הראשון זה לא פאראנויד של בלאק סאבאת'?
והשני זה אולי הסטרוקס או משהו?
הראשון זה לא פאראנויד של בלאק סאבאת'?
והשני זה אולי הסטרוקס או משהו?
|
|
לא ולא...
עברנו עמוד, אז תזכורת על התמונות:
1:
![]()
2:
שוב, בהצלחה
מוסיך רמזים:
הראשון - היפ הופ וראפ
השני - אחד השירים שלהם הוא פתיח לסדרת טלוויזיה שקרויה על שם השיר [הגירסה של השיר שמופיע כפתיח עברה עיבוד קל..]
נערך לאחרונה על ידי Axp; 12-08-2008 בשעה 22:25.
השני זה אולי פאנטום פלאנט?
לא...
ייאלה הרמזים לא עזרו עדיין עוד מעט אני אוסיף עוד תמונה ואז אולי זה יעזור
זה ממש קשה תטשטש פחות.. :/
הראשון-אמינם?
השני-כוורת?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא..
עוד רמזים:
1: המילה הראשונה - שלוש אותיות והשנייה אות אחת..
2: שיר שלהם הופיע במשחק: Guitar Hero Rock The 80's
הראשון לא יודע
השני:פלוקס אוף סיגוולס ...משהו כזה?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא...
אסף עליך אני באמת מתפלא אתה אמור לקחת את שניהם בהליכה
טוב שנייה אני אכנס למשחק ואבדוק להקה להקה XD
אה מצאתי XD
דה רומנטיקס
נכון!
נקודה לאסף!
ייאלה אתם לא צריכים עוד רמז לראשון..
תזכורת רמזים:
היפ הופ וראפ
+
השם שלו בנוי ככה:
שלוש אותיות - אות אחת [באנגלית כמובן]
טוב קרציות..
עוד רמז...
הוא כושי
בהצלחה
עדיין לא מזהים?
רמז אחרון וזהו!
מילה ראשונה: _a_
מילה שנייה: אות אחת
אם אתם לא מצליחים אתם סתם טיפשים![]()
jay z
חשבתי על זה אתמול באמצע הלילה אבל הייתי עייף אז לא היה לי כוח להדליק את המחשב![]()
ברוך השם אני נושם פתרתם את זה..
טוב, יש לנו מנצח ברור, אז אני נועל את האתגר...
מזל טוב אסף
אתגר חדש ייפתח בקרוב...
אסף תתחבר לסקייפ