לא זוכר אבל יש איזה פרומו שיש בו תשיר הזה
7
Warrant - Cherry Pie
לא זוכר אבל יש איזה פרומו שיש בו תשיר הזה
7
Warrant - Cherry Pie
קרדיט לHen הכריש על החתימה
400 - 500 - 600 - 700 - 800
|
|
8
Korn - A.D.I.D.A.S
קרדיט לHen הכריש על החתימה
400 - 500 - 600 - 700 - 800
8
Orphaned Land - Ocean Land
9
Queen-Dont Stop Me Know
אגמן אתה מכיר צ'רי פיי מגיטר הירו 2?
וגמאני מושפע מפרסומות(היי,אני התחלתי את כל זה מלכתחילה!)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
slayer-south of heaven
אתה אמור לדרג את השיר מעליך מ-1 עד 10 ואז לכתוב שיר אבל בגלל שאתה חדש אז לא נורא...
6
Korn-Evolution
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
9
PJ-Jeremy
5
Madness-House Of Fun
תקטלו אותו ואותי מה אכפת לי אני אוהב אותו...