prepare for war.
    וקצת כבוד ללוחמים ששומרים עליך עכשיו בזמן שאתה כותב תשטויות שלך.
    אתה מודע לזה שלפני כמה חודשים ארה"ב אישרה לישראל להשמיד את חיזבאאלה והממשלה שלנו לא עשתה כלום בדבר?
    אתה מודע לכך שהממשלה זה מה ששולט בצבא ואין לצבא שום כח אחר?
    אילו הממשלה היתה רוצה היא היתה מסיימת את העיניין כבר ממזמן ומה שהם עושים זה בהחלט לדבר ולא לעשות..!
    אז סבבה בלי צבא ובלי הרג אין שלום, אבל מה שקורה פה בארץ זה ראש בקיר! כל מה שצה"ל עושה זה מועיל ב40 אחוז ולא פותר שום בעייה! עדיין יש טילים עליינו, עדיין חיזבאלה מתחזק ושיש לנו אפשרות לסיים כל יום עם העיניין הזה הממשלה שלנו רק מושכת את ומושכת, עוד הרוגים ועוד הרוגים. אתה מוכן להיות חלק ממערכת שהולכת ראש בקיר שאין לה שום כח בלי הנהגה עליונה איכותית (מה שאין פה בישראל) שיהיה לך בכייף.
    DimA

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Nobody is perfect-Nice to meet, im nobody.

אתה מודע לזה שלפני כמה חודשים ארה"ב אישרה לישראל להשמיד את חיזבאאלה והממשלה שלנו לא עשתה כלום בדבר?
    אתה מודע לכך שהממשלה זה מה ששולט בצבא ואין לצבא שום כח אחר?
    אילו הממשלה היתה רוצה היא היתה מסיימת את העיניין כבר ממזמן ומה שהם עושים זה בהחלט לדבר ולא לעשות..!
    אז סבבה בלי צבא ובלי הרג אין שלום, אבל מה שקורה פה בארץ זה ראש בקיר! כל מה שצה"ל עושה זה מועיל ב40 אחוז ולא פותר שום בעייה! עדיין יש טילים עליינו, עדיין חיזבאלה מתחזק ושיש לנו אפשרות לסיים כל יום עם העיניין הזה הממשלה שלנו רק מושכת את ומושכת, עוד הרוגים ועוד הרוגים. אתה מוכן להיות חלק ממערכת שהולכת ראש בקיר שאין לה שום כח בלי הנהגה עליונה איכותית (מה שאין פה בישראל) שיהיה לך בכייף.
    נכון יש הרוגים, אבל היו יכולים להיות עוד יותר הרוגים בלי הפעולות של כוחות החי"ר יום יום, מה לעשות, שתגובה לקסאמים עלולה לגבות מחיר רב.
    חוץ מזה, האו"ם מגביל את ישראל לעשות את כל הפעולות שאתה מציע, זה לא שישראל לא רוצה לעשות את זה ולא מודעת לזה.
    חוץ מזה, מאיפה לך מה המניעים של הממשלה\הצבא בקטע הזה?
    ואם כולם היו חכמים כמוך וכמו חבר שלך "לא להיות חלק מהמערכת שהולכת עם הראש בקיר" מה היה קורה? צה"ל [אם הוא היה קיים] היה מועיל ב-0%.
    ומה זה להשמיד את החיזבאללה?! מה זה משחק כזה פשוט? זה לא סרט אחי תתעורר, אי אפשר להשמיד בבום אחד את החיזבאללה מה גם שלא הגיוני מה שאתה אומר.
    נערך לאחרונה על ידי FreeSoul; 06-06-2008 בשעה 13:09.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי FreeSoul צפיה בהודעה
    נכון יש הרוגים, אבל היו יכולים להיות עוד יותר הרוגים בלי הפעולות של כוחות החי"ר יום יום, מה לעשות, שתגובה לקסאמים עלולה לגבות מחיר רב.
    חוץ מזה, האו"ם מגביל את ישראל לעשות את כל הפעולות שאתה מציע, זה לא שישראל לא רוצה לעשות את זה ולא מודעת לזה.
    חוץ מזה, מאיפה לך מה המניעים של הממשלה\הצבא בקטע הזה?
    ואם כולם היו חכמים כמוך וכמו חבר שלך "לא להיות חלק מהמערכת שהולכת עם הראש בקיר" מה היה קורה? צה"ל [אם הוא היה קיים] היה מועיל ב-0%.
    ומה זה להשמיד את החיזבאללה?! מה זה משחק כזה פשוט? זה לא סרט אחי תתעורר, אי אפשר להשמיד בבום אחד את החיזבאללה מה גם שלא הגיוני מה שאתה אומר.
    צה"ל הביא את הפיגועים במדינה הזאת.
    צה"ל אחראי ישיר לדיכוי של מילון וחצי פלסטינים
    צה"ל מפעיל מדיניות לא אנושיות במחסומים (בין הערים הפלסטניות, לא במחסמוים לישראל)
    צה"ל אחראי על דיכוי ישיר של אוכולוסיות שלמות והרעבתם של מאות אלפי ילדים פלסטינים
    צה"ל זה ארגון טרור לכל דבר שפועל באגרסביות כלפי עם שלם במסווה של "הגנת ישראל".

אתה בחיים לא תשיג רגיעה. מלחמה לא תביא לך רגיעה. זה כמו לשכב למען הבתולין.

אנטרקס:
    בתגובה למה גם שרשמתי לחבריך
    למה שאני אקח חלק בארגון זה,
    ועל אחת כמה וכמה יהיה ג'ובניק חסר תועלת ?
    אני לא מוכן לקחת חלק במדיניות ההרסנית הזאת כלפי פנים וחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי Sunz; 06-06-2008 בשעה 15:49.

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

וואלה אין לכם בושה מפקירים את תושבי ישראל..
    על אנשים כמוכם לעולם לא הוריד את הדגל וביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה אזכור שיש ***** כמוכם!!!
    וואלה תעזבו כבר תמדינה מי צריך אנשים כמוכם פה...ושוב אני אומר "הנלחם לחרותו זכאי לה" לא נלחמת תמות!
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

צה"ל מפעיל מדיניות לא אנושיות במחסומים (בין הערים הפלסטניות, לא במחסמוים לישראל)
    צה"ל אחראי על דיכוי ישיר של אוכולוסיות שלמות והרעבתם של מאות אלפי ילדים פלסטינים

אנטרקס:
    נניח וצה"ל מוריד את כל המחסומים, נדמיין כאילו אנחנו מדינות שכנות באירופה, יש גבולות משהו בקטנה כזה בלי ביקורות רציניות.
    אתה היית מוכן לשים את החיים שלך בידיים של ערבים? כי להזכירך אם ארגון טרור נחמד כזה יחליט לנצל את זה שהפסקנו את הדיכוי הנורא והאכזרי שלנו (דקה דומיה סליחה אני חייב ) הוא יבוא, יסתנן לישראל, ויפציץ כל זכר שנשאר ממך.
    כמובן שאתה אומר שאין מצב שזה יקרה.
    נחזור לגבולות הישנים של המדינה בלי הגולן וכו' ואתה בטוח ב100% שיהיה שלום.
    נאיביות לשמה.
    Bring the Violence-

אנטרקס:
    אדוני קראת את האמנה של החמאס? אם לא, תקרא
    http://www.omedia.co.il/Show_Article...067&MenuID=608
    נערך לאחרונה על ידי football98; 06-06-2008 בשעה 18:06.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

למה להם להסתנן?
    במצב היפותטי ומהמם כמו שתיארת הכניסה תהיה קלה יותר מהרכבת המטען.
    ממ נשמע מפתה.
    "מ"ת לחיות במציאות כזו.

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    נניח וצה"ל מוריד את כל המחסומים, נדמיין כאילו אנחנו מדינות שכנות באירופה, יש גבולות משהו בקטנה כזה בלי ביקורות רציניות.
    אתה היית מוכן לשים את החיים שלך בידיים של ערבים? כי להזכירך אם ארגון טרור נחמד כזה יחליט לנצל את זה שהפסקנו את הדיכוי הנורא והאכזרי שלנו (דקה דומיה סליחה אני חייב ) הוא יבוא, יסתנן לישראל, ויפציץ כל זכר שנשאר ממך.
    כמובן שאתה אומר שאין מצב שזה יקרה.
    נחזור לגבולות הישנים של המדינה בלי הגולן וכו' ואתה בטוח ב100% שיהיה שלום.
    נאיביות לשמה.

בנוגע לטענה על המחסומים.. תשובה לכולם:

עיקר ההתנגדות למחסומים היא למחסומים פנימיים בגדה שמבתרים אותה לאיזורים כמעט מנותקים, מחסומים שמכתרים את רוב הישובים כך שתנועה פנימית בגדה היא כמעט בלתי אפשרית, וכפועל יוצא הופכים חלק גדול מחיי הפלסטינים לגיהנום. אין כמעט אפשרות לחיות חיים נורמליים, אלא אם כן חיים נורמליים זה לא לצאת אף פעם מהבית. בעיה אקוטית נוספת עם המחסומים, הפעם החיצוניים, היא שברובם הם חלק ממערכת שמספחת חלקים נרחבים משטחים של פלסטינים, לרוב בצידוקים של צרכים ביטחוניים ובפועל זה פשוט גניבת שטחים. ואני לא נכנס לעד כמה נצלנית ומתעללת מערכת אישורי השהיה והתנועה והיציאה הכיבכול הכי לגיטימית בעולם שישראל כופה על הפלסטינים.

כיוון שישראל היא עדיין הריבון בשטח, יש לה אחריות למצב התשתיות והמצרכים החיוניים. אי אפשר לנתק את חבל הטבור בשלב הזה בלי לגרום לאסון הומניטרי. לדעתי זה גם אינטרס מובהק של ישראל שהמצב של הפלסטינים יהיה טוב יחסית כדי שתתאפשר יציבות ורגיעה, כל מי שחושב שאפשר להתנתק בזבנג וגמרנו מתעלמים מההשלכות של צעד כזה גם על הפלסטינים וגם כפועל יוצא על הישראלים שמה לעשות עדיין כרוכים בפלסטינים בחיבוק אמיץ.

לגבי רצועת עזה יש ויכוח האם בעקבות ההתנתקות עזה היא שטח אוטונומי או לא. הטענה של ארגוני השמאל היא שישראל עדיין מחזיקה בשליטה אפקטיבית (שליטה בפועל באספקטים מהותיים של השטח) בעזה דרך שליטתה בגבולות. יש דימוי יפה לעניין הזה שאומר שאסירים שולטים ב95% משטח הכלא וסוהרים שולטים רק ב5% משטחו, רק שזה ה5% שכוללים את כל הדלתות.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אנטרקס:

וואלה סליחה על הביטוי אבל אתה מגעיל לי ת'תחת עם הדיבור שלך על צה"ל,
    צה"ל הביא לפה את הפיגועים!? באמת? כי נראה לי שעוד לפני קום המדינה היו פה פעולות טרור של הפלסטינים אז על מה אתה מדבר בכלל!?
    צה"ל אחרי לדיכוי של מיליון וחצי פלסטינים? אותם מיליון וחצי פלסטינים בין אם ברצון או לא בחרו לעצמם ממשלת טרור שנכנסת עם הראש בקיר אז על תדבר על דיכוי של עם לפני שתראה מה אותו עם מדוכא גורם לעצמו.
    צה"ל מתנהג בצורה לא אנושית במחסומים? באמת? כי פשוט שמתי לב שישראלים הולכים להתפוצץ בעזה או שוטרים פלסטינים, הם מצפים להתנהגות אנושית? שרוויחו אותה קודם.
    עוד צה"ל אחראי להרעבת ילדים? באמת? מעניין אם הילדים האלו היו עוד רעבים אם התרומות שהגיעו לרשות הפלסטינאית לא היו הולכות לכיס של המחבלים ושל ידיד השמאל הקיצוני יאסר ערפאת שכרגע אישתו נהנית מהמיליונים שהוא גנב, מעניין אם אותה הנהגה הייתה הגונה הילדים היו עוד רעבים.
    צה"ל זה ארגון טרור?! ארגון טרור!? הארגון טרור הזה שומר על התחת שלך ושל המשפחה שלך בין אם אתם רוצים להיות פה או לא, הארגון טרור הזה מוכר על ידי האו"ם כצבא ההגנה לישראל כמו שאותה מדינה מוכרת על ידי האו"ם בניגוד לשכנינו הפלסטינים שבנתיים מה שיש להם זו ממשלת טרוריסטים.
    נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 06-06-2008 בשעה 20:42.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Run Like Hell~ צפיה בהודעה
    צה"ל זה ארגון טרור?! ארגון טרור!? הארגון טרור הזה שומר על התחת שלך ושל המשפחה שלך בין אם אתם רוצים להיות פה או לא, הארגון טרור הזה מוכר על ידי האו"ם כצבא ההגנה לישראל כמו שאותה מדינה מוכרת על ידי האו"ם בניגוד לשכנינו הפלסטינים שבנתיים מה שיש להם זו ממשלת טרוריסטים.
    יירי טילים על בתים במשך 8 שנים זה לא נקרא שמירה על התחת שלך.
    וכן שדרות זה חלק מהמדינה אם לא שחכת.
    עכשיו בטח תגיד לי "אילו לא צה"ל היה הרבה יותר גרוע".. אל תיהיה לי מגד עתידות עכשיו, אתה לא יכול לדעת מה יהיה.
    DimA

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

מה שטוב ב"מתנגדי """"צבא""""הכיבוש"""" זה,שאת הפחדנות שלכם מהצבא עטפתם במילים יפות,כבדות וכמעט משכנעות.
    מזל שכמעט.

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

יירי טילים על בתים במשך 8 שנים זה לא נקרא שמירה על התחת שלך.
    וכן שדרות זה חלק מהמדינה אם לא שחכת.
    עכשיו בטח תגיד לי "אילו לא צה"ל היה הרבה יותר גרוע".. אל תיהיה לי מגד עתידות עכשיו, אתה לא יכול לדעת מה יהיה.
    אתה שוכח פה שצה"ל לא נלחם במדינה, אלא בארגון טרור שמבצע פשעי מלחמה וכל פעם שובר שביתת נשק. זו בעיית החשיבה שלכם ביעילות של צה"ל, אתם חושבים שצה"ל נלחם פה בצבא מאורגן שמגן על אזרחים אבל הוא לא, הוא נלחם במליציות קטנות שהתפקיד שלהן זה לתקוף ולזרוע הרס, בניגוד לפעולות של צה"ל. לאותם ארגונים לא אכפת איפה ובמי לפגוע, לצה"ל כן חשוב, כי אם לא מזמן היו מחסלים המון חלקים מעזה שהם כביכול "חפים מפשע", נכון הירי על שדרות נמשך אין מה לעשות, עד שצה"ל לא יכנס עם כוח ויזרע שם הרס והרג כנראה שלא יבינו, אבל אני מאמין שגם אם צה"ל יחסל הרבה אנשים גם אז לא יפסיקו המחבלים, ולמה? כי לא באמת אכפת להם מחיי אדם, מהדם של ה"אחים" הפלסטינאים שלהם, כי אם היה אכפת להם הם היו מזמן מביאים לרגיעה ולהסכמים, אבל לא.. המטרה שלהם זה להציק לישראל עד שהיא תכנע, משהו שלעולם לא יקרה והם מודעים לזה.
    כנראה שגם שכחתם את כל מלחמות ישראל שאתם עושים מצה"ל ארגון טרור, איפה היינו עכשיו ביום הכיפורים ללא צה"ל?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,751 | הודעות: 8,206,344 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect