קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 95

[דיון]אטאיזם - עמוד 6

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    שוב אתה חוזר על זה.. "קטע טקסט מספיק ארוך"

תמצא לי בקטע טקסט (בספר אמיתי! לא שאתה כתבת) 3-5 שורות, שמדברות על משהו ותנסה למצוא שם את ההצפנה בדילוגים (שווים!) אני בטוח שלא תצליח
    תשמח לשמוע שמחכה לך הפתעה
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 09-08-2008 בשעה 17:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    תשמח לשמוע שמחכה לך הפתעה
    גם אם תמצא, הם לא הבינו את הפואנטה של ההסתברות.
    אומרים עוד שאנחנו אטומים.

וואי איך שאין לי כח לענות ולהתעצבן סתם על המסכנים האלה, בתאכלס הם לא מאמינים בכלום רק בעובדות מוחשיות מדעיות ומדוקיות, אין להם שום אמונה שמחזקת אותם בשום מצב.
    מה באתם להגיד פה בעצם? שאין הוכחות? טוב אוקיי, עכשיו זדיינו מפה בבקשה.
    אתם אנשים מסכנים מאוד.
    המסכן היחידי פה זה אתה. ככה אתה הולך אחרי האמונה שלך בדיוק כמו הגרמנים שהלכו אחרי היטלר (אל תתחילו לזיין לי תשכל בקשר להשוואה). אין לך הוכחות אז אתה אומר "וואלה הרבה אנשים מאמינים אז גם אני יאמין. מה אכפת לי. לא אכפת לי למה.. סתם בלי סיבה אני ילך אחרי האל". אם אין לך דעה אז זדיין מפה בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-08-2008 בשעה 17:59.

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה

המסכן היחידי פה זה אתה. ככה אתה הולך אחרי האמונה שלך בדיוק כמו הגרמנים שהלכו אחרי היטלר (אל תתחילו לזיין לי תשכל בקשר להשוואה). אין לך הוכחות אז אתה אומר "וואלה הרבה אנשים מאמינים אז גם אני יאמין. מה אכפת לי. לא אכפת לי למה.. סתם בלי סיבה אני ילך אחרי האל". אם אין לך דעה אז זדיין מפה בבקשה.
    מי אתה בכלל שתגיד לו תזדיין מפה יא הומו
    תשמור על הפה שלך ומהר
    עלק בגלל שכולם מאמינים אז גם אני מאמין
    אני מאמין בגלל העובדות שיש ומה שהבאנו לך כאן זה חלק קטן מאוד מהדברים שבגללם אני מאמין
    אם כבר אתה מתנהג כמו נאצי
    אנשים כמוך לא צריכים להיות במדינה הזאת בכלל תלך לגרמניה,ארה"ב או לאיראן עדיף
    זאת מדינה של יהודים אמיתיים ולא של כופרים שמאמינים במוחמד

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי <אור> צפיה בהודעה
    מי אתה בכלל שתגיד לו תזדיין מפה יא הומו
    תשמור על הפה שלך ומהר
    עלק בגלל שכולם מאמינים אז גם אני מאמין
    אני מאמין בגלל העובדות שיש ומה שהבאנו לך כאן זה חלק קטן מאוד מהדברים שבגללם אני מאמין
    אם כבר אתה מתנהג כמו נאצי
    אנשים כמוך לא צריכים להיות במדינה הזאת בכלל תלך לגרמניה,ארה"ב או לאיראן עדיף
    זאת מדינה של יהודים אמיתיים ולא של כופרים שמאמינים במוחמד
    בפעם הבאה שאתה פונה אליי דבר יפה אני לא אחד מהחברים שלך.

בגלל העובדות? איזה עובדות? לא הוכחתם שום דבר עדיין.

אני לא מתנהג כמו נאצי כי אני לא אומר לכם במה להאמין. אתה עוד ילד, אני בטוח שלא למדת על הנאצים.

אנשים כמוני כן צריך במדינה כי בניגוד לכל החרדים שיושבים בישיבות ולא מתגייסים לצבא, אני מוכן לתרום למדינה. בינתיים הם אלה שיושבים על קצבאות וכו וכו', ואני לא צריך להרחיב.

אני לא מאמין במוחמד.

Life is pain
    משתמש כבוד

לייקים
    1
    נקודות
    3

אתה מחזק את האי אמונה שלך עם דוגמאות כאלה? אז אתה ממש ממש מסכן.
    לאנשים כמוך איזה זכות קיום פה לפי דעתי, אתה אדם שפל ועלוב, ואני מקווה שאת התמורה המתאימה מהחברה שאתה תקבל, חתיכת נטחן בטח אתה נראה בהתאם. חתיכת מסכן.
    תראה בכלל מה אתה מחפש מהחיים שלך, אתה בא לפה לפורום באינטנרט, ואומר "אוי איזה טיפש מי שמאמין ביהדות זה סתם שטויות אין הוכחות לכך"
    כאילו מה אתה מצפה יא מסכן? שפה יענו לך על דברים כאלה, אם אתה באמת מתעניין ממקום אמתי לך לרב והוא יסביר לך.. וגם אם להכל לא תמצא תשובה אתה לא חייב להאמין פשוט תפסיק לזיין ת'שכל ולשחק אותה אדם משכיל כי אתה חתיכת אפס שנשמע כמו איזה אדם פגוע ומסכן.
    נערך לאחרונה על ידי Or; 09-08-2008 בשעה 20:02.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Or צפיה בהודעה
    אתה מחזק את האי אמונה שלך עם דוגמאות כאלה? אז אתה ממש ממש מסכן.
    לאנשים כמוך איזה זכות קיום פה לפי דעתי, אתה אדם שפל ועלוב, ואני מקווה שאת התמורה המתאימה מהחברה שאתה תקבל, חתיכת נטחן בטח אתה נראה בהתאם. חתיכת מסכן.
    תראה בכלל מה אתה מחפש מהחיים שלך, אתה בא לפה לפורום באינטנרט, ואומר "אוי איזה טיפש מי שמאמין ביהדות זה סתם שטויות אין הוכחות לכך"
    כאילו מה אתה מצפה יא מסכן? שפה יענו לך על דברים כאלה, אם אתה באמת מתעניין ממקום אמתי לך לרב והוא יסביר לך.. וגם אם להכל לא תמצא תשובה אתה לא חייב להאמין פשוט תפסיק לזיין ת'שכל ולשחק אותה אדם משכיל כי אתה חתיכת אפס שנשמע כמו איזה אדם פגוע ומסכן.
    לא, אני לא מחזק את האמונה שלי עם דוגמא כזאת. אני רק תיארתי את התחושה שלי לגבי האמונה שלך. באת לפה עם תגובה, טוב אוקיי אין הוכחות לאל אבל עדיין אני בוחר להאמין בו. אין לי סיבה למה אני אפילו לא יודע אם הוא קיים. (ואם אני טועה, אז זה הרושם שהשארת בי).

אדם שפל ועלוב? אתה אפילו לא מכיר אותי ככה שאתה לא יכול לשפוט אותי. אני בטוח שאני יותר טוב מהרבה דתיים במדינה הזאת.

מה אני מחפש? שום דבר יש לי עכשיו חופש כי אני עוד חודש מתגייס. אז סתם נכנסתי לאחד הדיונים ונגררתי. כן, ציפיתי שיביאו לי הוכחות. אחרת למה להאמין במשהו שאני בכלל לא יודע אם יש לו הוכחות? רב לא יעזור פה, כי הוא יתן לי פסוקים מהתנ"ך ואני אתן לו הוכחות מדעיות מדויקות כמו שאמרת. אני בוחר להאמין למדע.

אני לא מזיין את השכל. כל מה שאני אומר אני מבסס בניגוד אליכם. תנ"ך זה לא ביסוס. גם אני יכול עכשיו לכתוב תנ"ך על חד-הקרן הוורודה. איזה ביסוס יהיה לזה?

דרך אגב, אתה יכול להמשיך לקלל אותי ולהגיד לי כמה שאני מסכן. זה רק מחזק אותי לדעת שיש אנשים כמוך ששופטים בני-אדם עפ"י האמונה שלהם.

Life is pain
    משתמש כבוד

לייקים
    1
    נקודות
    3

אז קח את המדע יחד איתך ופשוט סתלקו מהפורום הזה, אתה צריך גם להבין את העניין שלבן אדם מאמין, אם הוא חילוני,מסורתי דתי וחרדי עוד יותר קשה לקרוא תגובות של אנשים כמוך, זה ישר מעורר התנגדות ואם אותו בן אדם לא ממש מחונך הוא גם יקלל אותך, זה פשוט תגובה אוטומטית שמתעוררת אצל אדם מאמין, אתה סתם הורס את הפורום בעבר זה לא היה ככה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אז קח את המדע יחד איתך ופשוט סתלקו מהפורום הזה, אתה צריך גם להבין את העניין שלבן אדם מאמין, אם הוא חילוני,מסורתי דתי וחרדי עוד יותר קשה לקרוא תגובות של אנשים כמוך, זה ישר מעורר התנגדות ואם אותו בן אדם לא ממש מחונך הוא גם יקלל אותך, זה פשוט תגובה אוטומטית שמתעוררת אצל אדם מאמין, אתה סתם הורס את הפורום בעבר זה לא היה ככה.
    עד כמה שאני יודע זה לא פורום יהדות. זה פורום דתות אמונות ומיסטיקה. ככה שאני לא הורס את הפורום.

דרך אגב, גם לי קשה לראות פה את כל המאמינים שמביאים לי מאמרים שכתבו אותם דתיים שלא מבוססים על כלום וסותרים את האמונה שלי.

אבל אני מתגבר, וגם אתה צריך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

אתה זה שבא לפה באמצע דיון והתחלת לקלל בתרוץ עלוב שלא חינכו אותך.
    ומאז שהפורום הזה נפתח זה היה ככה, תמיד היה דיונים ויכוחים על דת ומדע. השוני שלא היה ילדים כמוך שבאים ומשוויצים בIQ הנמוך שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 09-08-2008 בשעה 20:26.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

תן לי לנחש ? סתמנו לך את הפה ובגלל התחלת להתעצבן ?, אני בטוח שהתשובה היא לא.

אבל כשאני התחלתי לקלל (זה היה בדיוק כמו שעשית עכשיו ואח"כ התדרדר)
    אמרתם שזה היה בגלל שסתמתם לי תפה, אז עכשיו זה באותה הסיבה, לא ככה?

ואל תשווה לי את הגרמנים ושואה להאמנה בשם.. ולא באמת נראה לי שלמדת באוניברסיטה, יש לי הרגשה שהכל זה מויקפדיה, תמצא אולי גם המדענים הצליחו להוכיח שסקאזי מת למרות שהוא חי. (היה כתוב בויקיפדיה שסקאזי מת, אבל יום למחרת הייתה לו הופעה =\.)

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    תן לי לנחש ? סתמנו לך את הפה ובגלל התחלת להתעצבן ?, אני בטוח שהתשובה היא לא.

אבל כשאני התחלתי לקלל (זה היה בדיוק כמו שעשית עכשיו ואח"כ התדרדר)
    אמרתם שזה היה בגלל שסתמתם לי תפה, אז עכשיו זה באותה הסיבה, לא ככה?

ואל תשווה לי את הגרמנים ושואה להאמנה בשם.. ולא באמת נראה לי שלמדת באוניברסיטה, יש לי הרגשה שהכל זה מויקפדיה, תמצא אולי גם המדענים הצליחו להוכיח שסקאזי מת למרות שהוא חי. (היה כתוב בויקיפדיה שסקאזי מת, אבל יום למחרת הייתה לו הופעה =\.)
    לא התעצבנתי. אתה יכול לראות לפי הציטוט שהשתמשתי באותו טון.

כן למדתי באוניברסיטה. וגם אם אתה לא מאמין, אני לא חייב לך הסברים.

חחחחחחחחחחלללללללללללללאסססס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הביאו מספיק הוכחות! מי שרוצה שיקבל אותן מי שלא אז לא.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי bob habanay צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחלללללללללללללאסססס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הביאו מספיק הוכחות! מי שרוצה שיקבל אותן מי שלא אז לא.
    לא הבאתם שום הוכחה. טענות אפשר לא לקבל, וזה בדיוק מה שקרה כאן. כל הטענות שלכם לא נכונות.

אם הייתם מביאים טענות נכונות אז אולי היה משהו להאמין בו, אבל לא.

הוכחות לא מבוססות הן לא נכונות.

לא הבאתם שום הוכחה. טענות אפשר לא לקבל, וזה בדיוק מה שקרה כאן. כל הטענות שלכם לא נכונות.

אם הייתם מביאים טענות נכונות אז אולי היה משהו להאמין בו, אבל לא.

הוכחות לא מבוססות הן לא נכונות.
    שוב זה מתחיל...אתה לא רוצה לקבל הוכחות עם ביסוסים בסיסים..אז מה כבר אפשר לעשות? מכל אשכול שפתוחים בסוף יהיה וויכוח של 10 עמודים ובסוף כל אחד המשיך כמו שהוא חשב..אז מה זה כבר עוזר?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי bob habanay צפיה בהודעה
    שוב זה מתחיל...אתה לא רוצה לקבל הוכחות עם ביסוסים בסיסים..אז מה כבר אפשר לעשות? מכל אשכול שפתוחים בסוף יהיה וויכוח של 10 עמודים ובסוף כל אחד המשיך כמו שהוא חשב..אז מה זה כבר עוזר?
    הביאו לי הוכחה שכתוב בגמרא את הזמן של המחזור של הירח. אחרי שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שאסטרונומים בבליים גילו את מחזורו של הירח 600 שנה לפני שנכתבה הגמרא. מה יש לך לומר על ההוכחה הזאת?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,783 | הודעות: 8,202,376 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect